2008, ett super bra år!

Halloj!

Jaha, nu har det sista december och den sista dagen på året 2008. Det känns lite konstigt, för det har varit ett sånt bra år det här. Men nu siktar jag på att 2009 ska bli ett ännu bättre år.

Jag tänkte göra en liten sammanfattning, den kommer mest handla om min teaterdel i livet, men det är ju kul det också;

Januari08:
*Jag repeterar för fullt inför musikalen Annie get your gun på Culturum i Nyköping.

Februari08:
*Repeterar Annie get your gun.
*29/2, PREMIÄR för Annie get your gun.

Mars08:
*Kör 10 föreställningar av Annie get your gun.
*Börjar repetera Hampus eller HIV.

April08:
*2/4, Jag är med i en förställning med kulturskolan och Duveholmsgymnasiet, Modernist, där jag framför tre monologer.
*10/4. Jag medverkar på en öppen scen, Openjam med rikteatern.
*16/4 PREMIÄR för informations föreställningen Hampus eller HIV med världens bästa teatergrupp Crazy Bunch, spelar även 8 skolföreställningar.


Bilden är från mitt framträdande på Openjam, jag framförde även denna monolog
fast i en längre tappning under föreställningen Modernist.


Maj08:
*En lugn månad, åkte på en intervju som katten Findus för mitt sommarjobb.
*Audition för musikallinjen ht08. Jag kom in! :)

Juni08:
*Börjar jobba som katten FindusJulitagård.


Bild tagen från http://wistbacka.blogg.se 

Juli08:
*Jobbar som katten FindusJulitagård.

Augusti08:
*Musikallinjen startade.
*Jag spelade in musikvideon till Pihlis låt Ner till botten i Örebro.
Pihlis musikvideo till låten Ner till botten, med mig i huvudrollen.

September08:
*Börjar repetera inför Crazy Bunchs succé föreställning Amdama.

Oktober08:
*22/10, PREMIÄR, AMDAMA, framförd av Crazy Bunch.
*Börjar repetera inför 1-1-2 föreställning för årskurs 1:are i Katrineholm.
*Börjar repetera inför Årets levande Julkalender på torget i Katrienholm.


Världens bästa föreställning, AMDAMA! Framförd av Crazy Bunch.

November08:
*PREMIÄR, 1-1-2 föreställning, 6 föreställningar.
*PREMIÄR, Årets levande julkalender på torget i Katrineholm. 

December08:
*NYPREMIÄR, Hampus eller HIV, 1/12. 2 skolföreställningar.
*Fortsätter spela Levande julkalendern på torget i Katrineholm.
--------------------------------------------------------------------------------------

Shit! Nu inser jag hur mycket roliga saker jag har hunnit med under detta år. Det är så j*kla kul med teater! Jag bara älskar det! HAHA! Jag får rysningar av glädje i hela kroppen bara jag tänker på det.
Nu hoppas jag att 2009 ska bli lika bra som 2008, om inte bättre. Det får vi hoppas på, och jag ska kämpa för det! Jag har några projekt inbokade redan, hihi. Men det får ni veta mer om under 2009. WIIIE!!! Vad jag är glad. 2009 ska bli ett super år. Det är vad jag siktar emot.

Jag vill tacka alla som har gjort detta teaterår möjligt. Jag vill tacka min familj, utan de skulle jag inte klara mig. Jag vill tacka min fantastiska teaterpedagog och regisör, Jenny Wistbacka. Utan henne skulle många av dessa saker inte kunnat genomföras. Jag vill också tacka mina fantastiska vänner som har stöttat mig i vått och tort. Jag vill också tacka alla runt om alla projekt som har varit så härliga. TACK!

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för min middag med mina härliga vänner ikväll. Puss och kram!

GOTT NYTT ÅR!

Det blev en god jul!

Heej!

Nu har bloggen legat ner ett tag, inte bra! Jag vet inte varför jag inte har bloggat! Jag har typ inte orkat eller något. Men nu är jag på spåret igen efter allt julfirande.

Jag firade jul hemma hos mig här hemma, och det var jätte mysigt. Mina syskon var så ivriga på att öppna julklapparna så jag blev lite irriterad. HAHHA! Jag vill bara inte att julklapparna ska ta slut under granen och när syskonen är så ivriga går det så fort. Men men, jag fick de lite lugna iallafall. Jag fick Desperate housewives säsong 4, och Grey´s Anatomys giftbox i julklapp. Jag fick också en bok, Ego girl av Carolina Gynning. Jag har redan börjat läsa den. Och jag kan nästan säga att jag redan har börjat ändra bilden av snygga Carolina. Jag har alltid tyckt att hon har varit en blond bimbo, men sen hon har färgat håret och gått över till seriös TV, istället för de utvikande bildern i Slitz och putande läppar så har jag börjat gilla henne, och mina åsikter börjar stärkas ju längre in jag kommer i boken. Men jag kommer ge en slutgiltig åsikt om vad jag tycker om henne när jag har läst klart boken.
Tillbaka till julklapparna, av min granne fick jag två böcker av Strindberg, det börjar bli tradition att jag får det för det fick jag förra året också. Så nu börjar jag få en liten samling. Jag bläddrade igenom en av böckerna som är i replikform. Det var värsta gammla språket och varannat ord förstod man inte. Men ändå var det rätt intressant att läsa och tolka känslorna.


En av mina julklappar, Desperate Housewives säsong 4. Yeej!

Jag gillar igentligen inte slappdagar, för det känns som bara slösar bort dagarna på att titta på film och TV. Men de måste ju också få finnas och det känner jag nu. För idag har jag bara kollat på Desperate Housewives och på TV. Så det är skönt att det blir lite slappdagar ibland.

Nu ska jag gå och koka lite te och vänta på att det ska börja program på TV igen. Det är jättesvårt, jag vet ej vilket prgram jag ska kolla på. Stjärnorna på slottet, ABBA, the MAMMA MIA! story, eller Bonde söker fru. Alla de programen börjar klockan 20.00 så jag har lite beslutångest. Jag får ta att bestämma vilket program det blir som jag ska kolla på medans jag förbereder mitt te.

Ha det bra allehoppa. Kram och ha en fortsatt god jul, och ett gott nytt år.

/ Joakim

Hej!

Halloj!

Nu har jag suttis hela kvällen med en jäkla bokrecension som skulle vara inne idag. Åhh, så boring!
Men shit hörre ni! Nu var det länge sen jag skrev. Fy på mig! En liten uppdatering!

Jag har haft premiär på den Levande Julkalendern i söndags. Det var jättekul! Nu kör jag bara 4 föreställningar till. Dom ska bli jätte roliga att köra.
Sen i lördags så var jag i Köping och var Findus. Det var också rätt kul, men man blir ju trött på barnen ibland :S, HAHA! Där träffade jag även Linda Hammar från En annan del av Köping. Det var jätte roligt att prata lite med henne. Hon är ju såå härlig! 

På torsdag ska jag och en musikalkompis köra två humorsketcher på MusikenshusKatrineholm, 19.00. Så kom dit om ni har tid!

God natt på er! 

/ Joakim 

RSS 2.0