Skit kul!

Vill du skojja med din kompis, eller kanske din mamma?, På denna sida kan man vilja en busringningstjänst som styr hela samtalet samtidigt som du hör på vad kompisen säger. Det är jätte kul! Testa vet ja!

Oh , förlot!

Halloj!

Nu sitter jag i skolan och väntar på att få gå!, jag är jätte ledsen för att jag inte uppdaterat på jätte länge! , men datorn har varit fuckad och jag har haft massa plugg!, sorry people!

Efter denna lektion ska jag och min klass åka och heja på vår skola i fotbolls DM! :D Det  ska blir nice!  Jätte slapp dag!

Senare ska jag, Emil och Shona gå på musikallinjens slutmusikal , Blue hall musical! :D Det ska bli skeeta kul!

Vad ska ni göra ikväll!?

Ha det bra! :D

Wiiie!

Halloj! :D
Idag när jag slog upp tidningen så stod jag och några till med i en artikel om musikallinjen! :D Bland annat Shona! :D Hon är en sån härlig person!, skiit rolig och väldigt snäll! :D Me like you, as a friend! :D Ska bli jätte roligt att gå musikallinjen med henne! :D

Nu har jag typ gjort halva genitik hemtentan, hur jäkla svårt får det vara! :(, eller alltså det kanske inte är svårt om man skriver normala frågor och så man förstår som!

Ha det bra!

Sorry again!

HAHA!, alltså igår vart jag så jäkla arg på min dator!, om det inte var internet som inte funkade så hackade den upp sig så man fick stänga av den!
Det var alltså så att jag att och bloggade och skrev en uppsats i engelska, sedan när jag presic var klar med engelskan så hackar den upp sig!, och jag han inte spara!, så jäkla jobbigt!, Och sedan fick jag igång den igen och så funkade det ett tag så jag satte mig och skrev om uppsatsen, men så igen så hackade den upp sig! Alltså jag fick panik, jag kunde ha slagit sönder något, jag vart så arg!! Och till på köpet så funkade inte internet, så jag loggades ju ut och in från MSN hela tiden! :S Jaja, det var iallafall därför jag inte bloggade igår! :D

Men nu är jag här! Bättre sent än aldrig!

Idag ska jag typ bara plugga, vi har ju det där i genetik, jag har börjat fatta lite!, men det är ju inte direkt klockrent! Blir så trött på läraren!

Men ha det bra allihopa!, ses senare! jag gör en uppdatering på hur det går! :D

Vad ska ni göra ikväll!

Sorry!

Förlot allihopa för att jag inte har skrivit idag!, men i morse vart det så jäkla bråttom så jag han inte ens sätta på datorn. HAHA!. och så hade jag inte tillgång till någon dator i skolan! Men nu är jag här! Nu sitter jag och ska ta i tur med alla läxor som jag plötsligt fick! Det var så att i NO-n så skulle vi titta på massa film och läsa böcker som genitik, och sedan ha en hemtenta!, men vad gör läraren, jo, vi har sätt en film och sedan ger hon oss en hemtenta och ett häfta som man kan läsa på!, som dessutom ska vara inlämmnat på torsdag!, jävla skiit! Sedan har jag en engelska uppsats som jag och en kompis skriver!, och den ska vara inne senast på fredag!, och som lite kryddning så har jag ett matte prov imorgon, !, och förestan, jag ska lära mig en spansk sång också, tills på onsdag!., Det blir körigt denna kväll!

Vad ska ni gör ikväll då?

Så jävla trött på folk som ljuger

Alltså det är det värsta som finns, folk som ljuger! Folk som säger saker och inte håller dom! Folk som man ger ett förtroende till och så kan dom inte hålla dom.
När det händer en blir man så jävla sur, man vill bara gå fram och skrika till personen allt som man tänker, men det klarar inte jag!, jag är en sån person som tror gott om alla! Jag tror att folk kan bli bättre. Men nu börjar jag tappa tålamodet. När man till och med säger; jag lovar, framför alla, och sedan inte kan hålla det!, Då har det gått för långt! Nu ger jag en chans till!

Ville bara skriva av min känslor lite! 

Fin fin!

