Snart så!

Halloj!

Jahopp, då var snart den första riktiga skolveckan avklarad. Mycket skönt, men ioch för sig tycker jag det bara har varit kul.

Vet ni vad jag ska gör i helgen?, Jo förstår ni! Jag vart kontaktad förra veckan och fick ett erbjudande om att ha huvudrollen i en musikvideo, :O, och självklart så tackade ju jag ja! Så jag ska till Örebro hela helgen och filma. Ohh, det ska bli super kul! Men jag är jätte nervös! :S Men det går säkert över! Får man hoppas iallafall!

Nu ska jag gå och fixa mig iordning och gå och lägga mig snart. Det är ju en dag imorgon också XD

Blandad kompot!

Halloj!

Jahopp, nu har start skottet för skolan gått, men det var riktigt soft dom två dagarna vi gick denna vecka. Det börjar mer på allvar imorgon. Men det var faktiskt kul att träffa alla nya kompisar och se vilka nya lärare man fått. Jag har bytt lärare i alla ämnen förutom fyra. Det är piss, men får hoppas att dom nya är bra också.

Sen var jag ju på RIXFM festivalen 2008 i Norrköping i onsdags, det var super kul!! :D Lägger ut lite bilder på det senare. Men det rekomenderar jag till er som inte varit på det någon gång! Superduper kul var det ;D

Och igår var jag på musikallinjen upptakt. Det var också kul! Men svettigt! Vi dansade och sjöng lite och spelade teater!! :D Vi börjar redan imorgon på rikigt! Så det ska ju bli super kul! LÄNGTAR!

Nu ska jag gå och hitta på någon, !

Rix FM festival!

Halloj!

Ohh, nu ska jag åka iväg med Emil på Rix FM festival i Norrköping, det ska bli super kul. Så först blir det lite shopping, och sedan blir det festival. WIIE! Och det är så bra för idag damp det ner en bonuscheck från MQ på 100 kr, så då kan jag ju kosta på mig någat extra där. JIPPI!

Nej,  nu ska jag göra mig iordning! Ha det bra!

Natti Natti

Halloj!

Nu ikväll så har jag varit med pappa ute på golfbanan och prövat att slagit lite. Det var rätt kul, men det gick svin dåligt! Det är inte så lätt som det ser ut må jag säga. Sen har jag också hjälpt min syster att noppra ögonbrynen, och det gick väl...bra! HAHA! Hon skrek hela tiden. Men fint vart det! Och det är ju det viktigaste.

Nu ska jag gå och lägga mig, och sova riktigt lääääänge imorgon, eftersom det är sista sovmorgonen innan SKOLAN börjar. :S

God natt!

Stadsvisit

Halloj!

Sorry för dålig uppdatering idag också, men imorse när jag vaknade så åkte vi på engång till Nyköping och handlade lite. Sen när vi kom hem så åkte jag till Emil och kollade friidrotten med han, så det är därför det inte har blivit så mycket uppdatering.

Men iallafall så åkte vi  till Nyköping imorse för att byta lite dörrar och så hälsade vi på farmor och farfar i deras nya lägenhet. Mycket fin var den. Vi var också och handlade dansskor till mig, jag ska ju börja musikallinjen på lördag, så då var det ett måste att ha bra dansskor. Så det är köpt nu!

Sedan åkte jag ju till Emil och tittade på friidrotten, mycket synd för Stefan Holm :(, men men! Show most go on!, får väl se om han håller sitt löft om att lägg av nu. Men för min del behöver han inte lägga av, jag tycker han ska på och testa på fler guldmedaljer.
Emil och jag spelade också lite spel på MSN med Andrea, HAHA! Det var kul!

Nu ikväll blir det lugnt! Vad ska ni göra ikväll?

God natt

Halloj!

