Att göra slappa saker är väldigt skönt!

Halloj!

Tyvärr vart det ingen uppdatering igår för att internet krånglade och jag hade en slappar dag ;D

För det första så känns det väldigt konstigt att bara gå runt och inte göra något, det känns som man väntar på att något ska hända. Så det ända jag gjorde igår var att kolla på film, men jag kollade ju iallafall på bra filmer.
Ohh, det är så bra!., våra grannar är som en filmbank, dom har alla filmer man vill ha, så det är bara att gå över dit för att låna någon film!, det var just det jag gjorde i går! Det vart 9 filmer, varav 3 jag såg igår.
Jag såg Svensson Svensson-filmen, den är ju jätte roligt, som vanligt :D, Sedan såg jag Bäst i Sverige, den var bra, men inte toppen, eller den var lite rolig, men jag tror det mer är en barnfilm. Den sista filmen blev Sista dansen, och den filmen tycker jag är jätte bra! Eftersom Helena Bergström är med i den filmen så vart det ju mycket gråt, och en sak som är jätte rolig är att två gånger i filmen när hon gråter så rinner det ut snor ur näsan, och det ser väldigt roligt ut. Jag tycker att Helena Bergström är en väldigt duktig skådespelerska.


Här är Helena Bergström i rollen som Tove Särlefalk. Reine Brynolfsson, Ewa Fröling och Peter Andersson finns också med på den övre delen av rollistan.
 
Efter det så tog jag ett långt bad och låg och läste en bok, mycket skönt måste jag säga.
Det är så skönt att göra slappa saker en hel dag, även om hela dagen rinner iväg så har man ju ändå gjort något, SLAPPAT!Nu ska jag till Julia och skvallra lite!, hare bra! KRAAM!

Kommentarer
Postat av: sandra

sv; japp, annars är det gratis :)

okej, men då gör jag det!

haha, tack så mycket!för att jag ska veta hur du vill ha den ska du skicka ett mail till mig (jouvina@live.se) och skriva hur du vill ha din design, med färger, texter, former, sida på menyn osv. sen bifogar du de bilder du vill ha med (ju färre desto lättare). skicka allt i ett mail också, så jag slipper massa krångel! ;)xoxo

2008-06-23 @ 13:43:34
URL: http://marinoni.blogg.se/
Postat av: sandra

sv; najs :)

2008-06-23 @ 14:31:36
URL: http://marinoni.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: jag vet, jag är snäll :D

2008-06-23 @ 14:39:02
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: sandra

sv; okeey, jag ska kika efter ;D

detsamma!

2008-06-23 @ 16:23:56
URL: http://marinoni.blogg.se/
Postat av: Nicklas

Är du gay?

2008-06-23 @ 16:39:41
URL: http://rockulf.blogg.se/
Postat av: Tobias

svar: dt var asgött ;D

2008-06-23 @ 17:14:03
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0