Slut för Sepideh!

Nu var det alltså avklarat, det blev Sepideh som fick lämna IDOL 08. Alltså jag vet inte vad jag ska tycka, hon har ju dom senaste gångerna varit sådär, så det kändes väl bra att hon åkte ut. Men jag tycker fortfarande att Lars skulle ha åkt ut för sig spexande. Men men, nu blev det som det blev, och det var väl okej att hon åkte ut.


Sepideh är ute ur IDOL 08.

Jag hade aldrig förrens ikväll sätt IDOL, Eftersnack. Och det har ju varit så mycket skriverier om hur dålig Katrin Zytomierska är. Och jag håller väl inte riktigt med om att hon är dålig men man märker ju hur mycket hon anstränger sig för att inte säga något fel eller liknande. Det ser också ut som om hon fejk ler, för att direkt när kameran byter till en annan person så slutar hon le, så det känns lite fejkat! Eller så kan hon bara inte dra på smilebanden hela tiden :O
 

På den här bilden var det ju inga problem att dra upp läpparna lite!

Nu ska jag gå och lägga mig, hare bra!

Hur ska det gå?

Halloj!

Det är avbrott i IDOL 08 och det blir den vanliga datatiden denna kväll, innan IDOL börjar igen. Vem ska åka ut idag då? Jag tycker helt klart att Lars ska åka ut idag. Han bara larvade bort allting, det gillar jag inte. Jag har gillat honom smått hela tiden, men nu tog allt en vändning, han ska ut.
Dom bästa då, jag tycker ju alltid att Anna och Alice är dom bästa, dom är så söta, och sjunger bra gör dom också. Av killarna tycker jag Kevin och Robin, ja vilken bokstav börjar nu hans efternamn på, jag kommer aldrig ihåg. Men ni vet han som sjöng Björn Skift schlager dänga idag. Dom var jättebra ikväll!
Men det är ju bara att vänta och se.

Nu har jag prövat ut alla kläder, så det är klart inför imorgon. Men ni får gissa fram tills imorgon, då lägger jag ut rätt svar och en bild på min maskeradoutfit.

Hare bra, jag gör en liten update efter IDOL 08 också.

Maskeradfest!

Halloj!

Nu ska jag till Julia, och vi ska försöka hitta lite kläder till maskeradfesten, eller halloween festen som vi ska på imorgon.
Det är verkligen svårt att hitta kläder till temat som jag och Julia har valt, eftersom våra föräldrar inte är så pass gammla, så vi kan inte hitta något i deras garderober.

Är det någon som kan gissa vad vi ska vara?


Gwen Stefani är ju känd för sina spektakulära videos,
där hon har olika teman i varje!




Update:

Här är en liten ledtråd på vad jag och Julia har valt för tema!



Gissa på nu!!

Hejhopp!

God morgon världen!

Vaknade nyss av att min hund hoppade upp i sängen och börja springa runt som en galning och skälla, det  kan ju vara mysigt om man har vaknat, vilket jag inte hade gjort då! Men men, nu är man vaken iallafall!

Ska gå ut med mamma och Helmer i skogen nu, det kan ju vara bra så att man får någon sorts friskluft. Shit, redan fredag, fan snart är ju lovet slut. Dam!

Jag tycker alla ska gå in på Josefins Myspace-sida och lyssna på hennes underbara röst!

Hare bra! Nu är det friskluft som gäller!

Datanörd?

Halloj!

Sitter hos Danne nu, vi äter små karameller med olika smaker, super gott! Vi spelar samtidigt ett Spiderman spel på datorn. Alltså jag brukar inte gilla att spela spel, men detta var fan kul! Att det kan vara så roligt svinga sig mellan hus, spruta nät och att döda monster! Jag vill absolut inte betraktas som en datanörd, för det är jag inte! Det ända jag gör vid datorn är att vara inne på Internet och MSN. Jag spelar aldrig några spel, eller jo, HARPAN. Men inget annat! Så jag är ingen datanörd.


Så här nördig är absolut inte jag. Bild från Dreamhack.

Vad gör ni ikväll?

Hare bra!

Ny mössa!

Halloj!!

Igår var jag ju i Norrköping och då vart det lite shopping, bla denna varma och enligt mig snygga mössa.


H&M, 98 kr.

Jag köpte även ett par tjockare fingervantar från H&M för 49,50 kr som jag kan rekommendera.

Hare bra!

Mysdag!

Halloj!

Känner mig bättre idag, vilket är posetivt!

Idag har jag varit hos Andrea, och myst med henne och Elin. Vi har suttis vid datorn, pratat, fixat varandras hår, (inte seriöst alltså ;D) Så har vi fotat.
Vi gick ut i mörkret för att ta kort, och så plötsligt, ute på åkern mitt emot Andreas hus, så hör vi massa grymtande, skiit läskigt. Men Andrea säger att det är lugnt så vi går dit och fotar ändå. :S
Det var en mycket trevlig dag iallafall :D


Andrea, Elin och Jocke!

Nu ikväll har jag ätit godis och druckit te, och kollat på  Färjan, åhh,  det är så bra. Jag gillar den serien. Jag skulle ha kollat på Boston Teaparty, men datorn kom ivägen. Men satte det på inspelning, så ska se det imorgon.

