Godis!

Halloj!

Idag lämnade jag in ett arbete som handlade om judendomen, och det stod att man bara fick skriva 2 sidor, men jag skrev 2 1/2 sidor, och jag trodde inte våran lärare skulle ta det så allvarligt om man gjorde lite mer. Men det gjorde hon tydligen, så nu hoppas jag på att inte få sämre betyg bara för det. Usch!

Vet ni? Idag kom mitt godis från Gratisgodis.se. Det är jättekul och gott! Det funkar verkligen om man kämpar lite. Det bästa av allt är att man får det hemskickat helt gratis, utan frakt eller något.
Bli medlemar genom att trycka nedan!

 

Här är mitt godis, plus att det fanns två godisar till, men de han jag äta upp innan jag tog fotot.


MUMS!!

Ha det bra! Top model 11 ikväll! :)

/Joakim

Photoshopat

Halloj!

Shit, nu har jag inte uppdaterat på typ en vecka, bad Jocke!
Jag har varit sjuk hela veckan också, haft halsinfektion, men jag är på bättringsvägen. Jag får äta ett altenativ för de som inte tål pencelin, vilket jag inte gör. Och den medicinen får mig att spy. Det är som kapslar med små små kulor i som låter jättemycket när man sväljer de. Och sen smakar de äckligt också! Men men, nu har jag hittat en teknik som är lite lindrig iallafall.

Nu har jag börjat och Photoshopat lite, nästa helg ska jag gå en kurs hon Hanna, hon är verkligen super snäll som vill hjälpa mig. Men jag har suttit och försökt lite själv! Och ja.. här är en annonsbild! ;)


Ha det bra!
/Joakim

Rolig helg

Halloj!

Åh, gud vad snabbt helgen går, det är redan söndag. Men, det har hunnits med mycket under denna mycket roliga helg. Här kommer en resumé.

Fredag:
Jag åkte in till Duveholmshallen och möte Emil, Julia W, Elin, Carro, Cattis, Evelina, Sofie och Frida. Vi kollade först på när Sörmlandlaget spelade sin första match, som de vann! Vi var där för att kolla på Andrea, men hon fick inte spela, dumma dom. Sen gick vi och åt mat, mums!, Jag tog Lövbit med pommes. Sen när vi suttit och snackat ett tag och Emil och vi andra var riktigt flummiga gick vi och blowlade. Det var jättekul, vi hette olika saker som var lite flummigt och kännetecknade ens personlighet eller ens namn.


Julia W, Emil och Frida var redo att bowla, det var även Evelina, men fick
inte lägga ut någon bild på henne! :(


Frida hete sliskiga ålen,


Evelina hete Snövit.


Emil var på hugget! ;)

Kvällen avslutades med att det inte gick någon buss hem så att Julias pappa fick komma och hämta oss. Tack Pelle!

Lördag:

Ny handbollsdag, nya matcher, tyvärr vann Södermanland bara den första matchen idag, (den som Andrea stod, hon är målvakt), och de förlorade den andra. Sen åkte jag och Julia W hem till Julia T där Carro var, vi kollade på Körslaget och dansade bugg.


Elin och Emil var glada.


Andrea är nummer 12 :D


Söndag:

Kunde tyvärr inte komma in till stan för att se matchen som var idag, men fick höra av mina kompisar som var på plats att de förlorade med ynka 3 poäng, synd som de!! Bra jobbat Andrea, MoaLee, Carro och alla andra i Södermanlands lag. Ni var bäst!

Just nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik, kväll blir det TV och mys! Har fortfarande ont i örat/halsen :(, hoppas på att det ska gå över snart.

Ha det bra! P.S Har skaffat Facebook nu, Bli vän med mig. Joakim Lang!

/Joakim

Lite struligt

Hej!