Halloj! Nu har jag varit hos trimmaren, och det gick bra!, Han varit jätte fin!, men sedan när vi skulle ta bilder där han stod uppställd så vill det inte funka. Antagligen var han väldigt trött och då vart han okoncentrarad. Så jag vill inte lägga ut några bilder på han. Men imorgon ska vi göra ett nytt försök så då ska jag lägga ut bilder om dom blir bra! :D Och det hoppas jag dom blir!

Ha det bra!

Det ska vara mackor, tårta, kaffe, saft...

HEHE!, nu har jag alltså kommit hem från ett trevligt och soligt släktkalas. Det var riktigt trevligt faktiskt, så nu är jag full proppad med kakor, tårta,mackor, ´kaffe och saft! HAHA!, det ska finnas allt liksom, och man ska äta och dricka allt som finns också. Men det var riktigt trevligt.

Nu ska jag och mamma åka till en trimmare som ska göra Helmer fin till en utställning i Norrköping nästa vecka!, så jag lägger ut lite bilder på min snygging senare idag! :D

Ha det bra , ses snart!  KRAM! 

Släktkalas

Jahopp!, nu bär det av på släkt kalas!, det ska bli rätt kul att träffa alla och fika lite!; och vi ska vara ute och fira vid sjön!; jätte mysigt!, särskilt nu när solen skiner så mycket! :D Ha det bra allihopa, ses senare!

Vad ska ni göra idag?

God morgon!

Halloj Allihopa!

Nu har jag precis vaknat och druckit lite sojamjölk och ätit en macka!, gott gott! :D Nu ska jag ut pch hjälpa en granne och klippa hans gräsmatta!, fast det är inte så jobbigt!, jag klipper med åkgräsklippare! ;D HAHA!; jag är väldigt lat!


En sån här får jag sitta på, istället för att gå bakom en! :D

Trött

Ne hörre ni!; nu är jag trött!, jag går och lägger mig! Ha det bra! Ses senare idag! PÖSS PÅ ER <3

Jaha!

Ingen kan väl ha undgått viken fjasko det blev i Eurovision Songcontet?, alltså fy fasiken vad alla länder röstar fel!, har dom ingen smak eller? Jag tycker iallafall att Charlott Perelli var en av dom bästa i dagens tävling! Jag vill ge Charlott en tröst kram från mig som tillsist hamnade på en 18:de placering!

HEJA CHARLOTT!

Halloj!
Nu ska jag snart dra till en kompis och ha lite EuroVision Songcontest kväll, med Charlott! Nu får vi hoppas att hon vinner!, eller hon ska vinna! GO CHARLOTT! Ha det bra iallihopa! :D

 <3

Shopping i Norrköping

Halloj!
Vilken härlig dag!, alltså det är det bästa som finns när man kan gå på stan när solen skiner, kanske ta en glass eller något mitt i solen! ME LIKE!
Nu är det så att jag har köpt massa skolavslutingskläder, och jag har alltid som tradition att inte vissa vad jag ska ha på mig! Så tyvärr allisammans, ni får inte se dom!, men något som jag kan bjuda på är dom Rayban-inspirarande solglasögonen som jag köpte!, super coola! Jag tänker också ge er bilder på vad min syster köpte!, jag tycker det är super fint!
Ha det super!!!


Solglasögon- Wedins


Min systers kläder, Super sööta skor- Sko punkten


Kjol med hög midja och ett linne- Gina Tricot


Solglasögon- Glitter

P.S, jag lovar att lägga in bilder på min kläderna efter skolavslutingen!:D

Ready for shopping!

Nu ska jag när som helst sticka till Norrköping och shoppa!, så nu är det brååtom, igen!
Men här är iallfall min shopping outfit för idag!



T-shirt- Topman
Väst- JC
Jeans- Cheap Monday
Väska- H&M
Skor- Le coq
Solglasögon- Åhléns



Jag visar min fynd senare idag!
Ha det bra allihopa! :D

Natti Natti

Om man kanske ska ta och gå och lägga sig, det är ju en dag imorgon också!, måste få sova ut inatt. Jag ska upp tidigt och shoppa imorgon, och en dag med shopping kräver en natt med sömn! Hare bra allihopa!

Puss på er och God Natt! <3

Powerwalk

Nu ska jag gå ut på en Powerwalk!, fast i ett stilla tempo!, HAHA, jag och min kompis ska ta en promenix!

