Findus x2

Halloj! :D

Nu har jag inte bloggat på några dagar, och detta beror på att jag hade min första Findus-dag igår, jag började alltså jobba igår. Vilket var jätte kul och jobbigt psykiskt. Det är roligt att alla barn älskar en från den stund man tar på sig kläderna, men att ha just några barn hängande på sig hela tiden är väldigt jobbigt.
Jag tycker mitt sommarjobb är fantastiskt, men man är bra mör efter en hel dag med barn som skriker, "Findus!!, Findus!!, vet du! ;D"



Jag har nu jobbar i två dagar, och jag kommer jobba åtta dagar till i sträck, så jag kommer kanske inte blogga så jätte mycket under den tiden, men ska försöka hinna så mycket som möjligt! :D

Hare bra allihopa! :D
KRAAM!

Lång och rolig dag

God kväll! ;D

Nu ikväll så har jag tittat på Leila bakar , det är så bra! , eller man blir så inspirarad av allt hon gör, så man vill bara ta fram bakbunken och sleven på än gång och börja baka liksom.

En liten rapport från idag då:

Shona kom alltså till mig runt 12.00 , det hela började med att jag fick prata med henne i telefon och säga åt henne när hon skulle trycka på STOPP, för att komma av rätt. HAHA! Men hon kom iallafall fram till slut, och det var ju det som var meningen. Efter det så fixade vi lite picknick och så guidade jag henne genom hela Björkvik, på cykel, så det vart en rejäl motionsrunda också :D Till slut när vi var riktigt trött så åkte vi ut på Kattnäset och hade vår picknick med baguetter, munkar, festis och godis. Det var mums!

Sedan cyklade vi hem och poppade popcorn och tittade på den första Harry Potter filmen, som är lite gullig!, eftersom dom är så små i den filmen.  XD Sedan gjorde vi egen pizza som vart väldigt god! :D Vi fortsatte och titta på tv, men vi pratade också! ;P

Det har varit en helt toppen dag, tack Shona för att du gjorde den bäst! :D

Jag ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll så jag kan sova bort alla nerver inför imorgon. Jag börjar ju som FINDUS imorgon! :D Det ska bli jätte kul, men jag är väldigt pirrig, men det ska nog gå bra!, hoppas jag iallafall! :D


Imorgon blir det Pettsson och Findus för första gången.

Ha det bra allihopa, KRAAM! :D

God morgon

Halloj! :D

Nu är jag ny utkommen från duschen, det är såå skönt att duscha. Jag sa till mig innan jag gick in i duschen att jag skulle ta en snabb dusch för att hinna sitta vid datorn längre. Men hur länge var jag i duschen då?, jo sisådär 20-30 minuter. HAHA!, men det är så skönt!

Nu ska jag snart åka och möta Shona vid busshållsplaten, hon ska komma till mig idag! :D Ska bli roligt att umgås lite!, om det blir dåligt väder ska vi ha film maraton, annars ska vi vara ute i det fina vädret. :D


Jag hoppas på sol idag! :D

Alltså igår kväll fastnade jag framför datorn, och då vart det så sent för att sätta på en film, så det vart ingen Hemma bäst , men många säger att den är bra så jag måste ju kolla på den! :D

Hare bra allihopa! :D
KRAAM!

Lägg-dags

Halloj, eller god natt kanske man ska säga! :D

Nu går jag och lägger mig och tittar på Hemma bäst med Sarah Jessica Parker .

Hare bra allihopa, och GOD NATT! :D

En tråkig start

Jag pratat förstås om Allsång på Skansen. Jag satt och tittade på det förut, och det var ju inte direkt något som var jätte kul. Arja t ex var en besvikelse, henne har det skrivits så mycket om, och hon bara floppar. Jag såg inte Håkan Hellströms första låt, men jag är inte ett jätte stort fan av han, men han är bra. Sedan var det ju också Bosse Parnevik, som var skiit dålig, haha, det är iallafall inte någon som jag tycker är rolig, jag menar han ska vara komiker och imiterare. Han kanske är duktig, men inget för mig. Sedan har vi ju stjärnskottet som lyfte hela programet, Miss Li, hon är ju bara för gullig med sin röst och roliga sånger. Hon är asbra!
Programledaren då?, jo han är ju bra! :D HAHA!, nee , men han är faktiskt rolig och fillurig. Anders Lundin alltså! ;D
Men i helhet tyckte jag inte öppnings programet var så värst bra.