Nu har jag inte bloggat på några dagar, och detta beror både på strul på blogg.se och även att jag har haft mycket läxor att ta itu med.
I måndags började musikallinjen igen, nu sätter vi igång hårt med Little shop of horrors för nu börjar det bli allvar!, det kommer bli jättekul.
Nästan hela veckan har jag haft ont i halsen och ont i örat, så jag hoppas verkligen på att det inte är någon inflamation. Det blir att kurera sig. Ikväll ska jag plugga engelska glosor tills imorgon, sen blir det De halvt doldaSVT1, skrivet av Jonas Gardell, en mycket bra serie i 4 delar, ikväll är det del 3. Så för er som har missat de två första delarna är det bara att gå in på SVTPlay och kolla in avsnitten där.
Nu på senare tid har allt fler och fler i min bekantskapskrets börjat skaffa Facebook, jag funderar också på att skaffa det, men är det något att ha? Vad tycker ni?

/ Joakim

You wanna be on top?

Är jag den enda killen som kollar Top Model!? Om jag är det så säger jag bara, killar ni missar något.
Jag tycker programet är super bra. Eftersom jag är intresserad av kläder och sånt så tycker jag det är kul och kolla när modellera får göra de extrema photoshotsen. Det som jag tycker nästan är det bästa på hela säsongen är när de får en totol makeover. Det är så häftigt, och när man får se allas reaktioner.
Jag såg alltså reprisen idag, och jag har redan en favorit. Hon är väldigt nervös och har knappt något självförtroende, men hon är söt och en super bra modell, jag pratar om- Marjorie. Hon som kommer från Frankrike, har blont kort hår och världens coolaste stil. Inte den typiska modellstilen, utan en mer vardaglig men cool och söt stil. Jag gillar henne skarpt. Hon är så söt. Och så häftig!


Hoppas på att Marjorie blir Americas next top model!

/Joakim

Bra reklam!

Nu har vi äntligen kommit hem efter en jobbig bilresa. Usch, jag får jätteont i ryggen när jag sitter i bilen länge, och det hjälper ju inte att man sitter i baksätet med två jobbiga småsyskon som hela tiden tjafsar och bråkar. Men pust, nu när vi äntligen hemma.

När man kollar på en film eller något program på TV så är den värsta delen under sändningstiden när de avbryter för reklam. Men nu på sista tiden har det gått en väldigt bra reklam som man inte blir arg på för att den visas mitt i sitt bästa program. Det är den nya Friends-reklamen med flickan som går och sjunger i korridoren, det hon sjunger är början på Kents låt På drift. Jag får en klump i magen varje gång jag ser den. Jag själv är Kamratstödjare på min skola och jag förstår verkligen meningen i reklamen, det finns verkligen barn/ungdomar som har det väldigt jobbigt i skolan. Och det är inte bara fysisk mobbning det handlar om, utan psykisk mobbing och att man mobbar genom mobilen eller datorn, såkallad E-mobbing. Jag tycker det är hemskt. Att människor utsätts för detta hemska och onda av människor av samma sort. För alla är av samma sort! Det ska inte spela någon roll hur man ser ut eller vilken hudfärg man har. Alla ska tas på samma sätt och man ska behanda sin medmänniska med värde. Därför vill jag att alla tar sig en titt på denna reklamfilm och hädan efter tänker på hur man behandlar alla människor runt om en.



Ha det bra/ Joakim

Skiddag

Halloj!

Idag har jag och Lisa kamperat i backen, vi har åkte till andra sidan Lindvallen, och det var både roligt och lite farligt ;) Vi höll på att ramla i liften flera gånger. Men till slut gick det bra. Jag har bara nio minuter kvar på mitt konto nu, och jag har inte så mycket mer att berätta om idag, så detta inlägg får avslutas med lite bilder.


Lisa posar.


Närbild på mig.


Lisa vid vägbeskrivningen.

Ha det bra! Nu kanske det inte blir någon uppdatering förens jag kommer hem på söndag. Annars ses vi imorgon.

/Joakim

Snöstorm

Halloj!

Idag när vi vaknade så var det snöstorm, vi har inte varit ut och åkte skidor än, för att vinden är inte den skönsate idag. Det blir nog inga skidor på hela dagen.

Igår åkte Emil till en annan klinik nere i Sälenbyn där han fick röntga nyckelbenet, det visade sig då att han hade brutit det helt. Det visade sig också att hans medicin är svag narkotika. Så nu går han runt med sitt stödband och knaprar värkmedicin och har svin ont. Stackars Emil! Det var en liten uppdatering från gårdagen. Vi kommer bara softa idag.


Emil och Jag på Staduim innan olyckan.


