God morgon världen!

Halloj!!

Gick nyss upp ut min super sköna säng, shit! Vill bara ligga kvar och dra mig, men det går inte! Här ska hända saker.
Nu ska jag först äta lite frukost, sen blir det att göra matteläxa. Tråkigt, men det måste göras.
Sen ska jag åka in till stan och till KatrineholmKuriren och ta bilder till alla annonser som ska vara i tidningen för den levandejulkalendern som ska spelas på torget i Katrineholm i december månad.
Det ska bli jättekul! Hoppas bilderna blir bra!


Får hoppas dom använder en lite nyare kamera än denna.

Ha det bra! / Joakim

Panik!

Halloj!!

Jag sitter och kollar på julklappar! Åhh, jag tycker det är så svårt att köpa julklappar till folk. Man vill ju att dom ska bli glada och nöjda med det dom får, därför måste man ju hitta något alldeles extra. Det har jag problem med!

Är det någon som har något tips på någon julklapp?

/ Joakim

Myskonsert,

Halloj!

Idag har jag spelat sista föreställningen (på ett tag iallafall) av 1-1-2 teatern som vi visade för förstaklassare i Katrineholm. Det har varit jätte kul. Att spela teater för barn är verkligen super skojigt. Man vet aldrig hur dom reagerar, och den ena publiken är inte den andra lik, vilket är super härligt. Tack till alla medverkande musiker, skådespelare och branmänn.
 
Jag kom nyss hem från stan där jag har varit på en myskonsert med bandet Mama Morrigan, det var jätte kul. Dom hade gjort det så mysigt, för alla i publiken fick te och äpple att dricka och äta på under konserten. Så hade dom en tävling där dom lottade ut ett par raggsockor, till den som kom på namnet till en sång som inte var döpt än. Jag kom inte på något bra, så jag sa inget.
Men vilka är Mama Morrigan då, JO! Dom är ett vad jag kallar budskapsband, eller proggband kan man ju också säga. Deras texter är mycket viktiga och det märks. Dels för att dom är så genomtänkta plus att dom berör. Jag älskar alla deras sånger.

Här är en av deras låtar, Mamma.


Nu ska jag gå och lägga mig, ha det bra!

/ Joakim

Länge sen!

Halloj!

Nu var det ett tag sen jag bloggade, och det beror på att jag har inte haft något internet :S Det var verkligen jätte jobbigt! Men nu så, nu funkar det!

Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik och pluggar konsumentekonomi till hemkunskapsprovet imorgon. Och det är ju lagom roligt. 

Så här ser min TV-söndag ut:

Gossip Girl, 19.00, Kanal5
Andra Avenyn, 20.00, SVT1
Parlamentet, 20.30, TV4
Sanningens Ögonblick, 21.00, Kanal5

Eftersom jag har en inspelningsbar boxer så spelar jag samtidigt in:

Hål i väggen, 20.00, TV6
Erik och Mackan-snygga och smärta, 20.30, TV6

Det är perfek, man hinner se alla program som sändas på söndagen. Älskar't! 

Nu ska jag fortsätta plugga, hare bra!

Dagens bästa låt! Love lockdown-Kanye West.
 

/ Joakim

You´re up and you´re down!

Halloj!!

Idag har jag inte gjort något speciellt, har bara varit i skolan och lärt mig massa saker ;D
Nu ska jag ta tag i matteläxan, och planera min egna idrottslektions till nästa vecka, för nästa vecka är det så mycket så jag hinner inte göra det då!

Vet ni? I måndags när jag kom hem från musikallinjen så hade det hänt något helt fantastiskt, mamma och min minsta lillasyster hade städat mitt rum! Åhh, det var såå snällt av dom, för det var verkligen en svinstia därinne. Men nu så, nu är det så vackert!

P.S Sorry att jag inte bloggade igår, men jag var så himla trött, så jag tog det lugnt! Men nu är jag igång igen! :D

Hare bra!

Joakim

Yeej!

Halloj!

Var nyss inne och kollade min mail, och det fanns ett mail i inboxen, och jag tänkte att det är väl bara något reklam mail, men icke då! Det var ett mail om att jag hade vunnit i en tävling. YEEJ, säger jag bara! Jag brukar aldrig vinna i tävlingar, särskilt inte när man ska skriva en motivering. Men men!, nu vann jag, och det är jag glad över!
Kan ni gissa vad jag vann då! HAHA, det är så roligt! En kuvertväska
Det blir att ge bort den till nån som jag håller kär.
Även om jag inte vann något som jag kommer behålla så gjorde det ändå så att jag sken upp nu innan läggdags.

Hare bra!, God natt!

Joakim 

Kladdiga makaroner!

Halloj! :D

Kom nyss hem från musikallinjen, fan vad bra våran musikal, Little shop of horrors, kommer att bli! Man bara ryser redan nu, fatta hur bra vi kommer vara när det är premär.