MIss Li var bäst i dagens Allsång på Skansen.

Hel dag i stan och lite film

Halloj! :D

Idag har jag alltså varit i stan. Jag cyklade hemifrån kl 10.00 och bussen gick 10.05, så jag var rejält anfåd när jag kom fram till busshållsplaten, eftersom jag cyklade i motvind hela vägen dit ;D, men jag han iallafall med den, och det var ju det som var meningen. Sedan var jag med Julia en stund på stan, vi gick och kollade på filmer inne på Åhlens och luktade på parfymer. Sedan mötte vi Joppe, och då gick jag till Centrala trafikskolan (inte för att jag har något emot Joppe utan för att jag skulle göra tester på datorn där.) Idag gick det till en början piss på den där jäkla datorn, men mot slutet lossnade det, jag har nu blivit godkännd på två av åtta tester, så nu måste jag in dit igen och få dom andra godkännda också.
 När jag skulle gå därifrån så upptäckte jag att Joppe och Julia satt och väntade på mig, dom hade suttit där i en timme utan att jag hade märkt dom. Vi gick sedan ner på stan och kollade lite och pratade samtidigt.
Sedan följde han oss till pappas jobb där pappa väntade med bilen som vi skulle åka i hem, innan vi åkte så lämnade vi några papper hos Anna på Presto. 

När jag kom hem så gick jag direkt över till Elin, och vi gick ner till kiosken och köpte en varsin glass. Mumms! ;D Sedan satte vi oss och tittade på film, det fick bli Wild Hogs som varken hon eller jag hade sätt, så det passade ju bra. Jag tycker filmen var bra, den var rolig och lite annorlund, eftersom det handlar om medelålders män som åker ut på en "hojresa", den filmen får 3½ av 5 tummar upp! Den tycker jag ni ska kolla på.


Här är motorcykelkillarna Bobby, Woody, Doug och Dudley.

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra, mamma har sagt åt mig att gå ut med Helmer (vår hund), men jag får väl se hur det blir med det ;D, det blir nog en till film.

KRAAM!

Seg på morgonen

God morgon!

Just nu sitter jag med min tandborste i högsta hugg och borstar tänderna. Min buss går om en kvart så jag måste skynda mig. Imorse när jag vaknade så var jag sååå seg, jag ville verkligen inte gå upp och duscha. Jag bara snozade hela tiden, hahha!,

Föresten så såg jag den där Om inte igår kväll, och den var rätt bra faktiskt, den får 2½ tummen upp av 5 från mig. Den var liksom så där att man kunde räkna ut vad som ska hända, men samtidigt så var den bra, och lite sorglig.

Nu måste jag springa till bussen. Hare bra allihopa! :D

God natt

Nu går jag och lägger mig, eftersom jag ska upp kl 08.30 imorgon för att jag ska till stan och göra moppetester.
Hare bra! God natt!

Fotboll i regnet, och kanske lite film

Halloj! :D

Nu har jag kommit hem från Julia!, när vi satt och pratade kom hennes syster in och frågade om vi ville följa med på fotboll! , och det ville vi ju! Det var Julia och Jossans (Julias syster) bror som spelade och Jossans kille!, det var väldigt roligt och kolla faktiskt, jag brukar inte vara någon fotbolls fantast, men när Björkvik spelar på hemma plan så vill man ju titta. Något som var tråkigt var bara att det regnade, men vi tuffa till oss och satt med ena hunden innanför tröjan och den andra låg under bänken, och vi själva satt och huttrade, men mot slutet tittade det fram lite sol :D

Nu sitter jag här hemma och har pluggat lite till EU-moped körkortet, vilket inte är sååå roligt! HAHA!, på min körskola där jag går måste man klara massa tester innan man får göra slut provet!´, vilket på ett sätt är bra eftersom man får en bra grund till när man ska ta körkort, men just nu känns det bara skit!