Just på denna bild syns inte stormen så mycket. Men ni ser ju hur nära vi
har till liften.

Ha det bra! / Joakim

Olyckan är framme.

Halloj!

Jag sitter på internetcafét som vanligt, jag har gjort av med 120 kr för att sitta två timmar på datorn, det är ju sjukt att man ens lägger ut så mycket pengar för att få en liten datastund. Idag är jag här med Lisa.

Det hände en väldigt traumatisk sak idag i backen. Jag, Emil och Lisa var ute och åkte, och Emil åkte lite före oss för att han skulle hoppa på ett hopp, men han landade fel och det blev bara ett stort snömoln runt honom, min första tanke var direkt att han hade gjort sig illa. Och just i detta fall gick mina tankar åt rätt håll. Vi åkte fram till honom och kollade hur det var med honom, det värkte i nyckelbenet och det började stig upp mot huvudet och nacken. Lisa åkte ner för backen och hämtade hjälp. Under tiden som jag satt brevid honom och försökte prata med honom slog det mig att om det skulle hända något nu, som att han skulle för andnöd så skulle jag själv få panik för jag inte skulle veta hur jag skulle göra. Som tur var fick han inte det, utan det kom en jättebra scoterförare från sjukkliniken som skjussade ner Emil till den lilla kliniken där han vårdades och fick sin diagnos- brutet eller sprucket nyckelben. Han behövde inte göra något med det utan bara ta det lugnt och äta värktabletter.
Just nu sitter han hemma och har förbaskat ont, stackars Emil.


Emil för nu för tiden gå med ett stödband för hans värk.

Nu ska vi gå hem och sköta om Emil, ni får en rapport om hur det är med honom imorgon.

Ha det bra/ Joakim

Blåsigt värre

Halloj!

Nu sitter jag här igen, på internetcafet i Lindvallen. Skillnaden från igår är att jag är helt själv här inne. Det sitter inte några CS-spelare runt om mig nu. Vilket är skönt. Det är inget fel på dom, men dom pratar med koder, vilket jag blir irriterad på när jag inte förstår. Men men, nu är jag iallafall själv så jag ska ju inte klaga.

Idag har det knappt gått att åka något. Det har blåst något fruktansvärt. Den enda hud på min kropp som har varit bar är min näsa, allt annat har jag kamoflerat med mycket kläder, den bara näsan resulterade i stor näsblods flod i diskhon, det är inte kul att blöda näsblod alltså. Man får en sån äcklig blodsmak i munnen och sen blir man yr efteråt. Men nu är det bra iallafall, peppar peppar, jag går med papper i bakfickan ifall det skulle bryta ut igen.

Nu ska jag gå upp till stugan och plugga manus, de andra är ute i backen och åker, men jag ville stanna inne och ta det lite lugnt. Jag ska försöka få in några bilder antingen senare idag eller imorgon.

Ha det bra! / Joakim

Fjällen från laggdator

Halloj!

Nu sitter jag här på ett litet internetcafe med Emil bland massa CS-nördar som ropar en massa kodord som jag inte förstår ett skvatt av. Men men, sånt är livet, jag sitter dessutom på världens laggdator. Det gör inte min frustration bättre.

Idag var första dagen som vi åkte skidor. Det var roligt, men svin kallt när det blåste rakt in i ansiktet. Men nu har vi suttit inne i stugan och värmt oss, så nu känner jag mig upptinad. Jag och Emil ska gå tillbaka hem sen och basta lite, sen blir det kyckling och ris med god sås.

Jag skulle ha lagt in en bild, men datorn ville inte hjäpa mig med det idag, så vi får hoppas på att den vill göra det imorgon.

Nu måste jag spara tid på mitt konto. Ha det bra!

/Joakim

Nybörjare säger God natt

Halloj!

