Hemstudiedag *host*

På en vanlig hemstudiedag kan man vara hemma och plugga på de läxor man har fått. Men annars kan man åka till Norrköping med en vän och shoppa loss. Precis det gjorde Emil och jag idag. Och det hände en sak som var väldigt oväntad och irriterande. När vi var inne på Myrorna för att leta fluga till mig så går det ut en kvinna, ca 50+ ur affären i rask takt med en orange jacka under armen. Hon betalde den inte, Emil och jag var på väg ut i samma veva så vi sprang efter henne för att se om det verkligen var så som vi trodde, och det var det. För när kvinnan kom runt hörnet rusade hon iväg och försvann. Tänk vilket folk det finns, att ha mage att ta något som man sedan ska bära för att visa vem man är. Och detta bevisar att folk i alla åldrar själ, till och med kvinnliga 50+:are.

Här kommer dagen i bilder:


Vi började med lite morgonförtäring på McDonalds.


I Norrköping kan man ta gratis bajspåsar, det är mycket BRA, till hunden alltså...


Pannkaka med sylt och grädde till lunch.


Jag köpte bla nya lurar.

Jag shoppade loss riktigt ordentligt idag. Lite skolavslutningskläder, och lite annat smått och gått. Men det får ni se någon annan dag. Nu ska jag göra läxorna som var till för hemstudiedagen..

Joakim

Lyckodag-för vissa

Hej!

Idag har det varit en riktigt skön dag, och även en lyckodag för vissa. T ex för mig, som skulle ha betalat 34,50 kr för mitt godis, men jag fick för mycket växel tillbaka så jag fick bara betala 14,50 kr. Och det tackar man ju aldrig nej till. Sedan hittade min kära vän JuliaW en 50-lapp på gatan. Så hon hade ju en lyckodag hon också.
Jag har även varit med Emil och Linnéa, och vi satt bara och glassade i solen. Sedan gick jag på musikalrep. Som gick bra, vi hade genomdrag vilket var väldigt skönt. Så nu börjar saker och ting falla på plats. Idag lägger jag även ut en till del av min outfit som Billy Ball. Eftersom att jag ska styra Plantan har jag fått en catsuit som sitter som ett smäck, man kan väl säga att det är bra att jag har den för att jag inte ska synas, för det skulle ju inte sitta fel med lite muskler här och där..


På bilden har Julia nyss hittat sin 50-lapp.


Det blev att glassa lite i solen.


Billy Balls byxor är dagens del av hans outfit.

Nu är det lägg dags.
God natt!
Joakim

Rep-dag

Ojoj, nu är en lång dag med två långa roliga rep över. Först började jag vid 12.00 med att repetera Little Shop of Horrors till 17.00, och det gick bra. Idag gick vi igenom alla sånger tillsammans med dans. Det ska bli så kul att få visa alla hur bra våran grupp är, jag hoppas att alla som kommer och kollar kommer tycka detsamma. För alla ger verkligen allt nu i sista perioden.


Hanna med en av många plantskott.


Tess som Orin Scrivello.

Sedan åt jag lite smörgåstårta som blev över från igår, sedan var det igång med nästa rep. Som var Vincent. Det gick också bra tycker jag, och idag var även musikerna med som spelar så bra musik, som kommer passa in alldeles perfekt i föreställningen. Det roliga, och lite knepiga är att jag kommer spela en kaxig kille som hamnat fel i samhället och som inte har det så bra hemma, och som inte fått en bra grund i sitt liv. Vilken är raka motsattsen till mig. Mycket lärorikt måste jag säga. Och kuligt!

Nu ska jag gå och duscha och sedan gå och lägga mig.
God natt!
Joakim

Grattis Mormor 60 år!

Idag har det varit 60års kalas på schemat. MIn mormor fyllde sextio år och det är ju värt att fira. Så släkt och vänner kom upp till mormor och morfar och firade födelsedagsbarnet med blommor och presenter. På menyn stod rökt vildsvin, potatisgratäng och tårtor av olika slag. Mycket gott.

Min syssling Anna kom i ett par super snygga klackar som jag vill visa. Jag har försökt klippa bilden lite i Photoshop, så håll till godo. Nu ska jag sova för imorgon är det två långa repetioner.

God natt!
Joakim

Aayooh, I'm tired of using technology..

Idag har jag inte gjort någonting, så därför lägger jag upp en väldigt bra låt.


Milow- Ayo Technology

God natt!
Joakim

Billy Ball..

Idag var det dags för musikallinjen igen efter ett tvåveckors uppehåll. Det var väldigt skönt att komma igång igen och fräscha upp minnet lite. Idag tränade vi andra gången på Cosmos, så nu börjar man få in scenen lite också. Eftersom vi skulle träna 3,5 timmar idag så laddade jag upp med sockerbomber. Först åt jag två mackor som jag köpte i skolan, dock inte så sockriga. Men sen gick jag och köpte en Sportlunch, och en stor Monster-energidryck. Herregud. Det var första gången i mitt liv som jag drack upp en hel energidryck helt själv. Det kanske låter helkonstigt, men jag har bara smakat av folk ibland, och inte tyckt det varit så gott. Men nu tänkte jag att jag måste ju få energi så att jag orkar timmarna som vi höll på. Och det gick fint. Och köpte även lite godis för att få lite extra socker i mig. Som om energidrycken inte var nog. 

