Lite struligt

Hej!

Nu har jag inte bloggat på några dagar, och detta beror både på strul på blogg.se och även att jag har haft mycket läxor att ta itu med.
I måndags började musikallinjen igen, nu sätter vi igång hårt med Little shop of horrors för nu börjar det bli allvar!, det kommer bli jättekul.
Nästan hela veckan har jag haft ont i halsen och ont i örat, så jag hoppas verkligen på att det inte är någon inflamation. Det blir att kurera sig. Ikväll ska jag plugga engelska glosor tills imorgon, sen blir det De halvt doldaSVT1, skrivet av Jonas Gardell, en mycket bra serie i 4 delar, ikväll är det del 3. Så för er som har missat de två första delarna är det bara att gå in på SVTPlay och kolla in avsnitten där.
Nu på senare tid har allt fler och fler i min bekantskapskrets börjat skaffa Facebook, jag funderar också på att skaffa det, men är det något att ha? Vad tycker ni?

/ Joakim

Kommentarer
Postat av: Grannhunden

Du har nog rätt angående att Färjan är som Rederiet. Har tyvärr aldrig sett färjan. Men man saknar Rederiet iallafall... känns som inget någonsin kommer bli lika spännande.

2009-01-15 @ 19:35:46
URL: http://grannhunden.blogg.se/
Postat av: Grannhunden

Verkar för övrigt inte vara sådär jättemycket styrka i de där brillorna.

2009-01-15 @ 19:36:53
URL: http://grannhunden.blogg.se/
Postat av: Jenny Penny Snigelslemmy

Facebook är ganska bra. För att hålla sig uppdaterad om vad som händer i livet på vänner och bekanta. Främst när det är folk som inte bor i Katrineholm.Jag älskar De halvt dolda!!! Så jäkla bra!!! Men jag tyckte att Gardell hade stulit från Amdama. När Skinhedsen jagade han stackars killen och ba "Han har ju duschat tillsammans med oss..."

2009-01-15 @ 22:15:00
URL: http://wistbacka.blogg.se/
Postat av: Ekan

Om du är nyfiken och så..ska du skaffa facebook :D Lätt att kolla allas bilder där och så ^^

2009-01-16 @ 11:04:41
URL: http://eklundo.blogg.se/
Postat av: anna

facebook är beroendeframkallande. men ganska bra för att hålla koll på sina vänner:)

2009-01-16 @ 15:13:18
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Demi

mysig blogg!

2009-01-25 @ 14:17:46
URL: http://carmex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0