Nyss avslutades Körslaget, och det blev den underbara Lagaylias team som fick lämna programet, mycket tråkit tycker jag. Det hände en liten panikartad situation mitt under utröstningen, Jag, mamma och min lillasyster satt och kollade på Körslaget alltså och plötsligt kommer jag åt fjärrkontrollen med min fot och det står Krypterad mitt på TV:en. SHIT PANIK!! Vad ska vi göra? Vi måste ju se vem som åker ut, jag sprang in på mitt rum och försökte få igång min TV, men den ville inte starta. Så vi började skrika på pappa som kom i lagom sölig takt för att vi skulle bli irriterade på han. Och precis när de sagt att det blev Lagaylias team som fick lämna prgramet så kom bilden tillbaka och en lättad familjeskara lutade sig tillbaka i soffan igen. Lite komiskt tycker jag.

Förut var jag hos Julia och pratade lite och åt goda kakor, mums! Eftersom jag åker imorgon till Sälen så ville jag säga
Hej då. Och det gjorde vi genom en mysig och rolig pratstund.

Jag har ju som sagt suttit hela dagen och hållt på med Photoshop CS3, och det har väl gått framåt. Jag fick svar på en av mina frågor av snälla Hanna, TACK! Så jao, det går framåt alltså! Jag tar gärna emot fler tips.
Jag kommer nu lägga ut min första bild som jag gjorde, och JAAA! Det är den lättaste bilden man kan göra! Men tänk på att jag är nybörjare, och dessutom tyckte jag den blev fin.


Jag

God Natt och Jag hoppas jag kan få tag i Internet uppe i Sälen, för då kommer jag blogga därifrån. Ha det bra,

/ Joakim

Det är ju så kul!, men så svårt!

Halloj!!

Nu har jag suttit hela natten och hela dagen idag och försökt lära mig Photoshop CS3, men en sak ska jag säga och det är att det är absolut inte lätt. Herregud vad mycket saker det är att komma ihåg. Jag vill liksom lära mig att göra kollage och så, men jag fattar inte hur man gör. Jag har försökt följa gudier och så, och ja de är till stor hjälp, men de lär inte ut det just jag vill. Och hur gör man för att göra om Photoshop-filen till en vanliga bild-fil? Någon som vet!? 
Annars får jag väl sitta här resten av dagen och försöka klura ut det. Men men, roligt är det iallafall, och jag längtar tills jag har lärt mig hur man gör kollage och klipper ihop bilder.

Nu ska jag gå ut och hjälpa pappa att sätta upp takboxen på bilen, för imorgon drar vi till Sälen med goda vänner, ska bli super kul! Så ha det bra, jag lägger ut en bild sen som jag har gjort i Photoshop, om jag kan få bilden att bli i rätt fil.

/Joakim

2009, nu är du här!

Halloj!

Jahopp, då var det 2009. Och jag känner ingen skillnad alls från 2008. Men men! Det är ju ett nytt år iallafall. Jag hade mycket kul på nyår med mina kära vänner. Vi var hemma hos mig och firad med god mat, singstar och mycket dans. Tack för kvällen hörre ni!


Snygga gänet! Emil hade inte kommit! Men han var också snygg!


Skål!


Emil försöker vara märkvärdig och dricka med näsan.


Här ser man hur jag såg ut när det ny året skulle firas.
Jeans: Emilio
Skjorta: Dressman
Cardigan: MQ, Blueprint
Fluga: Tagen ur pappas garderod.

Shit alltså, var jullovet går fort, jag har inte alls hunnit gjort så mycket. Det enda jag har gjort om dagarna är att ligga inne och slappat och kollat på tv. Efter julafton har jag nästan bara kollat på Grey´s Anatomy, eftersom jag fick hela giftboxen i julklapp, och jag kan ju inte klaga, serien är ju superbra, men herregud, man kan ju inte ligga inne hela dagarna och inte göra någonting. "Jooo", skulle vissa säga. Men då säger jag "Neeej" Jag måste hela tiden göra något. Vara aktiv, ha något på gång. Och nu under jullovet har det varit dåligt med det. Men en sak som jag har fått mycket av är kärlek från mina vänner. De har jag umgåtts med väldigt mycket, och det är skönt. För sen när skolan börjar och alla mina projekt sätter igång blir det inte så mycket tid över att vara med mina vänner, för allt plugg och repetioner tar överhand. Plugg är väl inte det roligaste, men repetioner är mycket kul.

Föresten, är det någon som kan tipsa om en bra systemkamera? Jag vill ha en mycket bra kamera, för en rätt så billig peng.

/ Joakim
RSS 2.0