Jag funderar på att sätt på en film sen, det får isånnfall bli Om inte , med Frida Hallberg och Olle Sarri.

Filmen "Om inte" med bla Frida Hallberg och Olle Sarri.
 
Vad säger ni, är den bra?

KRAAM!

Irritations momnet

Halloj! :D

Jag sitter här hos Julia och pratar lite och sitter inne på youtube.com, och just nu sitter vi och irriterar oss på hur ful Günter är när han putar med läpparna. Det är så jäkla fult!!! HAHA!
Och han låtar då?, alla låter ju typ likadant, det verkar som det är hans stil att göra alla låtar likadana. Hans senaste låt Tutti Frutti Summer Love låter nästa precis som Teeny Weeny String Bikini. Och varken någon av låtarna är ju specielt bra. Det ända som är bra med hans låtar är att det är snygga tjejer i dom flesta låtarna XD


Här är Günter och hans puttande läppar, brevid sig har han hans danstjejer.

Att göra slappa saker är väldigt skönt!

Halloj!

Tyvärr vart det ingen uppdatering igår för att internet krånglade och jag hade en slappar dag ;D

För det första så känns det väldigt konstigt att bara gå runt och inte göra något, det känns som man väntar på att något ska hända. Så det ända jag gjorde igår var att kolla på film, men jag kollade ju iallafall på bra filmer.
Ohh, det är så bra!., våra grannar är som en filmbank, dom har alla filmer man vill ha, så det är bara att gå över dit för att låna någon film!, det var just det jag gjorde i går! Det vart 9 filmer, varav 3 jag såg igår.
Jag såg Svensson Svensson-filmen, den är ju jätte roligt, som vanligt :D, Sedan såg jag Bäst i Sverige, den var bra, men inte toppen, eller den var lite rolig, men jag tror det mer är en barnfilm. Den sista filmen blev Sista dansen, och den filmen tycker jag är jätte bra! Eftersom Helena Bergström är med i den filmen så vart det ju mycket gråt, och en sak som är jätte rolig är att två gånger i filmen när hon gråter så rinner det ut snor ur näsan, och det ser väldigt roligt ut. Jag tycker att Helena Bergström är en väldigt duktig skådespelerska.


Här är Helena Bergström i rollen som Tove Särlefalk. Reine Brynolfsson, Ewa Fröling och Peter Andersson finns också med på den övre delen av rollistan.
 
Efter det så tog jag ett långt bad och låg och läste en bok, mycket skönt måste jag säga.
Det är så skönt att göra slappa saker en hel dag, även om hela dagen rinner iväg så har man ju ändå gjort något, SLAPPAT!



Nu ska jag till Julia och skvallra lite!, hare bra! KRAAM!

Nja, jag vet inte...

...jag vet faktiskt inte om jag tyckte den sista filmen i Pirates of the carribien triologin var så bra. För det första så fattade jag ingenting, helt plötsligt så var den ena gubben på ett skepp och sedan på ett annat!, det är bara så jobbigt när man inte hänger med om vad som händer.
Jag måste säga att jag tycker 1:an är bäst av dom alla! Det är min åsikt!


Här är kapten Barbossa, Elizabeth Swann och kapten Jack Sparrow.

Fetta oss!

