Champagne-te

Nu är det kväll, dagen har sprungit iväg och snart är vi inne på det sista dygnet detta år. Det firar jag med lite champagne-te som inte är allt för gott. Perfekt!


Sexigaste koppen dessutom!

Joakim

Ta mig till drömmarens land



Ibland undrar jag vad som finns om man tittar upp. Upp bakom molnen, bakom himmelen. Vad är det som gömmer sig där. Vad är det jag missar. Kan någon vara snäll att ta mig dit? Upp till drömmarens land. För det är väl vad det är, en drömmares land?

Joakim

Mys med Kristina och lite "Pernillas pojkar"

Dagen har spenderats med Kristina på ett café. Mycket mysigt, lite prat och gott te. Sen åkte jag jag smygtränade till Pernillas pojkar, en ny uppsättning som Teater Orka ska sätta upp. Mycket spännande och roligt. Men vi sätter igång och tränar i mars, så det är ju ett tag kvar. Men kul ska det bli.


Bild på skådespelarna. Lånad från Jenny.

Joakim

Sex and the city hela dagen lång

Min julafton var underbar. Mycket god mat, trevligt sällskap, paketöppning och mys. Som det ska vara helt enkelt. Men jag har lite svårt för juldagarna, alltså den 25 december. Allt blir så tråkigt. Det känns som att man ska vara hemma och leka med sina julklappar, som om man inte får göra något annat på den dagen. På ett sätt är det frustrerande, för jag skulle bara vilja dra ut och hitta på något. Men på ett sätt så är det så skönt.

Igår fick jag Sex and the city, hela serien. Så idag har jag legat och kollat på hela första säsongen och ätit rester, med händerna. Det är så mysigt. Jag skulle vilja äta mat med händerna hela tiden, och ligga och kolla på Sex and the city.
 
Fast just nu vill jag bara ut och umgås.

Joakim

Dan före dopparedagen

Ikväll har jag myst med familjen och haft uppesittarkväll. Mysigt, men det blir lite segt mot småtimmarna när alla börjar bli trötta. Men eftersom jag är så traditionell så måste jag ju sitta uppe och kolla på hela uppesittarkvällen. Det är bara att hålla sig vaken.

Idag har jag även bakat lussebullar och utfört mitt första pulkaåk. Det var väldigt roligt, men det resulterade i mycket snö innanför kläderna och lite ont i ryggen. Men men, smällar man får ta när man ska leka.

Imorgon är det julafton, gud vad kul det ska bli, jag är taggad!

Joakim

Another side of a small town boy



Joakim

I´ll take you to my candyshop

Idag har jag julstädat, det gick bra. Plus att jag rensade min garderod och hittade massa kläder som jag hade glömt bort att jag hade. Allt detta tog fem timmar. Bra jobbat Jocke!



Nu ska jag kolla ifatt Julkalendern och Guds tre flickor. Jippi!

Joakim  

May it be

Den här låten är så fin.



Joakim

Jag ska rita hela världen lilla mamma

Idag känner jag bara att jag vill rita mina känslor. Det behöver inte vara fint överhuvudtaget, eller jag kommer nog tycka det är fint eftersom det är mina känslor och tankar. Jag bara känner att det skulle vara kul, och skönt. 
Så, imorgon bär det av till bokhandeln för att inhandla lite pennor och bra ritblock. Här ska ritas!

Joakim

Tea is coming

Imorse spillde jag ut te över en stackars tjej som satt mittemot mig på tåget. Usch så pinsamt. Men samtidigt kan jag inte låta bli att se det roliga i det. Haha! Ett gott skratt förlänger livet, men inte ett par nyinköpta byxors livslängd.

Joakim

Kan någon skotta?

Alltså imorse fick jag panik. Innan jag skulle till bussen tänkte jag en naiv tanke om att alla vägar skulle vara skottade och tänkte därför ta den väg till bussen som jag visste skulle gå lättare att cykla på. Men när jag sätter fart på cykeln och kommer ut på vägen upptäcker jag att ingen har skottat vägejävlen. Jag försökte trampa på, men slirade bara runt och tillslut ramlade jag. Tillsist fick jag pullsa fram hela gatan lång, släpandes på cykeln. Fan så arg jag blev. Och ja, det såg väldigt roligt ut. När jag kom fram till bussen var jag täckt med snö upp till knäna. När jag kommer hem hoppas jag verkligen att någon människa har tagit tag i den ynkliga vägen som typ är den ända som jag cyklar på varje dag.

Joakim

Lycka är ett bra ord

























Jag har haft en underbar helg. Känner mig väldigt lycklig tackvare mina kära vänner. Det går inte riktigt att beskriva alla känslor som jag känner, men lycklig är en stor dela av allt. Tack!

Joakim

Trött hemkommen kille

Jag orkar inte skriva något nu! Men jag vill bara meddela att jag har haft en grymt rolig helg med min finingar.
Ni är bäst!

Joakim

Underbara

Åh, igårkväll var en riktig myskväll. Vi har pratat strunt, pratat djupt, druckigt te och tränat ironi med Flisan. Jag börjar bli bättre. Okej, det är lite internt, men det är kul ändå. Senare på natten kom FinCharlie och myste med oss till kl 06.00, sen somnade vi som små söta barn, och nu har vi gått upp och ska snart åka iväg för att kolla på filmen. Wiiie!! Det ska bli så jäkla kul! Bilder från natten kommer senare, antagligen på söndag då jag lägger in massa bilder från hela helgen. Men nu får ni en bild på mig och SnyggHappy.

 

Nu sticker vi!!!!