Idag har jag varit i skolan och pluggat i vanlig ordning. Dagens lilla HISS blir till min skolas rågbullar! Sen sjunde klass har jag köpt en rågbulle varje dag, hon som jobbar i cafét, det vill säga Katt ska ha många kramar för sina god mackor.

Sen gick jag med min syster till biblioteket och kollade ut en bok till henne.
Efter det blev det musikallinjen som sagt, det var väldigt kul.

Nu sitter jag här och äter kladdiga makaroner och falukorv. Mums! NOT! Det är så det är, när man kommer hem sent efter middagen får man ta den kladdiga och sega maten som finns kvar.

Nu ska jag gå och se Färjan, det kanske är töntigt, men jag tycker det är jättebra! Nån som håller med mig?

Hare bra!

Joakim

God morgon!

Halloj!

Inatt så har jag verkligen sovit ut, och det känns så skönt. Att inte vakna på morgon och knappt kunna resa sig för man är så trött, är något bland det värsta som finns. Men som sagt, det hände inte idag, eftersom jag sovit en rejäl skönhetssömn.

Och nu är jag sådär stressad igen, tandborsten i högsta hugg och jag packar väskan samtidigt. Shit, jag måste dra nu. Kan ju inte cykla till bussen idag eftersom det är frost ute. Ikväll har jag musikallinjen så jag kommer inte uppdatera förrens ikväll!

Hare bra!

Joakim

God natt!

Halloj!

Idag har jag bestämt att jag ska sova ut för jag känner mig inte riktigt frisk, och så vart det ju inte så mycket sömn inatt heller. Så nu ska jag verkligen sova.

Det har ju inte blivit så mycket uppdatering idag, på grund av att jag varit trött och jag har gjort läxa. Just nu känner jag bara, FAN för matte! Men det ska väl lösa sig det också.

God natt på er! Sov så gott!

Glöm inte att följa mig på bloggkoll.se!

Joakim

Hjälp mig!

Halloj!

Nu tänkte jag be er om något som alla gör! Men eftersom jag är en i mängden så gör jag det också.

Bli medlemar på Gratisgodis.se genom länken nedanför så hjälper ni mig att få mer godis och ni hjälper mig även att kunna vinna en dator. Om ni i sin tur värver kompisar så har ni också chans på vinster och mycket godis.
Allt är gratis!

Lyckad kväll!

Halloj!

Jag kom precis hem från Emil där jag har sovit i natt. Det var en väldigt lyckad kväll.
Det började med att jag och Emil var hemma hos Emil och fixade till oss till våra snygga kostymer. Sen bar det av till Frida och festen. Men när vi kommer dit märker vi att ingen av typ 20 personer är utkläda, och där kommer vi "Hej och hå, vi är så roliga och utkläda." Så jäkla pinsamt, och det var ju inte direkt så att alla som kom senare var utkläd, utan det var bara vi! Så jäkla typiskt när man anstränger sig lite för att hitta en kostym.
Jag hade som tur var ombytte med mig, eftersom jag hade en känsla av att det skulle bli som det blev. Så jag och alla som var utkläda gick och bytte om.

Sen kunde festen börja och man kunde vara sig själv och inte skämas för sin utklädnad. Vi var på övervåningen av ett stall, där det var svin kallt. Alla bara klagade och det förstår jag för man höll på att frysa fötterna av sig. Vi flyttade till sist in till en liten, liten jaktstuga där alla klämde in sig. Trångt vart det. Men roligt! Där kunde man iallafall värma sig.

När festen var slut åkte jag och Julia med Emil hem och sov där. Jag och Julia delade på en pytte madress. Så jag la mig på golvet ett tag, och sen i soffan, och sen tillbaka på madressen! Men det gick det också.

Jag tycker att på det stora hela att det var en väldigt lyckad kväll. Tack alla som gjorde den så rolig. Ni vet vilka ni är.

Nu ska jag göra matteläxa, fan vad tråkigt! Men det måste göras!

Glöm inte att ni kan följa mig på bloggkoll.se !

Ha det bra!

Joakim  

Och rätt svar är...

HIPPIE!!! :D

Wiiiee! Jag ska vara Hippie ikväll! Det ska bli jättekul och jag har försökt så gott jag kunnat att hitta kläder som passar till den stilen, och här är resultatet.





Jag tycker ni?

Nu bär det av till Emil för alla förberedelser!

Hare bra ikväll och hitta på något kul ni med! , för jag ska ha super kul!

Joakim

Jag är pepp!

Halloj!

Nu är kl 12.05 när jag börjar skriva och jag kom nyss upp ur sängen, och det känns väl sådär. Det är ju skönt att ha sovit ut, men nu ska dom andra sätta sig och äta lunch. Men men, det är såna smällar man får ta.

Jag är skit pepp iför ikväll, det ska verkligen bli super kul! Jag är inte riktigt klar med mig kostym än, ska bara fixa en liten detalj. Sen lägger jag ut en bild på min fina outfit. Så gissa på vad jag ska vara fram tills dess.

Hare bra!

Joakim 
RSS 2.0