Sorry för dålig uppdatering idag, men datorn har typ laggat ihop, ohh, jag blir så sur! Ahja, skit i det nu. Men det har iallafall inte hänt så mycket. Jag har mest suttit vid datorn och varit hos Daniel, och där har vi bara slappat. Så man kan sammanfatta denna dag som slapp XD

Men nu ska jag gå och lägga mig!

God natt på er! Sov gott!

Lyckad kväll!

Halloj!

Jag kom nyss hem från Julia. Jag och min vänner var ju där på myskväll och så sov vi över. Men det vart inte på magasinet, utan i en liten söt stuga. Mycket mysigt hade vi. Vi lekte konstiga lekar där man ska gissa varför man gjorde som man gjorde, och massa saker. Vi sjöng också för fulla muggar i Singstar, och så spelade vi Guitarr hero. Det var en mycket lyckad och rolig kväll. Alla dom som var där sovde inte över utan det var bara jag, Emil, Julia.W och Julia som sov över. Men det var trevligt ändå! :D
Nu på mogonen så åt vi frukost och tittade på Mia och Klara, och skrattade ! :D
Här kommer lite roliga bilder från kvällen:


Cattis, Linnea och Emil gör "I can jive, i can jive"
 

Elin gör det också!


Martina, Julia och Julia.W hängde också på..


..Åh det gjorde Andrea också ;D


Bara för att dom är så söta på denna blid ;D

TACK kära vänner för en rolig kväll och natt :D

Packat och klart!

Tjoho!

Nu har jag packat klart inför kvällen hos söta Julia. Vi är några stycken som ska ha en liten myskväll. Ska bli super mys. Så jag har också duschat och frächat till mig, så nu luktar jag jätte gott.
Vi alla ska sova uppe på ett magasin ovanför Julias stall. Ska bli jätte kul. Så därför blir det här den sista uppdateringen idag, om jag inte får tag i en dator hos Julia. Men jag lovar inget.
Något som jag däremot kan lova är att det kommer bli en rapport från kvällens ståhej, i form av ord och bilder imorgon.
Så ha det bra allesammans, så ses vi kanske ikväll, men annars imorgon!

Puss och trevlig kväll!

Hur ska dom ha det?

Alltså nu blir jag sur! Jag skrev ju här om dagen att det inte skulle bli någon 6:e Harry Potter film i höst, utan att den var flyttad till juli 2009. Det var alltså Aftonnbladet som skrev det.
Och idag så läser jag guiden för bio hösten i Expressen. Och vilken film står med i november, jo Harry Potter och halvblods prinsen. Alltså det är ju helt körigt! Ena dagen ska det skjutas upp till nästa år. Och andra dagen ska den ha premiär i höst ändå.
Så jag vet inte hur det är, när ska den 6:e Harry Potter filmen ha premiär? Det är väl bara att vänta tills november och se om den kommer på bio då eller inte. För det verkar inte som man kan lita på någon information som man får!

Dagens outfit

Halloj!

Här är dagens outfit:



Skor: Urban outfiters
Chinos: Pappas gammla
Linne: H&M
Jeansjacka: Secandhand, Beyond Retro


Ohhh, jag älskar mig jeansjacka!

Fy fan vad det stinker!!

Halloj!

Vaknade nyss och skulle gå ner och göra lite frukost. När jag kommer ner möts jag av en lukt som inte är av dess like. Fy fan vad det luktade. Jag sa till mamma att hon skulle ta ut alla saker som hon hade tagit hem från gammelmorfar när dom var och flyttade honom från hans lägenhet till hans äldreboende. 
Hon hade alltså tagit hem massa saker som inte han behövde, och det var det som stank. Mamma envisas med att det inte är det, men jag är säker. För jag var inte med och hjälpte till igår, och när jag var hemma själv så luktade det inte så och sen när dom kom hem så tog dom lukten med sig. Ahja, jag får väl leva med det ett tag, men det är obehagligt tycker jag.
Vad tycker ni?

Buenas noches!

