Premiär..WHOOO!

Hallelullija, ikväll är det äntligen premiär. Så jag säger bara till mig sjävl, Break a leg, Jocke!  :D

Lite sömn!-

Hello!
Jag har inte hunnit skriva på ett tag pågrund av att jag har rep nu till 00.00 varje kväll och eftersom det är skola så måste jag få någon sömn! Det går inte så bra, jag får bara sova sex timmar per natt, mendn et gör inget, för musikalen blir så jävla bra! Kom och kolla för fan!

Melodifestivalen! whoo!

Det är så jävla roligt med Melodifestivalen, man vet aldrig vilket bidrag som ska gå till  "andra chansen"  och finalen! :D Jag varit jävligt glad när Therese Andersosn (vet ej riktigt hur hennes förnamn stavas :S)  gick vidare till Andra Chansen , jag tyckte låten var, sådär! Men hon är ju så skiit snygg! HEHE! Men jag tror att låten kommer bli bättre i mina öron om jag lyssnar mer på den! :D

Ha det bra! // Jocke!

image21
Thérése Andersson

Möblerat rummet, för en dator!

HAHA! Det är lite komiskt, jag har skjutit bort alla skaer i mitt rum till en del av rummet, och på den andra delan står ett skrivbord med en dator på ;P Man känner sig lite desperat, men jag får ingen sändning till Internet om jag har en soffa som står får datorn :S ´HAHA , det är såna smällar man får ta!

Vad fan är det för film?

Vi har en sån här fiffig boxer så man kan spela in program och sen titta på det senare, och jag har länge velat se Farväl Falkenberg, och eftersom den gick idag så tänkte jag att den spelar jag in och kollar på senare! Jag när jag sätter på den för att ha en liten film stund möts jag av en film som suger, jag såg inte äns 10 minuet, så fort tröttnade jag! I och för sig så kanske den vart bättre senare, men det tror jag knappast! Är det någon som har sätt den? Säg till om den är värd attt se klart!

Det börjar dra ihop sig!

Nu är det bara en vecka kvar till det är premiär för ANNIE GET YOUR GUN! Det ska bli så himla kul! Jag tycker att man ska komma och titta! 

image17
Annie get your gun, Premiär 29/2, Culturum, Nyköping! 

Stegvis!

Hello!
Slog nyss på TV:en och såg att det hade börjat ett nytt ring-in-och-tävla.och-vinn.pengar program! Herre gud, tar dom aldrig slut? Stegvis heter det nya programet på TV4. Visserligen var detta rätt så bra, eller man kan fördriva tiden med det. Men den sortens program måste väl ta slut snart! Eller, vad tycker ni? 

Rolig dag med mycket buss!

Hello!
Idag har jag alltså åkt väldigt mycket buss, jag åkte in till Katrineholm för att gå på ett återbesök hos optikern, det gick bra, hehe! Sedan gick jag och tog en trevlig fika med mina kära sysslingar och några kompisar och mammas kusin :D Jätte trevligt! Sedan följde jag med dom hem och åt pizza och kollade på film! Sedan dansade jag och Anna lite bugg, skiit kul! Det måste vi göra om! HAHA! Efter några timmar hos dom väntade en lång buss resa ända till Nyköping, där jag skulle få träffa mina uderbara vänner och kollegor! Alltså jag vet inte hur jag ska kunna skilja mig från dom sen när detta fantastiska musikal halvår är över! Dom är så härliga ovh trevlig, så nu kommer jag ta vara på varenda dag som jag har ihop med dom! Man har liksom kommit varanndra så nära! GO ANNIE GET YOUR GUN-GÄNG! Nu ska jag gå och lägga mig, ha det bra! Kram! 

Nyvaken!

Hello! Nu har man precis stigit upp ur sängen och har nyss tagit en dusch, jag ska på åter besök hos optikern, inte vet jag varför. Sedan blir det väl att gå runt och titta lite på stan och se om jag hittar något! Ska kanske ta en fika med min syssling, ANNA! Hoppas!
Ha det bra // Jocke

Hemma från kvällsrep!

Ja, då var man hemma från ännu ett kvälls rep! :D Det har varit roligt idag, men när det börjar närma sig 23.00 (då vi slutar repet) börjar man bli lite trött, det måste jag erkänna!