Joakim

STHLM here I come, one more time

Nu sitter jag på tåget påväg till Stockholm! Wie, det ska bli så kul att få träffa alla från i sommras och teamt. Nu ikväll ska jag till Happy, det ska bli jättekul. Och imorgon blir det filmvisning. Shit, nervös!


Happy ikväll.

Joakim

Gratiskuponger är inte bara för pensionärer

Idag är det fredag. Jag är alltid lika glad när skolveckan är slut. Och idag ska jag till Stockholm, för imorgon ska vi i Tusen gånger starkare-teamet se filmen. Fatta vad kul. Allt som jag har gjort i sommar ska spelas upp på en en och en halv timmes film. Det kommer kännas väldigt konstigt. Och väldigt roligt. Wiie!

Förresten älskar jag gratiskuponger. Det är inte bara fattiga pensionärer som tycker de är bra, även fattiga studenter. Idag fick jag en gratis te och lussebulle på 7eleven. Det gillar vi!



Joakim

Fille och Fredde

Idag var jag i Linden och köpte Tårtgeneralen av Filip Hammar och Fredrik Wikingson. Det roliga var att radarparet var i affären och signerade deras böcker. Jag kände att jag måste ha låtit väldigt dum, för så här löd våran konversation:
Filip: Du har en väldigt intelektuell aura.
Jag: Tack! Vad glad jag blir.
Filip: Läser du mycket?
Jag: Ja, hyfsat mycket.
Filip: Året bästa bok då?
Jag: (Jag står och tänker)... Okej jag läser inte så mycket.
(Skratt från både Filip, Fredrik och mig)



Jaja, men det var roligt i alla fall. Nu ska jag sätta igång och läsa boken, jag tror den är jättebra!

Joakim

Diss!

Såhär i juletider så tycker jag allt är så mysigt. Jag bara går och njuter. Men det är en sak jag irriterar mig på, när vuxna och ungdomar över 15 år använder tomteluva. Jag verkligen ogillar det. Alltså jag har inget emot det om det är för ett ändamål, eller att man har an avsikt. Men när man använder den som en mössa så stör det mig. Jag vet inte varför. Jag tycker bara det är..hm jag hittar inte rätt ord. Men som sagt, bara min egna åskit.

Joakim

Stormen Johanna

Igår var jag på Stormen Johanna. Gud så rörd jag blev. Usch vilken bra story. Skådespelarna gjorde en jättebra prestation, och det märks att denna produktion är väldigt genomarbetad. Jag samlade på all min sorg som jag fick av agerandet under hela föreställningen, och sen när en av de medverkandes dotter kom fram och kramade henne så började jag gråta. Denna föreställning satte verkligen spår. Go Teater Orka och Go Stormen Johanna!

Idag har jag varit på jullunch hos mormor och morfar. Det var urmysigt, och jag åt säsongens första gröt och skinkmacka. Mumsigt!

Joakim

Happy pie

Sorry för att det inte blev någon uppdatering igår. Men jag var först och fikade med Emil, mycket trevligt. Och sen blev jag hembjuden till Frida där jag åt tacos med henne och hennes familj, och JuliaT. Det var jättekul. Har inte träffat Frida och JuliaT på evigheter. Så det var kul att få spendera lite tid med mina finingar. Igår var det sista dagen med Klasskampen. Och idag hettade det till då Christian förvandlades till Christina och skrapade ihop de sista poängen för våran klass. Starkt gjort tycker jag.

Nu ska jag snart möta upp Anna och Johanna, vi ska gå och se Stormen Johanna. Det ska bli spännande eftersom det är en Teater Orka produktion, de som producerade Vincent som jag var med i i våras. Sen är det tänkt att jag ska med hem till Johanna och äta lite. Mysigt! 

Förresten så fick jag hem Dexter säsong 1 i brevlådan igår. Så det blir nog ett maraton ikväll. Jag vet egentligen ingeting om den, utan jag tyckte den lät bra så jag chansade på att köpa den. Är det någon som har sätt den?


Glad paj från sommaren.

Joakim   

Svinis

Idag har jag tagit svinis. Så nu ska jag väl inte få något influensa. Jag har inte kännt några smärtor än, men det kommer antagligen ikväll eller imorgon. Usch! Imorgon är det fredag, wie!

Joakim

Glassgubben och glassgudinnan

Idag har våran klass utfört uppdrag som aldrig förr. Jag har i och för sig inte varit jätte delaktig, dåligt av mig, men min kära klass har samlat ihop en hel del poäng. Bland annat gick halv klassen luciatåg runt skolan, gick på händerna upp för trapporna i trapphallen, klädde ut sig till tomte och gick inte i ett klassrum under lektion och frågade om det fanns några snälla barn där, lånat en glassgubbe från en kiosk och fotat den tillsammans med skolans staty, glassgudinnan, jamat i en musikaffär och hyllat Lasse Brandeby. Ja, det var bara några av alla saker som vi har gjort idag. Imorgon ska vi fråga om vi får sitta i en busschaufförs knä, och jag ska ta kort på en levande tax. Och det lär nog bli ännu mer roligheter.


Carolina, Glassgubben och Hanna. Glassgudinnan står längre upp i trappen bakom.

Nu ska jag dricka te och äta lussebulle till Pernillas Jul och Paradise Hotel.

Joakim

Musse the fisman

*Min katt ligger brevid mig och försöker få uppmärksamhet genom att fisa. Det funkar.

* 1 december var kallt och frostigt, det hade lagt sig is på vattenpölarna. Det gör mig glad.
 
God natt!
Joakim
RSS 2.0