Grå själ under vit snö, måste ses!

Lördag. Herregud vad skönt! Denna vecka har varit hård och stressig, men mycket rolig. Jag har haft teater/musikal/sång träning alla dagar förutom igår. Så det har varit mycket träning och sena kväller. Visst, det är lite jobbigt. Men man måste ju offra och kämpa lite om man verkligen vill något. Så för min del så gör det inte så mycket att det blir lite stressigt och tight i schemat. Den närmaste produktionen som ni kan komma och kolla på är Grå själ under vit snö, som har premiär på onsdag den 25/3 kl 19.00 på DuD i Storablå i Katrineholm. Det är en akt, fri entré, och det är endast en föreställning så ta chansen att komma och kolla om ni har möjlighet!Igår var jag på bio, Pettson och Findus och glömligheterna. Och nu kanske ni tänker att "Jaha, var han med sin lillasyster" Men nej, så var inte fallet. Jag var med några kompisar i min ålder. Det var JuliaT som drog med oss på den, och ja, vad ska jag säga. Det var inte värt pengarna, men det var trevligt att träffa lite folk iallafall. Sen åkte jag och Emil hem till JuliaT och kollade på film och myste. Vi skulle kolla på skräckfilm, men efter 2.22 min så hackade den. Så vi fick kolla på den animerade Rödluvan istället, och det gick också bra för den är hur kul som helst.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det blir nog att pärla lite, jag göra svampar till alla i min teatergrupp som vi har som maskotar. Sen ska jag ju kolla på ROBINSON 2009, kl 20.00. Herregud, det får man ju inte bara missa.

Och vet ni? Jag fick ett mail idag om att jag hade vunnit en tävling. Hihi! Jag har vunnit te. Det tycker jag är jättekul! Jag brukar aldrig vinna. Jag har bara vunnit en gång förut, men då vann jag en kuvertväska. Men nu vann jag ju något som jag har användning för eftersom jag dricker väldigt mycket te.

Ha det bra / Joakim

Kommentarer
Postat av: Anna Lundh

haha ja känns sjukt att man ska se sig själv på tv nu i vår!!!! Håll tummarna för mig! kraaam

2009-03-21 @ 14:01:27
URL: http://annalundh.se
Postat av: Nathalie

missade du, okej :P hehe. Jo, Laila fick en av finalplatserna, fick hela 79 p, heja!! Och sen blev det Magnus som fick andra. Tack desamma :)

2009-03-21 @ 14:25:18
URL: http://nathalielieberth.blogg.se/
Postat av: Mariah

sv!,jag har skickat ett mail men inte fått ngt svar.Låter trevligt.

2009-03-21 @ 14:58:46
URL: http://nimah.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Jag var faktiskt också rädd att hon skulle åka så det var en positiv överraskning :) Japp, de var dom som fick sämst, magnus fick de sämsta för kvällen men fick finalplatsen ändå :P

2009-03-21 @ 15:01:44
URL: http://nathalielieberth.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Hehe det gör jag med! :) Ha en bra lördag!

2009-03-21 @ 17:50:36
URL: http://nathalielieberth.blogg.se/
Postat av: Josse

Sv: Det var hennes syster Joely Richardson som spelade i 101 dalmatinerna.

2009-03-21 @ 19:32:16
URL: http://klivin.blogg.se/
Postat av: Jenny Penny Snigelslemmy

Oh... Genrep idag... Det här har inte varit en lätt resa om man säger så... Avhopp dagen före genrep. Men tack vare världens bästa Jocke så kommer vi nog i mål!!! :D

2009-03-22 @ 10:18:31
URL: http://wistbacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0