Oboy!

HEHE! Alltså jag har börjat druckit mer och mer Oboy nu! Det är faktiskt jätte gott! :D HA det bra! :D

image19 

Header tävling!

Nu har Elin en header tävling somjag tycker ni ska kolla in! .´:D http://elinhanssons.blogg.se/1203283048_en_header_p_utlottnin.html#comment

Tandkräms design!

Halloj! Nu har jag vrait på rep hela dagen, idag fick vi äntligen installera oss på Culturum, efter många om och men! :D När vi kan hem hade mamma varitoch handlat och hon hade köpt tandkräm från Vademecum, tuben var designad, det var en limetid edition från 2007 som dom sålde ut, men ändå, det är roligt att dom gör sånna saker som igentligen kan se ut hur som helst! :D Ha det bra! // Jocke

P.S Ikväll blir det  Andra Avenyn! image18
Vademecum Limetid edition 2007!  

Den nya musikalstjärnan IDA SCHÖÖN!

Sedan jag började träna till musikalen ANNIE GET YOUR GUN, så har jag märkt att jag har en musikalstjärna i gruppen! Ida Schöön! Hon har en fantastisk röst som man bara smälter för och när hon rör sig och agerar blir men så glad! Hon är en sån jävla trevlig tjej! Jag tycker att Pernilla Wahlgren och alla andra musikalstjärnor kan slänga sig i väggen för här kommer, IDA SCHÖÖN!

image17
Ida Schöön som Annie Oakly i musikalen "Annie get your gun"

Carola fjasko!

HAHA! Det var så jävla kul att se Carolas min när hon och Andreas inte gick till final, utan fick nöja sig med andra chansen! :D Jag tycker att låten Just a minute var en skiit bra låt som skulle gå till final. Sanna Nielsens låt var också fin! :D

Jävla linser!

Oh herre gud! Nu ha jag suttit en halvtimme och försökta att för i dom dära linserna i ögonen, första paketet med linser fick jag bara i en, för sedan upptäckte jag att den andra var sönder :(..sedan fick jag ta ut den jag nyss hade fått i och sedan öppna ett nytt paket! Och då gick det bra, då tog det typ bara 5 minuter ;P...det är rekord! HAHA-

Nu ber det av på rep om en timme, det blir två hektiska veckor nu, för vi tränar varje dag! :S
Ha det bra// Jocke

Ny dator!

Hello!
Idag när pappa kom hem så hade han med sin en ny dator! Helt otroligt :D FAN VAD KUL!

Spottkill! :O

Tjoho!

sitter nu på rast och ska snart gå in på spanskalektion! Förut när jag satt i matsalen hade jag synvinkel ut mot utgången och då såg jag en kille komma mot matsalen, och vad göra han, jo han spottar på golvet! FAn vad äckligt. Jag fattar inte varför man gör det, visst vi hars kor på oss, men det är ändå vidrigt! Attt spotta ute är väl ok men att göra det inne är inte okej!

Jag dissar: Att spotta inne! 

Tråk NO!

Nu sitter och och skriver en tråkig uppsatts på tråk NO! FUCK"!

Hoppas ni har något roligare för er!

Tävling!

Jag tycker att alla ska delta i tävlingen på denna länk, http://mixed.blogg.se/1202927276_tvling__rosewater_per.html#comment men kan vinna ett fantastiskt kit ifrån Rosewater perfect pair! VAR MED VET JA!

BB..

...betyder alltså inte Big Brother, utan BÄSTA BARNVAKTEN!, det är jag det! HAHA. Nerrå man jag tycker jag har skött mig, jag menar jag tog bara ett bad när jag skulle lägga min syster och läsa en godnatt saga för henne, men det klarde hon så bra själv ;P.HAHA!  

Nu blir det TE! och kanske lite Kustbevakarna!

Snart är det sportlov, vad ska ni göra på sportlovet?

Linskille är här!

Hello everybody!

Idag har jag varit och hämtat mina linser! Närjag var hos Synopti´k och skulle pröva och sätta in och ut dom gick det sådär! , att får in dom var det svåraste, tog typ tio minuter att får in dom där jävlarna !, man att få ut dom var mycket lättare! :D

Fan vad skönt fredag imorgon! Och sen är det en helvecka med sportlov! :D FAN VAD SKÖNT! 