Halloj! :D

Satt nyss och kollade på Tre systrar och en mamma, eller som den heter på engelska Because I said so. Jag har sätt den förut, men ändå så är den lika bra varje gång. Den är så gullig på något sätt. Och sen är den ju en sån film som får ögonen att bli lite fuktiga! :D


Mandy Moore är så snygg! Goosh!

Men nu ska jag ta och gå och lägga mig! Det är ju en dag imorgon också!, eller vänta klockan är över 00.00 så det får bli, Det är ju en dag idag också ;D

Buenas Noches!

Gry är ju en pärla!

Halloj!

Satt nyss och kollade på Sommarkrysset med den underbart charmiga Gry Forsell. Alltså jag blir så glad av att höra och titta på henne. Hon är liksom som en glädjespridare hela hon. Hon har likom det här lilla kaxiga, men så ser man det fina och roliga i henne. Det märks verkligen att hon ger allt när hon jobbar. Och det är ju super, för då blir man ju som tv-tittare glad. Hon ser ju så kvinnlig ut också, snygg alltså.
Vad säger ni?, jag säger iallafall bara GO GRY!



Hiss eller diss?

Halloj!

Jag tänkte göra en liten Hiss eller Diss med er. Jag tycker det är skit fult när byxorna sitter långt ner, så man visar halva röven. Men vad tycker ni?, är det en hit att sina kalsonger eller trosor? 


Är det en Hiss eller Diss att visa halva röven? (Denna bild är ju inte så allvarlig.) 

Mycket Snickers blir det..

Halloj!

När Jossan och jag var hos mormor och morfar igår så fick vi varsin påse med Snickers  , det blir helgens godis. Ohh, det är så gott. Man liksom kollar på påsen och tänker att man ska vänta. Men så öppnar man den och tar en. Sen tittar man in i den och tänker: Ska jag ta en till? , och det är klart man gör. Och så där håller det på till påsen är slut. Och den är ju inte slut i första taget. Tack för godiset! :D


Mycket Snickers blir det! ;D 

Super smart!

Halloj!

Just nu sitter och äter lite god lunch. Gott för magen.
Men jag ville bara berätta för er att jag har fixat den smarta fukntionen bloggkoll.se. Så det  är bara för er att gå in på länken nedanför min visningsbild och bli medlemar, så kan ni se när jag skrivit ett nytt inlägg. Och där kan ni även samla alla era andra favoritbloggar. Det är en super bra funktion. Bli medlemar vetja! :D

Lika som bär?

Det var så lustigt igår förstår ni, för att det var två st som kommenterade att jag var lik Zac Efron. Det lustiga var att det har aldrig hänt förut, men så plötsligt, under en och samma timme så är det två som gör det! HAHA! Men jag tar åt mig!
Men vad tycker ni då?, är vi lika som bär?







God morgon solstrålar!

Halloj!

Jag sitter just nu och borstar tänderna, för jag ska ut och gå med Helmer om en stund, och ifall man skulle möta någon som man vill prata med så tar jag ett varv i munnen med borsten.
Missförstå inte rubriken, det är INTE sol här, som vanligt! Men jag ville bara glädje er andra som har sol. GRATTIS!
Men annars då?, vad ska jag göra idag! Jadu, det vet jag inte! Någon som har ett förslag?




Good night

Halloj!

Nu på kvällen har jag och min syster varit och hälsat på mormor och morfar. Dom kom hem från Polen nu ikväll så vi åkte dit på en liten fika. Nu ska jag gå och lägga mig. Vill verkligen sova ut inatt. Har inte gjort det på några nätter.

Good night!

TIPS!

Just nu använder jag DKNY, och det är nog min favorit parfym, men den börjar ta slut. Och då tänker jag vända mig till Parfym.se. Dom har många märkesparfymer för upp till 50% billigare priser. Exempel vis så kostar min DKNY i orginal pris 420 kr, men på Parfym.se kostar den bara 299 kr. Super bra om man vill spara lite pengar och samtidigt lukta gott.

