Då var det Valborg 2008 då!

Grattis på Valborg 2008 eller vad man säger! Det är ju förfärligt, jag ska inte göra något ikväll!, jag ska bara sítta hemma! :(..tråk! Jag vet!

Vad ska ni göra? 

Sanningens ögonblick!

Såg nyss på Sanningens ögonblick på kanal 5, det var väldigt intressant! När man sitter och kolla tänker jag liksom, skulle jag vilja svara på den fråga eller den?, det är lite sisådär! Men det skulle vara roligt och vara med  ändå! Jag tycker det var ett underhållande program och jag kommer fortsätta kolla på det! Gör det du med, torsdagar 20.00 och söndagar 21.00! :D

N ska jag hoppa till sängs, sov så gott! GOD NATT!

Hundkurs med en löpande tik!

Oh herre gud! Vår hund, Helmer var som galen idag när vi var på hundkursen. Han bara drog och drog i kopplet, men vart ju helt galen. Detta berodde på att det fanns en löpande tik i gruppen, och till på köpet var det hans bästa kompis! Inte så lyckat kanske, men men, vi tror hon har löpt klart till nästa vecka! (eller hopppas vi!)

image26
Här är Doris (löpande tik) och Helmer när dom var valpar! :D Så sööta!

Dagens outfit!

Här är dagens outfit!

image25

T-shirt; ATT
Tröja; Emilio
Jeans; Cheap Monday

Spruta! :D

HAHA, sprut sprut!
Idag har jag varit och tagit en spruta mot TBE! Det känns väldigt skönt att vara säker mot det, även om det inte är så vanligt, men ändå!
Snart ska jag laga lite mat åt min kära familj!

Det är ju hemskt!

Alltså i skolan idag så fick 9:orna gå på en jätte intressant föreläsning av en man som överlevde konsentrationslägret i Tyskland då Hitler regerade. Marie, min svenska lärare var med på föreläsningen och eftersom min klass hade henne sen fick vi en lite kortare föreläsning av henne. Fan vad hemskt det är!, alltså att allt det hemska som hänt har hänt! Jag blir helt gråtfärdig, det är ju inte klokt ur folk kunde hålla på, jag är stum!

Vita skor, hmm!

Alltså jag vet inte om det bara är jag eller om fler faller för vita skor i skoaffären! Jag köpte ett par nya skor för några veckor sedan! Just ett par vita, och vad händer när man  ska börja använda dom?, jo dom blir skiit skitiga! Alltså jag kan inte rå för det men i affären så är dom ju så fina ! Men när man börjar använda dom tänker man liksom; "Är du dum Jocke?, kommer du kunna hålla dom här skona rena hela tiden?, svar: nej!, nej, just det varför köpte du dom då?", så är min frågeställning varje gång jag tar på mig dom!

Visst låter det som ett STORT problem!?, HAHA!,


image24
Så här vita ska jag försöka hålla dom! :D

Berg flyttar in!

Tjoho!

Var hos min kompis och vi kollade precis in det nya programet "Berg flyttar in", jag tycker det var rätt bra! Man blir liksom glad av det och Carina Berg tycker jag är rätt söt! ;D HAHA! Kolla det Fredagar kl 21.30 :D

Och sen då, TALANG 2008, det var väl sådär, man kan ju liksom alltid sitta och titta på något när folk gör bort sig, men sen är endel bra ju , men jag vet inte som det är något i längden ;P!. Fredagar kl 20.00!

Ha det bra// Jocke!

image23

Inbjudande säng!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, men när jag tittar bakom mig ser jag en inte så inbjudande säng!. Jag vill att någon ska bädda den varje dag åt mig så slipper jga göra det! :P

image22

Nemen hörni, nu var det länge sen!

Halloj! Nu är jag på fötter igen efter en tid av slapphet! ;P

Jag var i Stockholm på påsklovet och shoppade lite, kommer att lägga upp bilder på sakerna jag köpte här famöver!

Den 16/4 kl 18.30 har vi premiär av "Hampus eller HIV", det kommer bli skiit bra! Kom och kolla vet ja!

Ha det bra! Puss och Kram Jan-banan! 
RSS 2.0