Ha det bra, och god natt! :D


Help me if you can i´m feeling down..

Halloj!

Shit, vad dålig jag är på att uppdatera. Men nu händer det!

Nu är har vi lov, åhh,det är så jäkla skönt! Älskart! Men eftersom vi har fått lov så ska ju jag såklart bli sjuk! :(, så här sitter jag i joggingdress, och snorret rinner och jag hoster som, jag vet inte vad. Jag är allmänt mosig! ;D

Idag ska jag vara med Elin, hon har kommit hem över lovet från Valdemarsvik, så det ska bli super kul!

Nu ska jag gå ner och laga mig en riktigt god frukost. Hare bra! See you later!

Borsta tänderna när du är riktigt glad!

Halloj!

Just nu sitter jag och borstar tänderna, och jag är väl rätt glad, men mycket  trött.
Denna vecka har det varit så mycket med skolan och teatern så det har inte funnits tid till att blogga, tyvärr :/

Men idag iallafall så har jag varit på sånglektion, kuligt var det, och mycket lärorikt! Jag känner att jag lär mig mer och mer för varje gång som jag går där :D

Imorgon blir det först skola, och sen blir det fest/mys kväll hos Julia, kommer massa människor, ska bli jätte kul!

Hare bra , ska gå och lägga mig nu!

Välkomen till världens tråkigaste paradis!

Halloj!

Kom nyss hem från Linköping, var där med mamma och Julia och hennes kompis! Vi var på IKEA och kollade lite. Vi investerde ett bord och två hyllor, och lite skit ;D Jag försökte hitta en stickad kofta, men det var ju omöjligt! Jag letade efter en grå, men när jag väl hittade en så fanns det inte i min stolek. Typiskt!

Nu sitter jag och pluggar, ska skiva en uppsats om en ungdomsgrej som har hänt någon gång, så jag ska skriva om en fest! Sen ska jag göra min matteläxa! Åhh, det är ju ändå helg, kan man inte få vara ledig för en gångs skull?

Ja just det, nu har videon kommit ut på youtube.com. Så gå in där och kolla tycker jag!
Fick även höra att ZTV antagligen kommer visa den där om ca en och en halv vecka! Super jul ju!!

Hare bra!

Bio med kändisar och fulla kvinnor...och dagens snyggaste outfit!

Halloj!

Fredag, alltid lika skönt! Jag hade först tänkt att jag skulle vara hemma ikväll, men det vart ändrade planer!
Jag följde med Julia, Carro och Emil på Rally brudar , den var riktigt bra! Mycket sevärd tycker jag.
Annars idag så har jag inte gjort så mycket. Hade engelska prov, hoppas det gick bra!
Men tillbaka till bion, när vi skulle gå ut från bion så fanns det stora pappersdockor på High School Musical-gänget. Detta tyckte ju jag och mina kompisar var skit kul, så vi ville ta lite kort med dom! Men det hände en skit kul sak. När vi stod där och tog kort så plötsligt dyker det upp en kvinna mitt framför kameran och gör en rolig grimars och frågar vilken film vi ska se. HAHA, hon var lite dragen må jag säga. Men vi fick oss ett gott skratt.

 
Me and Vanessa!


Julia and Zac! Kolla den fulla kvinnan i bakrunden!

Idag så hade min kompis en sån snygg outfit på sig , så är är hon! Snyggaste outfiten idag!, Julia Bååth!


Super snyggt Julia!

Nu ska jag ta och lägga mig! Sov så gott allehoppa!

 

Tack så mycket!!

Jag vill börja detta inlägg med att tacka alla som har berömt mig och sagt så snälla saker, det är guld värt! TACK ALLIHOPA!

Just nu sitter jag hos Emil, vi ska laga till lite soppa, och sen ska vi dra in på teater. Nu börjar slutfasen av föreställningen AMDAMA, som har premiär 22 oktober kl 19.00 på DuD! Kom vetja!

Jag har hittat en ny hobby som är jätte rolig! Korsstygns broderi. Det låter jätte knäppt, men när man lär sig så är det jätte kul! Det kommer jag hålla på med nu på mina lediga stunder! ;D HAHAA
Jag håller just nu på med en grytlapp som det ska stå respekt på.
Jag kan lägga in en bild senare och visa hur den ser ut! :D

Ja just det, glömde säga att det är Emil som lagar maten, så jag ska nog gå ner och hjäpla honom nu!

Hare bra / Joakim!

HÄR!

Nu har jag föresten hittat så jag kan lägga ut videon i bloggen! Så här allehoppa, hoppas ni gillar det! :D

PIHLIS - NER TILL BOTTEN

 
Kraamar/

Äntligen!!!!

Jajamen! Så är det! Nu har musikvideon kommit ut på Internet! Den har nu haft premiär på Pihlis, (så heter artisten) Myspace-sida, så om ni vill se den med en gång så gå in här. Annars så kommer jag lägga ut video här på bloggen när den kommer ut på youtube, som den borde göra i veckan.

Om man får vara stolt över sig själv, så är jag det!!

Hare bra! /Joakim!

RSS 2.0