Parfym.se

Frågestund nr.1

Halloj!

Har nyss ätit en god bit mat med familjen, det fick bli kött, potatissallad och vitlöksbröd. Mycket gott, framför allt när det får avnjutas ute i solen. Det har faktiskt blivit en riktigt fin kväll idag. Därför tänkte jag börja med min frågestund. Det vart inte så många frågor som jag hade hoppats på, men det kan ju bero på att jag inte var så tydlig när jag annonserade om det. Men alla är välkomna med frågor hela tiden annars också.

Vilken är din favoritblogg?
Min favorit blogg är Tobias blogg.

Vad är det bästa du vet?
Det bästa jag vet är att stå på scen och spela teater eller musikal. Jag gillar också att umgås med mina nära och kära. Och såklart att blogga och att shoppa.

Vad är det sämsta du vet?
Mycket svår fråga, det finns mycket jag inte tycker om. Men typ när man bråkar med folk. Dåligt väder och när saker krånglar.

Vilka bloggar läser du helst?
Jag läser helst Tobias, Kenza och lite roliga bloggar som jag får tag på.

Hur gammal är du?
Jag är 15 år.

Jahopp, det var alltså min lilla frågestund, men som sagt så är det bara att fråga på, jag svara så gott jag kan.

Det är inte sant :O

Alltså inte för att jag är något Harry Potter fans, men ändå. Herre gud, Warner Bros släppte igår bomben om att det inte blir någon Harry Potter and the half-blood-prince premiär i år. Premiären skulle ha ägt rum i november i år. Men nu är istället premiären flyttad till den 17 juli 2009. Anledningen till flytten beror på författarstrejken som pågick tidigare i år.
Alltså jag är som sagt inget Harry Potter fans, men jag hade ju ändå sätt fram emot att se den 6:e filmen. Jag blir lite sur. Vad jag har hört så skulle den sista filmen ha premiär 2009, men då går ju inte det eftersom att då ska ju den 6:e filmen ha premiär.
Det är surt!


Ingen Harry Potter film till hösten :( 

Så BRA!

Halloj!

Jag kollade nyss klart på STEP UP 2 THE STREETS , och den är såååå bra! Jag bara älskar den. Och jag måste nog säga att den är bättre än 1:an. Så in som varken har sätt 1:an eller 2:an ska göra det NU!
När man kollar på den får man liksom dansryck, man vill bara upp och shaka asset !! HAHA!
Den är en mycket sevärd film. Nu blir det att gå ut tror jag, så jag får göra av med min energi.


Tjejen i filmen är söt!

Film time!

Halloj!

Nu hade jag tänkt att titta på Step up 2 the streets. Någon som har sätt den? Jag har sätt ettan, och den var jätte bra! Så jag har rätt höga förväntningar på tvåan nu. Men jag har hört många sagt att den var jätte bra, till och med bättre än ettan. Vi får väl se!



TIPS!

Nu har jag bivit medlem på en super bra sida. Man får podukter hem skickade till sig, helt GRATIS. Det kan vara vad som helt, beroende på vilken profil du har. Allt handlar om att säga vad man tycker om produkten, så det enda skyldigheten du har som en Buzzscout, är att säga till vänner och bekanta om produkten, och att fylla i ett formulär. Super kul ju!!



Gå in här om du vill registrera dig!

Grupptryck

HAHA!
Alltså i detta fall måste jag följa grupptrycket. Jag tycker det skulle vara kul med en frågestund. Så om ni ställer frågor så svara jag. Lycka till!

God morgon!

Halloj!

Jag vaknade nyss och gick ner och gjorde lite frukost. Det fick bli två Skogaholms-mackor och ett glas med mjölk. När jag satte mig och läste tidningen så fick jag se att nu är det bestämt vart musikalen Spamelot  ska spelas. Och det blir i Malmö, hösten 2010. Jag tycker det ska bli jätte kul att få en sån stor musikal till Sverige, och eftersom vårat egna stjärnskott, Nina Söderqvist är med i den i London så vill man ju gärna se den. Iallafall jag! ;D


Nina Söderqvist som Lady of the lake i musikalen Spamelot.