Flash back

Halloj Allihopa!
Nu har jag alltså varit och kollat på Södra skolans musikal i Katrineholm. Den hete Flash back och hade en mycket bra story. Den handlade om en klass elever som är med i en TV-show år 2038, man får se återblickar och även följa med bakom dom mörka hemligheterna. Jag tycker att dom lyckades väldigt bra med att få fram budskapet och det var många roliga skämt som man skrattade med i. För att vara en skola med så många elever har dom fått ihop en riktigt bra föreställning. TACK alla som medverkade, ni var jätte duktiga!

Musical! :D

Nu bär det av på musikal i stan! Kommer hem runt åtta, ger en recension om hur den var! ;D Ha det bra toppenläsare! :D <3

Trendernas Trend!

HAHAH!, när jag slog upp KLICK! idag så ser man Natacha Peyre ligga på opretionsbordet med sin implantat i händerna!, och sedan när man öppnar Fredag så ser man Elita Löfblad hålla i sina implantat. HAHA!, det är ju så komiskt! Förr var det trend att få dom där stora och saftiga brösten, nu är det trend att ha sin natuliga storlek. Det måste jag säga börjar bli en trend nu! Först Carolina Gynning, sedan Natacha Peyre och Elita Löfblad. Nu är det ju bara Linda Rosing och Marie Plosjö  som vi väntar på! 

   
Här är Natacha Peyre med sina bomber till bröst innan operationen,
implantaten i varje bröst vägde 550 g. Om du vill vet hur tungt det är
så häng två halvliters pet-flaskor runt halsen.






Body beatbox och lite glassbilar!

Tjoho!
Har typ nyss kommit hem från skolan, ohh, det är så skönt med helg! Den andra halvan av dagen fick vi iallafall gå på en musikföreställing. Den var faktiskt jätte bra!, den hete Body Beatbox, och var en föreställninga gjord av fyra människor som gjorde musik med deras kroppar. Mycket coolt, och värsta partytricket!

Sedan bar det ner på stan för att vänta på bussen, medans vi gjorde det så gick vi till Mc Dondals och tog en glass, jag tänkte att jag var ju tvungen att smaka den nya Mc Flurry med Ahlgrensbilar, den var sådär! Jag vet inte, det vart ingen glass liksom, allt vart bara en smet, för dom hade in någon sås, och ja, !, den var inte så god! Men däremot såg jag att dom börjat med vanlig glass med Solerotopping , den är ju super god! :D


Eller vad gillar ni för glass? :D

Studiebesök

Halloj!
Nu sitter jag i skolan och har en välförtjänt rast, har nyss varit nera på stan och varit på studiebesök. Vi var på Katrineholms Kuriern och kollade hur det går till när man gör en tidning! Det är väldigt intressant att se hur man gör en tiding, jag menar, gud vad stressigt det måste vara!! Jag skulle kunna tänka mig att vara jounalist, men utan press. Jag menar alla jounalister jobbar ju under stress och press, det skulle jag aldrig klara!

Skulle du klara det?

Dagens outfit

Nu har jag inte fullt så bråttom som jag hade igår!, men man måste ju skynda sig lite ändå! ;D Ha en bra fredags morgon! :D


T-shirt: ATT
Palestinasjal: Rio
Jeans: Cheap Monday
Skor: Le coq



Puss!

Utvärdering av EVSC:

Okej, hur gick det då!, Jag tror ingen har missat att Charlott Perelli gick vidare, vår fantastiska Charlott. Hon är så bra! Även den Ukrainaska tjejen som typ imiterar Charlott gick vidare.
En sak som är så jäkla jobbigt med såna här tävlingra är dom där j*vla pause underhållningarna, eller vänta skrev jag underhållning, oj förlot, jag menar gå- och- borsta- tänder- och- fixa- saker underhållningen. Dom är så jäkla tråkiga. Man bara sitter och tråkar. Och till på köpet så är som över 6 minuter långa. Herre gud, 2 minuter kunde väl räcka. 
Och så vill jag bara ge ett litet tröst smile till alla dåliga och konstiga bidrag som man bara skrattar åt. ;D

God natt på er! Och tack för alla fina kommentarer som idag fått idag! PUSS PÅ ER <3 

P.S är det någon som är bra på att göra headers eller vet någon som är bra! Tipsa gärna mig! <3

OMG!