Halloj! :D

Nu har jag och Daniel varit ute och gått en runda till sjön och sedan tillbaka till hans hus! :D
Nu ska vi titta på Pirates of the carribien, vid världens ände , vi har poppat lite popcorn och tagit med oss en hallonsoda upp till "loftet" där vi ska har vår lilla filmkväll, så nu blir det att fetta ner oss igen!, det får bli en motions runda imorgon bitti ;D

Fotbollskändis

Halloj! :D

När jag satt och zappade mellan kanalerna så stannade jag på TV4 som sände dokumentären om David Beckham! :D  Den var rätt bra ändå!, att följa han genom hans karriär var faktiskt väldigt roligt. En sak som jag är väldigt avundsjuk på är hur otroligt mycket pengar han tjänar. Den summan skulle man vilja ha. Jag läste t ex i tidningen idag att han skulle få 120 miljoner för ett tre årigt kontrakt med Armani. Det är ju inte klokt, jag menar han står typ bara iförd kalsonger på några reklamafficher runt om i världen. Jag skulle vara glad om jag fick 1 miljon, fast jag skulle ju heller inte tack nej till 20 miljoner ;D


Här är David Beckham på en av många reklambilder för Armani.



Ahhh

Jag kunde inte hålla mig!! Jag åkte ner till kiosken och köpte en påse godis och veckans KLICK!, jag ska väl inte säga att det var tråkigt!, för KLICK!:en var mycket bra och med lite godis på det så vart allt perfekt!, men nu har jag lite ont i magen!, och det är väl på ett vis bra för då kommer jag inte äta mer godis idag! HAHA!

Om en stund kommer Julia hit, vi ska hare roligt och skvallra lite! ;D


Har du missat denna blogg?

God morgon!

Jahapp!, det vart visst en sen morgon idag också! ;D Idag ska jag nog ringa till en kompis och så ska väl vi hitta på något, hoppas jag! :D
Alltså jag är så jäkla godissugen, jag vill åka ner till kiosken och handla en stor påse med bara massa goda saker i!, men samtidigt vill jag ju inte bara proppa i mig massa nu precis på morgonen!, det får nog vänta tills ikväll! ;D

Vad ska ni göra imorgon?

Utvärdering av midsommarafton:

Halloj! :D
Har alltså nyss kommit hem från firandet, eller festen skulle jag nog mer sägar!, för det var ju liksom inte att vi uppmärksammade själva midsommarafton. 
När vi kom dit iallfall så var man lagom svett för att hoppa ner i deras pool som det var 27 grader i, eftersom vi hade cyklat ditt, men vi fick iallafall lite motion. Det blev förstås inget poolbad, men vi vart serverade ett kallt glas med cider och en jordgubbe i. (In förstår att där jag bor så finns det ett stort fält med jordbubbar där man kan plocka liter viss för en billig summa ;D) Till det så fick vi snittar av alla dess olika slag!, Emil hade själv gjort dom!, mycket goda ska jag säga! Efter att vi hade ätit sig mätt på snittar (som jag inte rekomenderar att göra, eftersom man inte orkar med huvudrätten som var jätte god) och småpratat lite så var det dax för tipspromenad..

Jag tycker det var rätt svåra frågor,  en del hade en anknytning till oss själva och den del var rena kunskapsfrågor. Några var också gissar frågor, T ex hur många spikar finns i burken. 
Emil och jag hade svarat precis samma sak! (inte av en slump kanske ;P), men våra skarpa hjärnor räkte inte för ett första pris, vi slutade på en delad 3 placering.
 
Sedan var det dax för den stora FEMKAMPEN. Vi vart indelade i lag, Jag, Sara, Jossan och Elmon, värsta dream team! ;D I femkampen ingick följande; Först var det Bollkastning  där mitt lag var väldigt duktiga, men där jag sög, jag fick 1 av 40, haha!, helt urkasst, men jag sa bara ; Man kan inte vara bra på allt!
Nästa gren blev Bandy där man skulle skjuta en innebandy boll i mål , men i målet var det två brädor som gjorde det svårare att göra mål. Där var jag iallafall som alla andra, och dom var inte dåliga.
Sedan fortsatte tävlingen med Pilkastning , och där kan jag väl inte säga att jag var så bra!, eller alltså det fanns folk där som var bättre än mig ;P
Sedan var det en gren som jag aldrig kört!, Tennis, eller alltså jag har ju kört tennis, men inte detta koncept. Det fanns en "tavla" med ett hål för 1 poäng som var lite större än det hålet som var för 3 poäng. Jag trodde att man skulle kasta tennis bollarna, men inte då, man skulle helt enkelt skjuta in dom med ett tennis racket. Vilket resulterade i att jag fick 1 poäng av 6 poäng. Fast det var rätt bra, för den som fick mest fick bara 3 poäng.
Sista grenen var Golf, där det gick väldigt bra för mig, jag fick 4 slag, medans andra fick mellan 6-9. Så där är jag iallfall nöjd.