Natti Natti!

Halloj!

Just nu sitter jag och kollar på filmen JUNO, den handlar om en tjej som blir gravid med sin kompis. Den är faktiskt rätt bra!, efter att jag har sätt den ska jag gå och lägga mig.
Ja just det, jag såg ju What happens in Vegas förut, och den var riktigt bra. Den kan jag verkligen rekomendera. Filmen gör att man blir glad, och lite fuktig i ögat ;D

God natt!


Topdog, skulle inte tro det!

Halloj!

Nu under kvällen har jag varit med mamma på hundträff. Det var faktiskt rätt kul, men kallt. Det är iallafall en sorts träffpunkt för hussar och mattar som vill träffas och göra något kul, utan att det är kursverksamhet. Man kan träna lite det man vill, så hjälper man varandra och så.
Helmer var inte på värsta hugget idag, för det var en tik som löpte, och han hade mer koll på henne än på mamma när hon sprang iväg och lekte med en boll. Så jag tror inte Helmer blir nästa TOPDOG. Men man kan ju alltid skylla på tikarna.

Tips!

Ohh, jag tycker det är så roligt att gå på bio. Men det blir alldeles för sällan. Och vad kan det bero på då?, Jo för att det är för dyrt. Nu finns lösningen. Bli medlem på GratisBio.se och få fria biobiljetter.
Nu kan du gå mer på bio, helt gratis.

GratisBio.se

Lunch time!



Mamma ringde förut och frågade om jag kunde åka upp till mormor och mofar och ta in posten och ge katterna mat eftersom dom är i Polen. Och det kunde jag ju! Men när jag hade kommit en bit på väg och skulle svänga i en korsning så stannade moppen helt, den bara la av. Hur irriterande som helst. Så jag började kicka (elstarten funkar inte) men det funkade ju förstås inte, så jag började rulla hem den, och tur som var så var det nedförsbacke en bra bit. När jag hade kommit ner för backen så prövade jag och kicka en gång till... Och vips så gick den igång. Magi?

När jag kom hem iallafall så skulle jag laga till något att äta till mig, och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, så jag tog ett paket med nudlar och skar lite grönsaker och blandade i lite cashewnötter. Det blev rikigt gott faktiskt. Resultatet ser ni på bilden.

Myspys!

Halloj!

Jag var nyss ute med Helmer, och fy fan vad det blåser. Det är värsta orkanen. Både Helmer och jag reagerade. HAHA! Och eftersom det var blåsigt så vart jag väldigt frusen, så nu har jag gjort mig en stor kopp te och tagit några kolakakor som mormor har gjort. Sen har jag skjutit en fåtölj till datorn så att jag sitter alldeles perfek nu när jag ska kolla på What happens in Vegas. Wiie, jag har inte sätt den förut, men många säger att den är bra, så jag får hoppas på det.


What happens in Vegas med Cameron Diaz och Ashton Kutcher.

Det blåser :(

Halloj!

Jag vaknade typ för en timme sen eftersom jag skulle lämna Julia på fritids, men vad jag inte trodde att jag skulle vakna av var en lampa som for i golvet för att det blåste så häftigt utanför. Alltså shiit vad rädd jag vart. Men några minuter senare ringde klockan, så lampan måste ha vetat när jag skulle upp.
Nu ska jag väl ta en tur med Helmer, men när jag var påväg hem från fritids så märkte jag att det började regna, så jag vet inte om jag är så glad i att gå ut med Helmer nu.
Ahja, får se hur jag gör.

God natt!