Nu är också min kostym till Billy Ball färdig. Så jag tänkte lägga ut ett plagg här varje måndag för att ni ska få er en bild utav hur denna freakiga figur ser ut. För ett tag sedan visade jag er hur jag kommer se ut i håret. Men jag lägger även in den idag för att ni ska påminnas lite. Och dagens nya bild blir, mina skor.


Billy Balls hår.


Billy Balls skor.

Tillbaka till Project Runway nu!
Ha det bra!
Joakim

Stick baby!

Nu ska jag bevisa att killar kan göra fler saker samtidigt.



Sticka
Kolla på Gossip Girl, Wipeout, Söndagsparty med Filip och Fredrik
Dricka chokladte
Och ha det gött!

Gör detsamma ni!
Joakim

Loppisdag

Idag har det varit en härlig dag på loppis. Min familj hade skramlat ihop lite saker som vi hade för försäljning. Och det gick hyfsat bra, vi fick sålt på det som vi ville ialla fall. Men jag måste säga att folket missade ett riktigt fynd, en Gant-tröja för 30kr som vi sålde för att ingen kan ha den. Ibland är det värt att rota lite bland sakerna.

Nu när jag kom hem åt jag en jättegod middag som jag spontant fixade. Men sen hände det så att hela brickan tippade från skrivbordet när jag hade ätit lite mer än hälften. Och jag blev skitarg, för det var verkligen så gott. Så var jag ju tvungen att torka upp allt glassplitter och matrester, och det var ju inte så kul. Men men, det är gjort nu. Och middagen var fantastisk.


Toast
Potatissallad
Skinka
Fetaostsallad
Juice

Joakim

Full i magen..

Glad påsk på er.

Shit alltså, nu har jag ätit mig full med massa onödiga och farliga konserveringsmedel. Men gott var det i stunden som jag stoppade in sockerbomberna i munnen. Men nu mår jag mest dåligt. Jag känner mig helt full i magen.

I eftermiddags var hela familjen uppe hos mormor och morfar och firade lite påsk med påsklunch och godis. Och när vi kom hem gick jag och Jossan ut och tog lite bilder.
Jag vill ha en systemkamera, en Canon Eos 450D, men det är väl bara att drömma vidare när det gäller den saken.
Har ni något tips där man kan köpa en sån billigt.





Nu ska jag sova.
Ha det bra!
Joakim

Myskväll

Nu ska jag cykla iväg till Frida på myskväll med mina Björkviks-homies. Ska bli väldigt kul att träffa de allesammans på samma plats, samtidigt igen. Så sköt om er och ha en bra kväll!



Ha det bra!
Joakim

Vilken härlig dag, nanana

Soligt och skönt. Det var dagens prognos. Men det har varit lite kallt, men ändå okej om man satt i solen.
På förmiddagen tog jag det bara lugnt, men sen kände jag att jag ville ringa JuliaT, så det gjorde jag. Och jag åkte hem till henne och vi fikade i vårsolen och bara gottade oss med musik på högsta volym. Vi tog också lite bilder på studsmattan som kommer senare.

På kvällen när jag skulle hem så startade inte moppen, jag blir så jäkla trött på skrellet. Men snälla som familjen Thomsson är så bjöd de mig på mat, det blev rostbiff, potatissallad och sallad med fetaost. Mums!
Efter maten tyckte Yvonne att JuliaT och jag skulle ut och rida. Och efter mycket om och men med ursäkter från JuliaT kom vi iväg. Det var mycket rolig, tyvärr får ni inte se någon bild på det, för det var så mörkt så man såg knapp något. Men det var en rolig upplevelse tycker jag. Hos Yvonne kan man boka turridningar, och det är mycket trevligt. Så gå in på Ulvstorps hemsida och läs mer.



Nu ska jag gå och lägga mig.
Ha det bra!
Joakim

Schlager-passet

Ojoj, nu var det länge sedan.

Men hörreni, nu är det påsklov och jag är väldigt glad. För det betyder att det är ledigt och förhoppningsvis så är det fint väder. Och det gör mig väldigt glad.

Idag har jag varit och prövat Findus-dräkten, och Julia följde med. Sen gick vi på stan ett tag och satt på en mur och kollade på männsikor, mycket kul. När klockan var strax innan fem gick vi till Friskis och Svettis, och där körde vi Schlagerpasset, som i vanliga fall heter Puls/Medel. Och det var väldigt kul och jobbigt. Man får sån träningskänsla när man är på ett träningsställe och tränar med fler, och med ledare som peppar än. Mycket kul, jag köpte ett tre-gångers-kort så det blir två pass till snart. Sedan ska jag försöka äta lite bättre och dra ner lite på godiset. Och det får vi ser hur det går..

Ikväll blir det TV, och te. Jag har föresten fått mitt pris som jag vann i tetävlingen. Och som en glad överaskning fick man båda sorterna som det annonserades om. Jag trodde bara att man skulle få en. Sorterna var choklad och lakris. Har inte smakt än, men det ska jag nog gör ikväll.

Ha det bra! 
Joakim
 
RSS 2.0