Jag är med på listan över dom mest aktiva! Det är helt otroligt!, jag är så jäkla glad! Tack alla som har varit inne! Fortsätt som ni gör, det kommer iallafall jag göra!!

Nu är det dax!!



Nu är det alltså dax för Charlott Perelli att göra sin semifinal i Eurovision Songcontest!, herre gud vad spännande det ska bli!! Hon startar som nr.2, shiit nu börjar jag bli nervös!
Jag önskar all lycka till till CHARLOTT PERELLI!

Den andra semifinalen i EuroVision Song Contest, SVT1, 21.00 :D


Update: Nu har Charlott sjungit och man bara ryser för hon är så bra! Hon har sån scennärvaro och sån talang! Jag älskar henne! Men än så länge så är hennes största konkurrent Ukraina, som många tror kan vinna!, MEN, jag hejar på CHARLOTT för hon är bäst! 

Herre gud vad hurtig jag är! :O

Halloj!
När jag såg att det var en halvtimme kvar tills Sanningens ögonblick skulle börja och jag såg hur mycket kvällssolen sken så tänkte jag ; Hörre du Jocke, är det inte dax för en poxerwalk?, JOO, det är det!. Så jag gav mig ut på en PowerWalk på 20 minuter. När jag kom hem gjorde jag i ordning en god och nyttig tallrik med diverse saker i (se nedan). Gud vad hurtig jag är!, jag kan tipsa om detta för att som vill känna sig lite stolta!


Här är jag i action!


Fina Björkvikslandskap!


Här är min nyttiga och goda Bananatallrik!
Recept: 
* En tallrik full med Mild Naturell Lätt yougurt
* En halv banan
* Lite krossade linfrön
*Lite solrosfrön kärnor
(Man kan ha i vad man vill, t ex äpple, andra sorter av frön och nötter, hasselnötter)

Gör som jag!, var lite nyttig! (Iallfall ibland)

Lilla chihuahua, skulle inte tro det!

Här är alltså min hund Helmer!, han verkar tro att han är en chihuahua, men det är han ju inte riktigt! ;D

Bara Carin!

Har ni sätt! OMG! CARINA BERG har rackat av sig allt hår!, shiiit! Jag tycker det på ett sätt är sjuk, men på ett annat sätt tycker jag det är snyggt! :D
Det var i det sista avsnittet av Berg flyttar in som håret får falla, "Det är så skönt säger hon, man behöver inte hålla på med massa klet i hårt"
Jag vill faktiskt HISSA denna våghalsiga Carina Berg som är så snygg!


Carina Berg i rackat hår!, Bild: Aftonbaldet. 

HOME

Halloj!, nu är jag hemma efter en dag med föreläsningar från Arbetsförmedlingen och reklektioner av intressetest, för er som vill göra testet så kan man gå in här. Vi åt nyss chillekonkarne, det var skiit gott, jag brukar inte gilla såna saker med böner i , men denna gång vard et riktigt gott! :D

Vad åt ni till middag?

Vad ska du bli när du blir stor?

Halloj!

Sitter i datasalen och håller på och skriver en CV. Det går rätt bra, men herre gud det är så svårt att komma på vad man är bra på och vad man har gjort i sitt liv. Vi har också hållt på med gymnasietest och intressetest, på intressetestet fick jag Teater, Film och musik som det jag ska sattsa på, och det var ju inte så oväntat. Men på gymnasietestet fick jag Karriäristik som det jag skulle sattsa på, typ politk och juridik. Men det vill ju inte jag!, herre gud vad det förvirrar mig! Jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor!, måste man bestämma sig nu?

Vad vill du bli när du blir stor? 

Dagens outfit

Har skiit bråkom nu, men här är iallfall dagens outfit! :



T-shirt: JC
Väst: JC
Jeans: Cheap Monday
Skor: Le coq



Måste springa ,! P.S, Jag ser konstig ut på bilden, men jag var bara morgon trött XD

Ny dag imorgon

Nee, hörrni, det är ju en dag imorgon också så man kanske ska gå och lägga sig! :D Ha det bra allihopa och Go natt på er! :D

BILD SKIIT!