Gossip girl!

Alltså jag verkligen smälter för Gossip Girl, det är så bra! Idag var det så att det kom en tår ner på kinden. Jag tycker att alla som inte har sätt det ska ta en titt på det för det är så bra! 
 

Fel länk!

Tjoho!
Ville bara säga att det var fel länk jag gav er för att köpa biljetter i förra inlägget, här är den rätta! http://www.nykoping.se/sv/Kultur__Fritid/Culturum_-kulturhuset/

Ännu en jobbig skoldag avklarad!

Tjoho!
har nu äntligen kommit hem efter en normal dag i skolan , jobbig alltså! Nuär jag äntligen klarr med de mesta läxor, har bara kvar att läsa ut Charlie and the chocolate factory! inte är roligt, men ibland måste man! HAHA
Nu börjar det dra ihop sig till premiär för ANNIE GET YOUR GUN på Culturum i Nyköping. Jag tycker att alla som har möjlighet ska gå och kolla på den! Den är jätte bra! Biljetter finns att köpa på www.culturum.se :D

Ikvälll blir det Gossip Girl, jag har verkligen fastnat för den serien! Och efter det blir det I huvudet på Gynning, det är också bra. Alla som jag har pratat med om det programet (förutom Elin) tycker att det är skit! Alla tycker att hon är en uppblåst bimbo, och det trodde jag också först, men det visade sig att hon var riktigt rolig! Ibland kan man ju undra vad hon håller på med, men vadå det är min stil och jag gillar såna personer! (okej inte alla som är som hon, men nästan ;P)

Hallå Tv-hallåa!

Tjena!
Idag har varit en stressig dag, när jag kom till bussen för att åka till repet märkte jag att jag inte hade någon mat med mig! FUCK! som tur var hade jag en tjuga i fickan och tänkte att jag kan köpa något för den. När väl bussen kom och jag satte i busskortet i läsaren sa busschafförn att jag var tvungen och betala, WHAT? Jag har aldrig betalat för att åka till Nyköping förut och nu var jag tvungen, och stå på mig kan jag ju inte heller så jag frågade hur mycket han skulle ha, "JA JAG SKA HA 26 kr TACK!" Fuck heller jag har bara tjugo, "Jaha man då vill jag ha nitto."
Jaha tänkte jag, nu har jag 1 krona kvar att köpa mat för. :S Som tur var så ha jag en sån snäll kompis som lånade mig lite pengar! TACK TINA! 

Jag tycker ni ska kolla in TV-hallåan på TV4, Niklas Vestberg, han har jävligt snygg stil!

image15
Niklas Vestberg är killen längst ner! (Hittade ingen bättre bild!)


Ha det bra! // Jocke 

Äntligen hemma..

..efter nio timmar i bil med MIKA i lurarna. Han är ju jävligt bra :D Det känns skiit skönt att vara hemma nu efter en vecka utan dator och en TV man får bästamma själv över! HAHA!
Idag är det alltså MELODIFESTIVALEN 2008, ska bli jäkligt kul att kolla på :D Jag hoppas på att Amy Dimonds låt är bra! ;P

Jag lägger inte in alla bilder från fjällen nu, utan jag gör det lite ibland!

image14
Från liften!

Nu sticker jag!

Halloj, eller Hej då skulle man kanske säga ;P
Jag åker alltså nu till fjällen och blir borta en vecka, jag ska försöka att inte bryta någon kroppsdel :P
Jag hoppas på att det snöar lite och att det är pudersnö när jag kommer upp.
Kommer ni ihåg att jag sa att det hade snöat lite när jag gick upp?, iallafall så har den smält precis som jag sa! :(  Det är så j*vla tråkigt att gå ut när skon blir blöt så fort man kliver utanför dörren! Får hoppas att den har smält när jag har kommit hem!

Men ha det bra allesammans så ses vi! // Jocke!

ANDRA AVENYN!

Glöm för guds skull inte att kolla på en av Sveriges bästa serier :D, ANDRA AVENYN! Kl.20.00 idag och på måndag och tisdag 20.00 också. GLÖM INTE DET!


image13
Några av ungdomarna i ANDRA AVENYN!