Nu blir det att hoppa ner i sängen och sluta ögonen och sova ett tag, för imorgon ska jag också upp och lämna Julia på fritids. Men det blir nog att ta moppen dit. Eller om jag slår två flugor i en smäll och går ut och går med Helmer samtidigt. Ahja, får se hur jag gör. Men något  som jag är säker på att jag ska göra nu är att sova.

God natt!

 

Lite barnsliga får man vara XD

Halloj! :D

Idag har jag varit med Carro och Hanna. Vi har hittat på massa kul. Här kommer en liten rapport.

Jag åkte alltså och hämtade Carro med moppen och vi åkte hem och kikade på TV:en en liten stund. Sedan började vi steka pannkakor, för det började kurra lite i magen. Precis när vi skulle börja äta så sms:ade Hanna om att hon hade kommit till kiosken, så det var bara att släppa besticken och cykla till kiosken. Vi passade samtidigt på att köpa lite godis, som lite efterrätt menar jag.

Efter att vi hade ätit så kollade vi lite på Mia och Klara, ohh, den serien är sååå bra! Jag sitter och gapskrattar hela tiden. Efter det så vill vi hitta på något, så vi bestämde oss för att göra en musikvideo till Pokémon-låten. Det var faktiskt riktigt kul. Man måste ju vara lite barnslig ibland. Vi gick iallafall ut i skogen och filmade små sekvenser till låten, vi hade våran hund, Helmer med oss ut i skogen som fick agera Picatchu, eller hur det stavas. Det vart ett väldigt bra resultat iallafall.


Här är vårat omslag till singeln.

Roll lista:

Carro: Ash Ketchup
Hanna: Misty
Helmer: Picatchu

Nu sitter vi och kollar på finalen av serien Crowed, och nja, det är väl inte så bra. Får se vad som händer senare, man vet aldrig med oss.


Hur är det, igentligen?

Halloj!

Igår så satt jag och läste tidningen, och då hittade jag en intressant artikel om vänsterhänta. Och när jag läste så fick jag bilden av att det var ett problem med att vara vänsterhänt. Eftersom jag inte är vänsterhänt så har jag ingen aning om hur det är, men jag skulle gärna vilja ha en förklaring om hur det är att vara det. Är det ett problem eller inte?

Jag läste också om kändisar som var vänsterhänta. T ex så är Jim Carrey, Pierce Brosnan, Julia Roberts, Celine Dion, Jimi Hendrix och Nicole Kidman vänsterhänta.



God morgon

God morgon !

KL 08.00 ringde min mobil för uppstigning. Så det var bara att masa sig upp ur sängen och ta på sig kläder och gå och väcka Julia. Jag har nämligen varit och lämnat henne på fritids idag. Och då ingick det också att väcka henne, se till att hon fick på sig rätt kläder och att hon åt en ordentlig frukost. Eftersom jag själv är lite lat så skjusade jag henne på moppen upp till fritids, det var nog både hon och jag glad för.
Nu ringde jag mamma nyss och frågade om Helmer hade varit ute på sin morgon promenad, och det hade han inte. Så det blir väl att jag får gå ut med honom nu.
Sedan, runt 11.00 ska jag hämta Carro på moppen för hon ska till mig, och eftersom det lät så synd om henne när hon  sa att hon skulle gå flera kilometer för att komma till mig så erbjöd jag mig att hämta henne. Sedan ska vi möta vår kära kompis Hanna vid kiosken, för hon hittar inte hem till mig, så då möter vi henne istället.

Hare bra, nu går jag ut med Helmer! :D

TIPS! :D

Halloj!

Jag ville bara tipsa er om att bli medlem på denna sida, Musicmanager.se.
Det är en sida för er som har drömt om att bli stjärnor, här kan drömen bli sann.
MusicManager.se

Ny design! :D

Halloj! :D

Som ni ser så har jag en ny design! Det är super kul att ha en med lite bilder och lite grejer på. Det är den fantastiska Emma som har gjort den. Hon är verkligen super duktig. En stor kram till henne! Jag ska hälsa från henne att hon gärna hjälper till med att göra designer åt er. Hon är jätte duktig! :D

Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt och lämna min syster på fritids imorgon. Så jag måste ha lite sömn för att ha någon chans att ens komma upp imorgon. God natt <3

(Lägg märke till den fin namn "dikalen " som Emma också har gjort:D Super fin!)

