Banana and kiwoMin fina frukost. Mums!

Joakim

Stjärnspäckat

Kvällens tema var humor, trevligt sällskap och god mat. Jag och Emil var och kollade på årets Katrineholms revy, Stjärnspäckat. Den var mycket bra med många roliga sketcher och bra dans och sång. Mycket duktiga aktörer och dansare. Sången var underbar. Sjumilalyft från förr förra året då jag var och kollade. En mycket värd föreställning som måste ses av de som bor nära Katrineholm.


Bild från Jenny.

Jag var som sagt och kollade med Emil, och efter många skratt och mycket applåder drog vi oss till en kinaresturang där vi åt god mat och hade det väldigt trevligt. Tack för en rolig kväll.

Nu ska jag ta min choklad och sätta mig och kolla på Made in Sweden. Idag är sista dagen denna vecka att äta godis, jag känner stress.

Joakim

Kräksjukan

Usch, jag har varit i en obloggig bubbla den senaste veckan, och det ber jag så mycket om ursäkt för. Jag har haft sån ångest för jag vill värna om min kära och få läsare. Så nu har jag tänkt att kliva ut ur min bubbla och börja blogga igen.

Denna årstid är jag hypokondriker. Jag skulle vilja sätta mig själv i karantän för att inte bli smittad av den mest värsta botliga sjukdomen som finns. Vinterkräksjukan. Jag tvättar mina händerna hela tiden och spriten flödar på de. Om någon har kräkts i min närhet får jag panik, vill bara spruta sprit i hela rummet så det blir rent och luktar fräscht. Jag är glad att jag inte vet hur många i min omgivning som bär på smittan, då skulle jag gå under.

Joakim

Herr Gråmus och jag

Jag har hittat en kompis. Herr Gråmus. Han och jag har sympatitråkat idag. Ibland är det bra att ha en kompis som är lika grå som man känner sig. Tack kompis.

 


Joakim

Kvällsunderhållning

Jag bara njuter. Och nu blir det Made in Sweden och Glee.

Joakim

Panic at the disco

Idag fick vi en katalog för alla inividuellaval som jag kan välja mellan till tvåan, och jag fick liksom panik. Shit, vad ska jag välja liksom? Ska jag ta något som är roligt eller något som ger mig fördel i framtiden? Jag känner för båda. Åh, gud vad svårt! Jag ska kolla igenom katalogen nu och noga överväga fördelar och nackdelar. Hatar att ta viktiga beslut. Men jag kan ju se det positivt och tänka att jag får lite vuxenpoäng och mognar lite till.

Joakim

Money makes the world go round

USCH vad jag inte gillar när man inte har tillräckligt med pengar när man sitter och kollar igenom HM-katalogen.  Och WOW vad jag skulle vilja ha ett jobb. Bara ett litet jobb som gjorde att man drog lite extra pengar i månaden. Är det för mycket begärt? Ja, det är det tydligen.

God natt säger jag bara!
Joakim

Home sweet home

Äntligen hemma! Eller inte äntligen för att det var tråkigt i Vemdalen, nej nej, tvärtom, det var jättemysigt och kallt där uppe. Som det ska vara helt enkelt. Det jag menade med äntligen hemma är att jag tycker inte bilresan är det roligaste. Men med musik i öronen, lite film och ett stopp på McDonalds så blev inte resan så dryg som alla de andra åren.Nu blir det tända ljus, te och Sex and the city. Shit vad jag älskar de New York kvinnorna. Gaah!

Joakim

Lotto

Ikväll spelar jag på Lotto för första gången. Det är jättespännande. Antagligen blir jag jättebesviken för att jag inte vinner något. Men samtidigt så finns det faktiskt en liten liten chans att jag vinner någon liten peng. Vi får se. Hoppas!Joakim

En Bamsekorv med en Bamsebinda tack!I Vemdalen finns det ett Sibylla där det luktar matfett och hela skidanläggningen trängs. Här om dagen var vi inne och värmde oss och hittade denna skyllt på vägen. Alltså det är bara för roligt. Jag menar, vem ställer sig i kö och när det blir dennes tur säger "Ja, tjena. En FunBox och en Bamsekorv med mos, och sen kan du väl slänga med tre XL-bindor också. Ja, det var bra så." 

Jag blir bara förvånad liksom. Vem gör detta? Visst om man går fram och frågar om ett plåster eller nål och tråd, men en binda liksom. Jag tycker bara det är fruktansvärt roligt när jag tänker mig hur det skulle gå till. Det skulle ju lika gärna kunna finnas en färdig meny där det ingår korv, mos, läsk och en binda. Och om det är en Bamsemeny så är det också en bamsebinda. Det skulle ju vara mycket smidigare. Men sen är ju jag kille också, jag förstår kanske inte vilken otrolig service som detta Sibylla erbjuder?

Joakim

Higher

Idag var det den varmaste dagen på hela veckan. Endast 14 minus grader. Vilken fröjd. Ikväll blir det tacos och Let's dance. Hejar som en galning på Elin Kling. Attans vad snygg hon är!

Joakim

Just another day on the cold mountain

Här är lite bilder från Vemdalen. Snygga, gudomliga och ouppnåliga.

Joakim

Vi lever!

Jag ville bara säga att vi lever. Inga brutna ben och det är svinkallt. Inatt var det -40 grader. Det går knappat att åka, men vi trotsar kylan. Senare idag eller imorgon kommer det lite bilder härifrån. So long snowbuddies.

Joakim

Darling

Alltså snacka om seg film. Jag tittade nyss på filmen Darling som Johan Kling har gjort och jag har aldrig sätt en mer långdragen film. Jag förstår samtidigt budskapet och den djupa situationen i filmen, men den har ingen action. Det händer inte mycket. Men man kan väl säga att den är väldigt realistiskt skapad, och jag anar att det är meningen. Men det är verkligen ingen film som man sätter på om man vill ha lite underhållning.

Nu ska jag packa det sista inför imorgon, sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon åker vi till fjällen och det ska bli så skönt. Bara umgås med trevligt folk och åka skidor och bara njuta. Det känns som det kommer bli en bra sista vecka på jullovet, peppar peppar, vi vill ju inte ha några brutna ben i år...Joakim 

Nyår 2009

Nyårsafton var fantastisk. Först var jag, Joppe, Olle, Jesper, Patrik, Emil, Linus och Victor hemma hos Joppe där vi åt god mat och festade till det. Vid halv tolv tog vi en taxi ner till stan där vi träffade massa folk och firade in det nya året. Detta var ett jäkla roligt nyår grabbar, det får vi göra om! TACK! Nu kommer lite fräcka bilder ifrån kvällen. 

Thanks guys!

Joakim

RSS 2.0