Hur blev resultatet för denna Femkamp då?, vår domare sa att mam kunde räkna på olika sätt, ett sätt var att kolla vilket lag som var bäst i varje gren, och sedan kolla hur många första placeringar och hur många andra placeringar, osv man hade fått, och genom det få ut vilket lag som vann. Och då kom vårat lag sist. :/, men om man räknade ihop alla poäng på varje gren och gjorde det till en stor summa så kom vi två! :D HAHA!, en sak som jag tyckte var konstigt var att, det lag som vann på båda sätten hade domaren i sitt lag. :O

Efter en hård, men rolig femkamp så var det dax för mat! , ohh, det var så gott! Vi fick massa olika grillade saker, färskt potatis, tsatsiki, kex och ost, och grönsaker. Allt detta tillsammans var så gott, synd var bara att jag hade ätit lite för mycket av dom goda snittar så jag orkade inte lika mycket mat, men av det jag fick i mig så kan jag bara ge det ett gott betyg.

Till efterrätt senare på kvällen fick vi vaniljglass med färska jordgubbar, helt ny plockade!, det var helt gudomligt! HAHA!, samtidigt satt vi  var och en, (eller inte jag och Emil för vi var i lag) och klurade på en ruta med massa bokstäver i där man skulle hitta alla landskap i Sverige!, Där VANN Emil och jag ;D HHAHA! vi vann tre tablettaskar, och eftersom vi bara var två så delade vi med oss en till Sara som kom på andra plats.

Under kvällen hade vi mycket trevlig, vi satt och pratade, vi pratade på slutet mycket om skräckfilmer´. Vi spelade typ vollyboll också, fast man fick använda alla korppsdelar, mycket roligt faktiskt.! Vi åt godis och drack det som var tillgängligt för äns ålder.

En sista sak som vi gjorde när kl var 22.00 var att hoppa i poolen, det var 15 grader i luften och 26 grader i poolen. Alltså varmare i poolen än i luften. Det var självklart svin kallt. Men man fick härda, för jag ville ju pröva deras pool eftersom den var ny! :D Mycket fin pool!

Jag tycker det har varit en toppen kväll, jag vill tacka familjen på Junibacken! :D



Nu ska jag gå och lägga mig! :D Ha det bra allihopa! KRAAM!

P.S, Är det någon som har dansat runt midsommarstången?

Midsommar outfit

Halloj!, om en stund bär det av till Emil för att fira midsommar. här är min outfit för ikväll! :



T-shirt: Local Celebrity
Chinos: Emilio
Españdrillos: Rubber duck

Något som jag tycker är väldigt coolt med min T-shirt är att på framsidan står det "Business in the front" och på baksidan står det...


.."Party in the back"

Hare bra allesammans och ät mycket sill och drick lite nubbee, ni som får! ;D

Vädergudarna är här! :O

När mamma kom hem från jobbet så gick jag fortfarnde i morgonrock och hade inte ens tänkt på att gå ut, så jag fick i uppdrag av mamma att åka och handla en vinflaska till kvällen hos farmor och farfar.
Och det slog mig att jag inte fick en ända regndroppe på mig under hela min cykeltur :O Jag kunde till och med se blå fläckar på himmelen, alltså är det inte midsommar idag? Jag är helt förvånad!, det regnar inte på midsommarafton 08. Peppar peppar ska man väl säga, men jag har hört av många att det ska förbli sol/moln under dagen, så det får vi hoppas på! :D

Vädergudarna var snälla nog att ändra det "vanliga" midsommar vädret ;D


Vi är vana att vara kläda så här på midsommarafton, idag kanske man kan slippa ta på sig regnjackan, och bara gå i shorts? Vem vet?

