Många bollar i luften!

Halloj!

Nu var det är rejält tag sen jag skrev sist, men jag har haft så mycket att göra. Det har varit mycket med skolan och jag har mycket teater och så, men jag tänkte berätta hur det ligger till med allt jag håller på mig.

Jag håller just nu på och repeterar inför en informations föreställning för barn om brand. Mycket kul! Senare i veckan ska jag också på möte om julkalendern 2008 som spelas på torget i Katrineholm, där jag har fått en roll. Ska bli jätte kul det med! Jag går ju också på min "vanliga" teater, där vi övar in en kärleksteater som har premiär om några veckor under kärleksveckan, Amdama heter den. Efter det projektet ska vi damma av en annan föreställning som heter Hampus eller HIV, som vi ska spela några föreställningar av. Och till våren så har Little Shop Of Horrors premiär, som jag repeterar med musikallinjen.
Och sedan är det ju så spännade för musikvideo som jag var med i släpps snart. Jag hoppas på att kunna lägga upp den här, om jag kan lista ut hur man gör.
Men det är väl vad som är pågång nu, så jag har många bollar i luften, men det tycker jag är kul!! :D

Något som jag gör mycket för att slappna av är att kolla på TV, jag följer nästan alla program som en slav. Och ikväll är det ju premiär för Desperate Housewives! :D Det är ju super duper kul!!

Nu blir det te och en macka.

Hare bra!


Kommentarer
Postat av: emma

vad var det för musikvideo du skulle vara med i?

2008-09-30 @ 20:13:02
URL: http://emjma.blogg.se/
Postat av: Jenny Penny Snigelslemmy

Weehoo vad du är aktiv!!! Jag tror jag smäller av! Har du sett att du kan söka ett stipendium förresten? Märta Bergvists stipendium för unga kulturutövare. :D

2008-10-01 @ 10:49:53
Postat av: Anonym

Ok va spännande , den måst ja komma ihåg å lyssna på nån gång

2008-10-01 @ 16:44:25
URL: http://styledotcom.blogg.se/
Postat av: Emmet

Kollade din blogg nu för första gången ( en kompis til mig länkade till den) Den e väldigt rolig att läsa, så fortsätt bara skriva!

2008-10-04 @ 21:26:00
URL: http://emmage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0