Kändis-Jepardy har för lätta frågorr!

Hallå!

Jag kollade nyss på Kändis-Jepardy och jag kunde ju alla frågor, och det brukar man inte kunna när det är vanliga Jepardy!. Det är så jävla tråkit att dom har lättare frågor bara för att det är kändisar med. Jag menar bara för att man är kändis betyder väl inte det att man inte har någon hjärna`?, eller i och för sig finns det ju vissa som verkligen visar att dom är puckade men det kan man ju inte gör något åt.

Nu blir det lite te och kolla på Du blir vad du äter (tycker det är ett jätte dåligt program, men mamma kollar på det. ) och skämas lite för allt man proppar i sig :O HAHA!

Ha det bra/ Jocke

Fryser som ett as!

Hallå allihopa!

Alltså idag när jag har gått till och från bussen har jag frysit som ett as. Även fast jag använder långkalsonger så går det igenom. Jag fattar inte vad det fyller för funktion när man ändå fryser :S Jag tycker man borde göra några mer isolerade långkalsonger, eller bygga in det i byxorna. Ahja, man får väl ha dubbla långisar om man inte vill förfrysa.

Nu har det äntligen blivit klart att jag ska till fjällen, det bär av på söndagkväll (lite konstig tid kanske, men jag har musikal rep innan ;P) till Tänndalen, tror jag :S Det ska bli så härligt att svischa fram i baken så att snön yr. HAHA, och att få slippa skolan för ett tag. Men när jag är där är det väl tärmobyxer som gäller. 

Jag har spanat in en skit snygg t-shirt rätt länge nu som jag tycker att ni andra också ska kolla på. Den kommer från märket Rock Paper Scissors. Jag tycker att alla deras t-shirtar är snygga, det står något roligt eller något sorts budskap på alla t-shirtar, eller så är det något tryck på dom!

Ha det bra så ses vi. / Jocke

image2  
T-shirten finns att köpa på nelly.se :D

Tv-program och annat smått och gott

Tjenis Penis!

Jag är alltså en ny bloggare här i blogg världen, men jag ska göra allt för att vissa att jag är en bra skrivare. Jag kommer att ta upp lite vad som helst. Jag kommer att supporta er i de TV programen jag tycker ni ska titta på och tipsa om mode:D

Som idag tex tycker jag att ni ska ta en titt på det nya programet 2900 happines, det är ett danskt program på TV3 som kan bli bättre. Jag har själv sätt det (det har bara varit två delar) och jag tycker att det verkar bra. Men det är ju den dära danskan som irriterar mig. Jag kan inte koncentrera mig när jag kollar. HAHA det är jätte konstigt, jag jag ska ge det en chans och det tycker jag att ni också ska göra :D Det kommer sändas Mån-Tors kl 19.00-19.30 på Tv3 alltså.

Lite senare på SVT är det andra delen av TV-stjärnan som kan vara lite roligt att titta på iallafall tycker jag det. Det som är lite tråkit är att det är samma koncept som Idol, Let´s dance och alla andra program som har en jury som är hårda. I och för sig så är inte denna jury så hård, men ändå.

Sedan på samma kanal 21.30 är det ett jätte roligt program som heter Dubbat som jag kollade in förra gången och det var jätte kul. Det går ut på att två lag tävlar mot varandra om vem som dubbar små tv klipp bäst. Skit kul kan det bli. HAHA.

Sen på Kanal 5 mitt favo program FRÅGA OLLE, det är ett sex och samlevnads program men kändisar som sitter och besvarar tittarnas frågor med hjälp av experten Olle Waldner, och som alltid vid sin sida har han Martin Björk (Lena Philipsons kille ). Jag fattar inte att det programet kan gå fortfarnde. Dom har hållt på i 6 säsonger och man tänker ju liksom, tar det aldrig slut med sex frågor?..ahja jag är glad att det fortsätter för det roar mig. :D


Sen skulle jag vilja tips om en serie som jag först var lite negativ till, men som jag sen när jag såg den vart väldigt glad i :D Jag pratar ju om Gossip Girl som går på kanal5 tis 20.00. Han som skapde OC har också skapat denna serie som är lite samma stuck, fast dyrare ;P.HEHE.

Så dagens program blir: FRÅGA OLLE!

Ha det bra allesammans och ge gärna förslag på bra TV program eller lämna en kommentar i bloggen :D! image1

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0