Pullan och jag vi är god vänner..

Halloj! :D

Shiit alltså vaknade idag med en otrolig verk. Det är nämligen så att jag ramlade med moppen igår. Jag skrapade upp på armbågen och på magen. Ohh det gjorde så ont. Jag ska berätta hur allt gick till:

Jag ringde Carro och frågade om vi kunde göra något och det kunde vi. Hon frågade om jag ville följa med och agera fotograf när hon red och det sa jag att jag kunde göra. Så jag tog moppen och åkte till henne. Men när jag var bara några 100 m från hennes hus så gick det lite för fort i en kurva så jag han inte svänga. Och eftersom det var blött så ville jag inte göra en skarp sväng. Så jag åkte ner i diket. XD Under tiden som jag låg på backen och ohhhade mig för att det gjorde så ont så var jag inte så rädd. Utan rädslan kom senare på eftermiddagen. För då har man mycket mer respekt för fordonet man åker på. Men eftersom jag inte kunde ligga på marken och slöa hela dagen så reste jag mig upp och kolla hur det gick för moppen. Och tyvärr så skadade den sig lite. En del av kopan hade flygit av och sen hade den fullt med jord och mossa i alla hål som en moped har. Men skit samma tänkte jag så jag tog och borstade av den och körde vidare. När jag kom in till Carro så sa jag lite lungt att jag ville ha lite plåster. Men då vart jag skickade rakt in i duschen för att tvätta av mig all smuts som hade kommit in i såret.
Men nu är det bra iallafall.

Just nu sitter jag hos Julia och vi snackar och har det bra. Hon har hjälpt mig att ta lite bilder som jag ska ha på mig nya design som troligtvis snart kommer komma upp. Ni kan redan nu se en av bilderna som jag har som visningsbild. Jag tycker den vart rätt bra! :D

 
En liten rolig bild som jag hittade på Julias dator på mig från Julia W:s 15-års kalas.

Puss / Joakim

                   

En lite försenad utvärdering av ett 15-års kalas!

Halloj i stugorna!

I onsdag och torsdag var jag alltså hos Julia.W på 15-års kalas, och det var mycket trevligt måste jag säga. Här kommer en liten utvärdering.

Allting började med att dagen innan så var jag, Emil och Julia hemma hos Julia och fixade hennes present vilket var en linne som vi skrev massa roliga saker på. Tycker faktiskt att den var skiit fin.

 Det som står i mitten av linnet är personliga fraser som Julia.W brukar säga. Sedan gjorde vi bara liten som vi ville. Men det saknas våra namn och så ska det står "Skydda dig" i mitten också.

När vi kom till Julia.W så vart det present öppning, hon fick massa fina saker, som örhängen, en hängmatta, fotoramar och det orginela, KONDOMER.
Sedan vart det god mat i form av kyckling och potatis och bröd, mycket gott! Så efterrätt stod glass och kladdkaka på menyn. 

Vi gick sedan upp på loftet där vi skulle sova, och där spelade vi kort och kollade film och lekte någon dricka- vatten- lek. Skiit äckligt, dom har det äckligaste vattnet  i Glindran alltså XD Dom flesta var uppe hela natten, men jag låg och små sov hela tiden från 03.00 typ, sedan när jag vaknade vid 08.00 och ville äta frukost så somnade resten. Så jag ängnade mig åt att städa, kolla på film, fippla med mobilen och bara titta upp taket. SKIIT KUL! NAAAT!