God morgon! :D

Alltså när man vaknar typ 11.00 som jag gjorde idag så känns det som man har missat jätte mycket av dagen!., jag tycker faktiskt inte om att vakna så sent!, iallfall inte när det är lov för då kan man hitta på så mycket under dagen!, jag får skärpa mig med att vakna sent på dagarna.

Jag har iallfall nyss ätit frukost, bestående av en tekaka som min mormor har bakat!, mycket god!, gör gärna fler!, och till det drack jag en kopp te. Där är mitt te-beroende igen!, HAHA!. jag är beroende helt enkelt! Under tiden som jag åt såg jag att Djungel George 2 gick på TV4, och eftersom jag inte har sätt den så ville jag kolla in den. För jag kom ihåg från när jag var liten att ettan var rolig och mycket bra!, men när jag började kolla på tvåan upptäckte jag att det inte var samma skådespelare och att den inte alls var något! Så jag satte på ettan istället och njöt av den under min frukost. ;D

Nu är kl 13.30 typ så jag ska nog hoppa in i duschen och sedan fixa till mig inför kvällen! Vi ska ju som sagt till Emil och fira lite midsommar!

Vad ska du hitta på?

Ha en jätte bra Midsommarafton idag <3

Nemen du..

NU är det ju sommarlov! HAHA; det är så svårt att fatta, man liksom kan ha sovmorgon varje dag!, det är så jäkla skönt!, bara slappa!
Idag har jag iallafall varit på min arbetsplats och haft genomgång inför sommaren!, jag har äran att få bära rollen som FINDUS Julitagård, ohh, det ska bli så roligt, jag bara älskar miljön. Det är så underbart!, men jag kommer inte vara där varje dag, jag har en avbytare!, och det är ju rätt skönt ändå, även fast det är ett fantastiskt jobb!

Så alla för komma till Julita Gård i sommar och komma och hälsa på Pettsson och FindusPettsson gården. :D

Har du något sommarjobb?

Jag värmer upp min roll genom att lyssna på låtar från den kända och fantastiska musikalen CATS, ohh. den är så braa! :D OMG!


Ohh, jag bara älskar allt med en musikalen, sminkningen, kostymerna, scenografin, allt liksom!, Är det någon som har sätt den?, För det har inte jag :( 

Senare på kvällen idag så var jag och min familj hos min farmor och farfar och firade pappa och farmor, jag hade bakat en super god chokladtårta!! :D

Jahopp! , imorgon är det midsommarafton!, det är ju roligt! :D Det bär av hem till Emils familj med lekar och firande.

Vad ska du göra?

Hare bra allesammans!, nu är det sängen som gäller ;D KRAAM!


HÖR UPP! KOLLA IN DENNA BLOGG, SUPER BRA!

Neej!

Som jag skrev i det andra inlägget så gör Desperate Housewives uppehåll över sommaren, det ät jätte synd tycker jag, men dom lovar en raflande fortsättning till hösten!


Här är som desperata hemmafruarna, från vänster: Gabriell Solis, Bree Hodge, Lynette Scavo, Susan Delfino, Edie Britt.

Inget på tv!

Alltså nu när sommarlovet börjar så liksom slutar allt bra på TV!. Det finns liksom inget att titta på, det är jäkligt synd tycker jag. T ex så  tar ju Desperate Housewives uppehåll över sommaren, det som är en av dom bästa serierna.

Nu ska jag ut och rasta min hund, och samtidigt få lite motion.

Vilken serie tycker ni är bäst?

Så jäkla dåligt!

Jag måste säga att det är jäkla dåligt av mig!, att inte blogga alltå, det har varit väldigt mycket nu och datorn har ju som sagt inte varit på min sida!, så tyvärr så har det inte blivit så mycket!; men nu är jag tillbaka! :D
'
Vad ska ni gör ikväll? :D
RSS 2.0