Nu sitter jag och försöker lägga in bilder på bloggen, FAN att det inte ska funka!, blir så irriterad när saker och ting inte går rätt! Hoppas det fixar sig snart, för då ska jag lägga in bilder, det vill jag lova! XD

Kan det vara något?

Jag skrev för några inlägg sedan även att jag tänkte göra en tävling, men eftersom det stod längst ner i inlägget så tror jag inte många la märket till det. Men vad säger ni, ska jag göra en tävling så småning om? :D


Update: Jag ville bara svara på en fråga som en anonym besökare ville ha svar på, och det var när Gossip Girl går och det är: Tisdgar kl 20.00 på kanal 5. Mer information finns på kanal5.se

Bonde söker fru VS Frusna män söker kärlek

Jag pratade ju för några inlägg sedan om hur jobbigt det var med alla dejting som går nu på TV. Idag när jag satt och zappade mellan kanalerna såg jag att Bonde söker fru har samma sändingtid som Frusna män söker kärlek. Nu får verkligen kanalerna slåss om TV-tittarna. Vilka vinner kampen TV4 eller Kanal 5?

Onsdagar, kl 20.00, Bonde söker fru på TV4 och Frusna män söker kärlek på Kanal 5.

J*vla blogg!!

Halloj allihopa!

Nu har jag kommit hem fårn min sista prao-dag!, är lite trött och irriterad. Jag ska ta det från början!

Jag vaknade efter en lång och skön sovmorgon, jag loggade in på blogg.se och skulle precis gå in och skriva ett inlägg som handlade om hur bra min frukost var som jag åt , men när jag kommer in så stod det något om att om man ville flytta sin blogg för att få andra verktyg så skulle man logga in på denne knapp, så jag gjorde det, läste i avtalen att det kunde ta minst 3 minuter eller upp mot ett dygn, men om det gjorde det skulle man kontakta personalen, men eftersom att det verkade som det var ovanligt så loggade jag in på den knappen, och sedan vart det skiit av allting!! Det vart inget nytt inlägg för man kunde inte skriva medans man flyttade bloggen, och jag han heller inte skriva innan jag åkte till praon för jag hade inte fått något bekräftnings mail om att det hade gått igenom flytten, så det är därför det blev ett väldigt sent inlägg.

I övrigt så tjafsade jag och mamma lite, men vi är så gulliga mot varandra så när vi varit ifrån varandra i typ en kvart sms:ar vi och typ säger förlot!, det tycker jag är bra!, för jag menar, tänk som det skulle hända den ena något. Då skulle man inte förlota sig själv. Man ska aldrig skiljas som ovänner!!! Kom ihåg det. 

Sedan vart det en hel prao-dag på Nära dig!, det är så jäkla kul att jobba där, jag skulle lätt tänka mig att hoppa in och jobba ibland!, så jäkla kul!

Nu ska jag prata lite med min familj och sedan ska jag väl hoppa i bingen (säng i våran familj), det är ju "vanlig" skola imorgon, eller alltså vi har fortfarande arbetslivsvecka, men vi är i skolan och lär oss saker kring det. Lite halv tråkigt bara :S

Hur har ni haft det idag?  


Update: Försöker lägga upp en bild på min frukost, ,men det här systemet funkar ju inte, än så länge är allt annat i systemet bra, men inte detta! :( Fan vad sur jag blir!

Funderingar på tävling!

Nu ska jag hoppa ner i sängen och tänka lite över allt som jag ska och inte ska göra imorgon. Jag har funderat på att annordna en tävling, är det av intresse? 

God natt på er! Puss <3

Ännu ett dejtingprogram

image40
Karl Petter från förra säsongen av "Bonde söker fru"  som blev en av dom populäraste deltagarna.


Alltså vad tycker ni, jag tycker iallafall att det är lite tråkigt att både TV3, TV4 och Kanal 5 ska vissa samma sorts program, fast i olika omgångar. Jag menar nu går ju Frusna män söker kärlek på Kanal 5, jag har inte kollat på det så jag kan inte ytra mig om hur det är, men jag tycker det börjar bli lite tjatigt med samma konsept hela tiden. Nu gör dom ju reklem för nya Bonde söker fru på TV4, och Ensam mamma söker på TV3. Alltså jag menar, när tar det slut?, ska inte SVT1 och SVT2 också komma med något?, eller TV6?. Ne, jag tycker dom kan dra ner på dejting dokusåpor.

