P-P-PARTY

PARTY!!! Nu är det dags att sätta klackarna i taket och dansa loss. Ska bli superkul, är verkligen jättepepp. Det är Charlies 18 års fest, så här ska det firas. Kommer hem imorgon igen. Men nu kör vi!Joakim

Bästa kostymen

Jag hittade denna fräcka dräkt i kostymförådet här om dagen. Jag känner att den har väldigt mycket sting i sig och skulle göra alla avundsjuka på nästa maskerad. Jag ska ha den! Sorry amigos, men den är min.
Joakim

Goda främlingar

TACK SNÄLLA KVINNA som skjussade mig till Norrköpings resecentrum igårkväll. Det var guldvärt!
Ibland blir jag förvånad att det finns så snälla främlingar. Men än en gång, tusen tack du främmande kvinna med en liten röd bil som körde åt helt fel håll bara för att skjussa mig till tåget. Tack!

Joakim

Första koncentrationsdagen

Idag var det första dagen på våran koncentrationsvecka. På fredag har vi premiär för våran kabaré "Nakna sanningar". Jag tycker vi ligger i fas, eller i alla fall i de scener som jag är med i. Så nu är det bara att plugga text och sen sätta scenerna. Man blir så bekväm när man är här hela dagarna, så jag har gått i långkalsonger hela kvällen. Nu ska jag åka hem med tåget och gå bums i säng. Det blir tidig uppstigning imorgon igen.

Joakim

Panik

Så! Äntligen. Nu är mina inviduellaval klara. Jag har gått runt och haft ångest över de. Men nu är de valda och det blev psykologi A och naturkunskap B. Hoppas jag får det bara. För annars kommer jag panikisera (ja, man kan antagligen inte säga så, men jag tycker det låter coolt och bra) över mina reservval som jag bara gjorde i all hast. Men men, ingen idé att oroa sig nu, får ju inte veta vilka kurser jag har fått snabbare för det.Joakim 

Snö

Denna dag har bestått av snö, snö, snö och åter snö. Det är snö överallt. Fattar inte vad den vill oss. Vi fick i alla fall ledigt från tolv och resten av dagen idag, så det var positivt. Men annars tycker jag snön kan ta sig någonstans och komma tillbaka nästa år.

Kvällen har spenderats med Emil, två mikeshakes och en stor kladdkaka made by Emil. Mums! Mer mm i livet tack!

Joakim

Happyland

Ibland skäms jag. Nu skäms jag. Jag har inte skrivit i bloggen på över en vecka, och ändå går lika många gulliga männskor in och tittar om jag har skrivit något. Dessutom har jag fått två nya prenumeranter, hej!

Ja, i alla fall. Jag är mosig. Känner att jag håller på att bli sjuk, men jag får verkligen inte bli det. För nästa vecka har vi koncentrationsvecka i skolan, och då måste man vara där för att allt ska funka. För er som inte vet det så går jag teaterinriktning och vi ska sätta upp en kabaré och då har vi en vecka innan premiären där vi bara tränar inför den. Det ska bli kul, men det kommer antagligen bli väldigt jobbigt. Men det är bara att ta det. Det är ju bara en gång om året.

Ikväll ska jag kolla på Paradies Hotel och bara ligga i soffan och tjocka mig. Ska fixa många mackor och kakor och hälla upp flera koppar te och bara ligga och slöa. Fast först måste jag plugga svenska, imorgon har vi prov i ordkunskap och idiomatiskauttryck. Inte lika kul, men sånt måste göras också.

Föresten! Det här är min sjukt snygga syster. Ville bara att ni skulle veta det!

Men så! Nu är jag tillbaka!

Joakim
RSS 2.0