Sedan när alla hade vaknat vid ca 12.00 så åt vi frukost med bla pannkakor , mums! :D

Det vart en rolig fest måset jag säga! :D

Grattis Syrran!

Halloj!

Jahopp, idag är det alltså den 9 augusti, och det är min systers födelsedag. Grattis syster!

 MIn syster Josefin 13 år idag, 9 augusti! <3

Man något som jag inte gillar när jag fyller år är det här med paketen. När familjen kommer in i rummet med paket och fukost på sängen och sjunger för fulla muggar, ja, den delen är trevlig, men sen när man får paketen. När man ska öppna och tacka så mycket, det tycker jag är det jobbigast. Jaha, vadå då tänker ni, men nu är det så att jag jag gillar oftast alla mina presenter som jag får, men jag vill att dom som ger mig presenterna ska se att jag blir glad och uppskattar dom, men jag har så svårt att bli WHOOO-glad, HAHA!, fattar ni!, därför tycker jag det är svårt att öppna presenter och sedan tacka för det, även om jag rågillar det!

Men jag behöver ju inte oroa mig för det på ett tag eftersom det typ är ett år kvar tills jag fyller igen, men en engång, GRATTIS SYSTER! <3

En fantastik och långtråkig tillställning!

Halloj! :D

Jag hoppas ingen har missat att det var den stor invigningen av OS i Beijing 2008. Själv satt jag och Emil fast klistrade framför TV för att se den stora showen. Deras "lilla" förnummer tycker jag var det coolaste på hela invigningen. Dom inlede hela alltet med att 2008 st trummare stod och trummade på trummor som då lystes upp. Dom skapade då ett mönster. Skiit coolt! :D Sedan var det massa dans och sång och framför allt FYRVERERIER. Det var verkligen det som man såg mest av under den 4 timmar långa invigningen. Men jag måste säga en sak, när man suttit och tittat i 2 timmar på en långt tåg av länder som tågar in så är man rätt trött när Sverige kommer in med nummer 186 och det sista landet som gick in hade 204. Jag menar det tar för långt tid, man hinner ju liksom göra massa saker medans det där tåget pågår. Så det är ett STORT minus under en sån här tillställning som denna. Men iochför sig så händer ju inte en OS invigning varje dag. ;D

Vad tyckte ni om den?

PUSS! :D

Kvällens outfit!

Eftersom vädret är lite tveksamt så har jag valt jeans eftersom det är väldigt skönt om det är lite kallt. Jag gör det lite sommrigt med en jeansjacka som är mycket snygg! (Om ni frågar mig!) Och eftersom det antagligen blir utelekar så har jag tagit ett par jumpadojjor. Vad tycks?



Skor: Le coq sportif
Jeans: Cheap Monday
T-shirt: H&M
Jeansjacka: Secondhand, Beyond Retro.

Nu har det hänt mycket igen!

Halloj! :D

Hur är det i stugan? Här är det bara bra, humöret är på topp och pigg är man. Dels för nu har jag fått min IPHONE! I´m so happy, HAHA! , men jag kan verkligen rekomendera den till er alla för den är super bra. Man kan liksom göra allt med din. ME LIKE.

Den är super bra!!! :D

Ikväll bär det av till Julia.W för att fira henne, hon är nämligen byxmyndig nu, och det måste ju firas ;D Det ska bli super kul att träffa alla kompisar igen, eller alltså alla tillsammans! ;D För det har jag inte gjort på jätte länge! Dessutom så kommer det massa annat folk som jag inte riktigt känner, men dom är säkert snälla! Vi ska även sova över på ett loft, så det blir ju extra mys! :D

Jag har ju också slutat jobba nu, vilket är skönt, men samtidigt känner jag lite vemod, jag menar att skiljas  från alla trevliga arbetskamratet, men om man inte skiljs så kan man ju inte träffas igen!, HAHA.

Nu ska jag gå och äta och fixa till mig lite inför kvällen!

Hare bra allesammans! :D PUSS!
RSS 2.0