Nya hunken i Desperate Housewives ?

image39
Chris Carmack som Susan Mayers kusin Tim i Desperate Houeswives.

Kollade nyss på Desperate Housewives och i dagens avsnitt kom det en ny karaktärr in i serien. I O.C  spelade  han Luke som fick både Marissa och Julie Cooper på fall. Killen heter såklart Chris Carmack, han kom in i serien som Susan Mayers kusin Tim,  mycket avslöjas vill jag lova. Nu är frågan, blir han Desperate Housewives nya hunk?

Vad tycker ni?

Källa: Kanal 5.

Snyftande slut

Nu har jag och mina kompisar haft en trevlig stund med en varsinn kopp te och sista avsnittet av Andra Avenyn.  Alltså det slutade så sorgligt!, allt liksom fick sin upplösning, samtidigt som det uppkom nya problem som både var spännande och sorgliga!, jag vill inte säga vad som hände ifall någon av er inte har sätt. Jag fällde iallfall några tårar under större delen av programet. Nu är det som sagt säsongsuppehåll tills i höst igen. Så det är bara att hålla ut! :S, vet inte hur jag kommer klara det, men jag får härda!

Säsongsstart den 21 september, SVT1, 20.00 (antar att det är samma sändingstid.)

Hur tycker ni det slutade?

Lite nytta


                                                            image38
   

Nu har jag, min mamma och våran hund Helmer  varit ute och powerwalkat som det så fint heter. Jag var faktiskt ute och gick i en hel timme. Eller okej, vi stannade och pratade med några kompisar i 10 minuter, så jag har gått i 50 minuter. Men jag har ju iallafall bidragit till BEACH 08 lite, måste ut igen!, fast inte idag, för om en halvtimme kommer mina kompisar och vi ska se på säsongsfinalen av Andra Avenyn !! :D

Ha det bra allihopa!

Gossip start!

Ikväll är det ny säsongstart för Gossip Girl, gud vad kul det ska bli. Älskar det programet!! Jag har lite nyheter som gäller just Gossip girl för säsong 2. För det första så var det på tal om att Mischa Barton skulle ha haft en roll som Serenas värsta fiende, en mycket envis sådan som ställer till det för många, men så blev det inte. Istället blev det Buffy the Vampire Slayer-skådisen, Michelle Trachtenberg, 22, som intar rollen som Georgina Sparks. Jag hade verkligen sätt fram emot att se Mischa Barton i Gossip Girl, men aja, denna kvinna är säker också bra.

image37
Michelle Trachtenberg som Georgina Sparks i säsong 2 av Gossip Girl.
 


Är det något som vet något om henne?

Källa: Kanal 5

Sista delen!

Halloj allihopa! :D

Jag har precis kommit hem från min prao, jag tycker det är jätte kul!

Jag måste bara säga en sak till er alla, dom som tittar på Andra Avneyn vet säker att det är säsongsfinal idag, 103:e programet!, det tycker jag är väldigt synd!, jag kommer att sakna det väldigt mycket!, men det som är det braiga i det hela är att dom kommer komma tillbaka med över 100 nya prgram till hösten!, Jipppi! :D Då har man något att längta till.

image35
Här är hela gänget med ungdomar!

Vad tycker ni om Andra Avenyn?

MIssa inte sista delen idag på SVT1, kl 20.00, (dubbel avsnitt på en timme! :D)

Vilke härlig dag!, lalalala!

Halloj!, vaknad nyss med några solstrålar som siprade in genom fönstret!, då blir man glad, shit alltså!,
Något som är jätte jobbigt så här är man vaknar på morrnarn är att det iskallt på övervånging, jag fryser ihjäl, det är nästan så att man vill gå ut i solen på en gång! Ha det bra, nu sticker jag till praon :)

Power of 10, vad är det?