Sista dagen på hemmaplan!

Tjoho!

Idag är det alltså sista dagen på hemmaplan, för ett tag iallfall. Efter mitt sång rep drar vi uppåt i landet. Vi brukar vanligt viss åka på morgonen men eftersom jag har ett viktigt rep blir det en kvälltur :D Det känns skönare att åka på natten tycker jag, för då somnar jag lättare i bilen :D

Jag hoppade precis ur duschen och kände mig så torr i ansiktet :/ är det någon som har något tips på en fuktkräm eller något som gör huden lenare ?

I morse när jag vaknde hade det faktiskt kommit lite snö, jag vart lite förvånad, med det spelar ju ingen roll för det brukar ju smälta efter typ en dag. Ahja, det här blir antagligen det sista inlägget på en vecka, eftersom jag drar till fjällen. Men när jag kommer hem ska jag uppdatera som fan ;P Ska försöka att göra ett inlägg senare på dagen :D

Så ha det bra allesammans så ses vi snart :D // Jocke

Nina är LADY OF THE LAKE!

Äntligen är det avgjort, vem som vann den stora rollen som Lady of the lake i musikalen Spamolot. Det blev min favorit, NINA! Hon är så j*vla bra, man kan inte få nog av henne när man tittar på henne. Hon är helt fantastisk. En sort bamse kram till Linda som också är skiit duktig, men som hamnade på en andra plats :D

Jag säger bara, GO NINA!

image12
Lady of the lake.

Träning och lite shopping :D

Halloj

Idag bar det alltså av tidigt till Nyköping för att jag skulle på musikalträning och eftersom jag visste att HM hade sin nya kollektion där kändisar designar och pengarna stödjer ADIS så var jag ju tvungen att kolla in den. Kampanjen heter FASHION AGAINST ADIS, jag tycker att alla ska kolla in kollektionen.  Jag hittade en skiit fin tröja och en T-shirt, sedan tog jag en sväng till MQ också och på rean där hittade jag en till tröja :D 

          
Vänster: Tröja från Emilio.
Mitten: T-shirt från HM designed by Scissor Sisters
Höger: Luv-tröja från HM designed by Tiga

Sedan bar det av till träningslokan där jag spenderade hela dagen med att dansa och sjunga. På vägen hem tog jag en hamburgare och en äppelpaj på MC Dondals. :D..HAHA! 

Ikväll tycker jag att man ska kolla på finalen av WEST END STAR, där dom utser vem som får rollen som LADY OF THE LAKE i musikalen SPAMELOT. Dom är jätte duktiga och det är väldigt roligt att kolla på :D 

Susans tur att längna Let´s Dance

Som ni kanske förstår av överskrifter så fick alltså Susan lämna Let´s Dance. Det känns tråkit men ändå bra. Jag har andra favoriter som jag hälldre vill ha kvar istället för Susan. jag tycket att hon var en glad och gullig kvinna med mycket energi att ge, men hon var inte så intresant i programet, förutom att hon var vig som en.. jag vet inte vad!:O. Så vig som hon är skulle man vilja vara :D

Nu blir det att direkt hoppa i bingen (sängen) och sova, ska upp tidigt imorgon för att träna lite musikal :D Sen ska jag också ta mig en titt på HM:S ADIS kollektion, har hört att den ska vara väldigt bra, och har också sätt lite tröjer och T-shirts som var väldigt snygga :D 

Ha det bra och GOD NATT på er // Jocke!

image6
Hälsoinspektören Susan Lanefelt fick lämna veckans Let´s Dance.

Hamburgare, kartläsning och lite prat om Let´s dance.

Satt nyss och åt en god hamburgare till kvälls mat, samtidigt som jag och min familj tittade igenom kartan upp till Tänndalen, eftersom vi åker i mörker vill vi veta var vi ska så vi inte tappar bort oss ;P
Jag har nyss också prövat pjäcksor och jag tycker att dom sitter så hårt, det gör ju svin ont i foten :O HAHA men det är väl bara att stå ut eftersom dom kommer vara mina "skor" en vecka framöver !
Mamma hur köpt en "rånarluva" och ett par skidglasögon till mig idag. Eller man ser iallafall ut som en rånare i den eftersom det ändå som syns är ögonen. Om jag skulle gå in på en bank med den luvan på skulle dom väl tro att jag är en rånare och larma polisen :O.HAHA !

