Fika med mig själv

Ibland är det så skönt att bara gå och sätta sig på ett café och ta något gott med sig själv. Man får lite tid att tänka och dessutom får jag mycket mer gjort när jag inte är hemma. Jag har en engelska skrivning och en novellanalys i svenska att lämna in i början av nästa vecka. Så det är tummen upp!Om en timme ska jag gå och repa Pernillas Pojkar. Det ska bli kul. Dessutom har vår fantastiska regissör,
Jenny blivit Året Eldsjäl 2009. Det är så jäkla kul, plus att hon är hur mycket som helt värd det. Grattis!

Joakim 

Testa kläderSitter på tåget till Stockholm, jag ska upp och testa lite kläder till nästa vecka då jag ska spela in en informationsfilm för RFSU. Innan tåget går hem igen blir det att träffa lite vänner som är rejält saknade.

Joakim

Renovering

I jäklar smäller det. Jag har gått i flera månader och sagt att jag ska göra om mitt rum. Och nu har jag äntligen kommit fram till hur jag vill ha det med färg, wallphoto och möbler. Jag kommer ha en hel garderobsvägg som kommer bli awesome som jag får den som jag vill. Annars kommer rummet bli väldigt ljust med många detaljer.
Igår och idag har jag hållit på en som bulle med mitt nya projekt. I söndags rensade jag ur hela mitt rum vilket resulterade i att många minnen och ting blev slängda. Men jag intalade mig själv att det jag vill komma ihåg kommer alltid sitta kvar i bakhuvudet. Dessutom måste det ju finnas plats i mitt nya rum till att fylla upp med nya minnen.
Och idag har jag börjat ta ner grejer från väggarna så att mamma kunde spackla lite. Själv började jag måla en av väggarna. Fan så jobbigt det är, men tusan så bra det kommer bli när det blir klart. Här kommer lite bilder från starten av Projekt: Renovering av Jockes fula rum.
To Be Continued

Joakim

Sköna killar

Jag tycker de här lirarna är så sköna, kan inte sluta lyssna på denna version av Tik Tok av Ke$ha. Den är perfekt nu när Tik Tok är väldigt uttjatad. Jag skrattar ihjäl mig varje gång jag hör den. Tack Sally för tipset! Joakim

Happy, hopeful and cool. That's life!

Jag tänker inte kommentera att jag inte har skrivit på en halv evighet, utan jag kör bara igång istället.

Just nu känner jag mig glad, jag liksom känner mig lycklig, hoppfull och lite ball. Det känns skönt. Och kul.

Idag var min klass i Linköping där vi hade koncentrationsdag i kulturhistoria. Lagom roligt. Dessutom var tågen inställda och försenade. Då blir man glad, då kände jag verkligen hur mitt leende gick från glatt till surt.
But that's life! Snart är det vår och då är problemen antagligen slut.

Joakim
RSS 2.0