Halloj!, Det går ju ett prgram på Kanal 5 som heter Power of 10 , jag har kollat på det en gång, och jag fattade inte vad som var underhållningen i det hela!, för det är väl det programet är tänkt att vara?, underhålling alltså? Programet går iallfall ut på att man ska försöka gissa rätt på hur många procent av svenskarna som t ex kissar i duschen, och om man är inom ett visst procentområde så får man rätt och får gå vidare till nästa fråga där också procent området minskar och man kan vinna mer pengar! Jag tycker det verkar vara ett väldigt tråkigt program!

Vad tycker ni?

image34
Här är Mikael Tornving som är progarmleadre,
jag tycker att han är det ända som är bra med programet!


För er som vill kolla in det, går det på Kanal 5, Söndagar 20.00!



Kassa nörd!

HAHA!, som ni märker på rubriken så har jag blivit kassa nörd. Jag praoar alltså i en butik där jag bor!, det är skiit kul!, I love it! Det är det här med att det inte är så stort inne i butiken och att man lär känna kunderna mycket mer när det blir att dom stannar och pratar med en. Sedan är det super roligt att stå i kassan, det är det bästa! Det är så jäkla kul! HAHA, jag har blivit en kassa nörd!, så jag ser verkligen fram emot att praoa där i två dagar till, eller det känns för lite, men man får ta vara på det som är! :D

image33
Vi använder in en sån här kassa, utan vi har en mycket mer modernare med touch-screen! ;D

Ny tävling!

Vill ni vinna ett set med sköna duschkrämer och tvålar!, gå in på denna sida http://mariwi.blogg.se/2008/may/tavling.html  och var med och tävla! :D
Jag är på!!

image32

Beach 08, skulle inte tro det!

Halloj! , har nyss varit och avnjutit en super god lunch!: D

Jag skulle bara vilja säga en sak!, eller två!, jag går hela tiden och tänker liksom,  ahh nu måste jag börja träna och sluta äta massa godis för att vara fin till BEACH 08, men alltså jag kommer aldrig till skott!, jag höll på i en vecka och gjorde sit-ups varje kväll, men efter ett tag tröttnar man ju på det!  Och sen det här med godiset, det går inte att sluta!, jag får sockerabsitnens. Först tänkte jag att jag skulle ha två godis fria dagar i veckan, eller alltså inte bara godis utan chip och sötsaker överhuvudtaget, men det höll ju max en vecka!, Och jag är inte direkt någon träningskille heller som är så duktig som går ut och springer en mil varje dag!,

Är det någon som har något tips på vad jag kan göra!, det börjar ju närma sig BEACH 08 !!!

image31
Såna här magrutor skulle man ju vilja ha till BEACH 08 !!

Nu är den prick!

NU är klockan 00.00, nu ska jag gå och lägga mig! God natt allihopa! :D

Hårprodukstävling!

image30
Vill du vinna en goodibag med ett hårprodukskit från disp?
Gå i sånnafall in här http://shopaholicmamman.blogg.se/2008/may/vinn-en-goodiebag-fran-disp.html?_tmp=3f6e7af6adb1bd5e8c57be4b5d0ee401f1395c1d och var med och tävla! :D  

Bilder säger mycket!

Om det är någon som är intresserad av att inte bara läsa om vad gör så kan man också gå in på min bilddagbok på adressen , www.joaakim.bilddagboken.se  Enjoy!

A lá Emma!

Har ni hört på maken?, lyxtjejen Emma Andresson ska gör nytt prgram, A lá Emma. Huvudpunkten i programet är mat, hon är utbildad kock och har därför ett genuint intresse för matlaging!, hon kommer åka runt i olika städer och länder och träffa stjärnor och höra vad deras favoritmat är, i slutet av varje program kommer hon även laga mat åt henne och en vän!
Jag som älskar Emma Andersson borde jubla nu när hon ska göra ett nytt program, men tyvärr gör jag inte det! Jag tycker inte konseptet verkar vara det bästa!, men jag ska iallfall kolla in det och se vad jag tycker!

A lá Emma premiär  Torsdag 5 juni, 20.00, Kanal 5! 

image28
Emma Andersson och Henrik Zetterberg, med deras lyxiga hus i Detroit i bakgrunden.

Hetaste tjejen!

Måste bara säga det, jag tycker att Blake Lively är så het! , Så jäkla snygg! :D Hon gör en perfekt roll som Serena van der Woodsen i ungdomsserien Gossip Girl. Jag bara älskar henne! :D
image27
RSS 2.0