Okej, alltså jag är lite velig när det gäller LET`S DANCE, innan det började så tyckte jag inte det var något och ha. Men nu när man har tittat på det lite ser man mer och mer att det blir bättre och det är ju underhållning som svenska folket vill ha. Man får sin egen favorit och hejar på den hela tiden. Men det är ju hemskt att dom röstade ut TILDE FRÖLING, hon var ju bra. Jag tyckte att Byglovs-Matte skulle åka ut för att han dansar ju inte bra. Tilde Fröling var ju skiit snygg. Herre gud vad tänker folk med.
Jag tror att folk har börjat rösta ut dom som dom inte tycker är bra, eftersom Uffe åkte ut först, men det var ju rätt och skönt. Att ha en Peppe Eng eller Lasse Brandeby med i hela serien är ju skam. Dom dåliga ska röstas ut så att dom bra och dom som utvecklas kan få ta mer plats på dansgolvet. Men att dom röstade ut Tilde, det fattar jag inte för hon var ju bra! och är snygg!
Ahja, det får man väl leva med! ;P

image5

Äntligen fredag med allt vad det innebär!

Hello everybody!

Alltså igår kväll så satt jag och tittade på en dokumentär om J.K Rowling, och den var rätt intresant. Jag har aldrig tidigare varit intresserad av henne och hennes böcker, men filmerna gillar jag, så jag tänkte att jag kunde ta mig en titt på hur hon har levt och fått inspration till sina världeberömda böcker. Hon hade alltså fått väldigt mycket inspration från när hon var barn. Mycket av det som har hänt när hon var lite han hon tagit med i böckerna. T ex namn från "gästboken" som fanns i kyrkan där hon med sin syster städade och fick en pund per gång. Grymt lite pengar alltså. Jag ska nog ändå försöka att ta mig igenom böckerna för jag tror att böckerna är mer tidliga med detaljer och andra saker som man inte tar med i filmerna. 

Jag läser spanska i skolan och varje år ska man göra något praktiskt med språket. Som förra året var det än karttävling, man skulle vara kreativ och göra en karta av sitt land, men utan papper. Jag gjorde den spanska kartan av en kladdkaka(Som sen blev uppäten av alla andra så det inte var något kvar till mig).Hmm! Men iallafall så hade niorna sin praktiska del idag och vi fick vara med och kolla, eftersom det var en modevisning dom hade. Det var rätt roligt att kolla på, t ex när alla gjorde poser och när vissa andra inte vågade titta ner på publiken. Men det var roligt alltså. Jag börjar få lite ångest för hur det sak gå för mig :O.  HAHA, men det tar vi när det kommer!

Jag håller just nu på och läser en underbar bok, Det ska bli ett sant nöje att döda dig, Av Magdalena Graaf. Oh gud, den är så bra. Det handlar om hennes uppväxt och hur det var att gå igenom det minst sagt tragiska som har hänt i hennes liv, att hon blir misshandlad av hennes man. Jag får en jobbig känsla inom mig hela tiden när jag läser. Man kan inte tänka sig nu när man tittar på henne att hon har blivit misshandlad :O Men vad det verkar som så har hon nog gått vidare i livet, men herre gud hon påminns ju och det som har hänt varje dag. Jag tycker alla ska läsa den och förstå hur hon har haft det, så alla därute KÖP DEN

image3

Jag fick nyss ett par raggsockor av min mormor lagom til nu när jag ska till fjällen, skiit sköna mormor,  TACK!

image4

Ikväll blir det antagligen myskväll med min granne och tiitta på film eller LET`S DANCE! Och äta massor med godis. (Kostade 30 kr/kg på en affär nära min skola,  jag tror nog att hela skolan var där och inhandlade ett lager för helgen. :D)

Nu ska jag gå och dricka en kopp te och kolla i tidningarne KLICK! och FREDAG. Ha det bar så ses vi / Jocke! 
RSS 2.0