TÄVLING!



Då var det dags för en tävling. Det är underbara och dukiga Emma som har gjort tävlingens pris som består av en bloggdesign. Om man vinner denna fina design finns möjlighet att ändra färger och textstil. Man får även lägga till två egna bilder. Jag tycker detta är en mycket fin design som jag nu lottar ut.

Regler:
Det är bara att lämna en kommentar i detta inlägg om att du är med och tävlar. Och om du vill ha extra chans att bli dragen i lottningen ska du skriva om min tävling i din blogg och länka till detta inlägg i ditt inlägg. När du har gjort det är det bara ett skicka en länken till inlägg där du har skrivit om tävlingen (Skicka länken till detta inlägg eller till något annat inlägg där jag har annonserat om tävlingen) så har du en extra chans i dragningen.
När jag menar extra chans så får man två lappar med sitt bloggnamn på istället för en som man får om man bara kommenterar inlägget.
Tävlingen pågår till den 7/3 kl 23.00.
Glöm ej bloggadress och mailadress!


Nu skulle jag vilja presentera den fantastiska och duktiga tjejen som ligger bakom den snygga och fina designen. Hon heter
Emma och jag har kännt henne sen jag var mycket liten. Hon är otroligt duktig på det här med designer och redigering när det gäller bilder och liknande. Det är även Emma som har gjort min design. Om det nu skulle vara så att du inte vinner denna design så gör Emma designer på beställning. Det skulle inte förvånna mig om Emma någon dag står som stor webbdesigner eller något liknande. 

Så var med och tävla nu och glöm inte att den bara pågår till den 7/3 kl 23.00.
LYCKA TILL! Vid frågor maila mig på
[email protected]

Same but Different



Idag har jag inte gjort så mycket mer än att varit i skolan och lärt mig saker. Jag har mest slappat på eftermiddagen, pluggat lite.
Jag har inte tagit en godisbit idag heller, så jag känner mig jätteduktig. Men jag tror att helgen kommer att bli värst. Men den ska klaras också. Nu blir det lite mer plugg och te. Ha det bra!

Glöm inte tävlingen inom kort!
Ha det bra / Joakim

Lite minnen..

Hej!

Just nu sitter jag hemma hos Emil i Valla och väntar på att det ska bli mat. Det ska bli mycket gott för att Lotta lagar alltid så god mat. Vi ska på teater sen men vi slutade tidigare idag så vi åkte hem till Emil. Emil sitter i ett annat rum och kör WOW med sin bror, det är så roligt..NOT! Jag sitter i ett annat rum och kollar runt på bloggar istället.
Nu blir det mat, uppdaterar när jag kommer hem från teatern ikväll.
Här kommer två bilder från Sälen 09.





P.S Glöm inte tävlingen som startar inom några dagar.
Ha det bra / Joakim

Mumsdag



Jahopp, då var det Fettisdagen då. Jag hade helt glömt bort det tills jag kom till skolan där jag såg att det sålde semlor dagen till ära. Jag hade inga pengar med mig till skolan så på vägen hem köpte jag två stycken så att jag kunde njuta med en kopp te här hemma. Det var mycket gott, med tanke på att jag inte har ätit någon semla på typ ett år. Men jag tycker att sista biten som man tar är lite krävande för att då börjar man må illa. Men den gick ner.
Idag har jag även varit och solat och tränat en gnutta. Det känns så skönt när man är klar och man känner sig så duktig. Jag har även en nyttighetsvecka för mig själv som pågår måndag till måndag. Jag ska avstå från godis som jag väldigt ofta äter, och även fika bröd och läsk. Men jag gjorde ett undantag för just denna dag och tog en semla. Det är ju bara Fettisdagen en gång om året.

Nu kollar jag på Den rätte för Rosing, jag tycker det verkar bra. Sen blir det en till kopp te och The Mentalist, eller Andra Avenyn. Har inte bestämt mig än.

Ha det bra / Joakim

Gulliga ungar...

Hej!

Nu är jag nyss hemkommen från musikallinjen, idag har vi tränat mycket dans, vilket är kul för jag känner att det går bättre och bättre. Alla är verkligen skit duktiga och man ser hur musikalen växer fram. Det ska bli väldigt kul att få visa Katrineholm vad vi går för.
Nu ska jag bara slappa framför datorn och slötitta lite på CharterhjältarnaKanal5. Lite roligt är det.
Just det!! Ni måste hålla utkik, för inom några dagar startar jag en TÄVLING. Jag avslöjar inte mer, utan ni får hålla utkik.
Jag avslutar dagen med en bild på JuliaT och Emil när vi skulle gemföra deras ögonpupill.



Ha det bra / Joakim

Hej mitt vinterland..

God morgon!

Imorse när jag steg upp var det ännu mer snö ute och jag blev ännu mer ledsnare. Hur ska jag nu kunna cykla till bussen?, jag måste göra det, skiter i snön. Om jag har bråttom är cykeln min enda räddare. Igår kväll orkade jag inte ligga uppe och kolla på Oscarsgalan, utan jag gick och la mig och satta allting på inspelning istället.
Nu måste jag rusa, jag uppdaterar inte förens ikväll, har musikallinjen.




Ha en bra dag / Joakim

I väntan på Oscars..

Hej!

Nu sitter jag och väntar på att Oscarsgalan ska börja på Kanal9, det ska bli väldigt kul att ta sig en titt på.
Idag har jag och min familj varit hos farmor och farfar och ätit lite lunch, mycket gott. Och trevligt att träffa de. När jag kom hem åkte jag, mamma och Jossan och tränade lite och så solade jag. Det var min första gång, men jag tyckte det var skönt., lite läskigt. Men jag fick iallafall inte cellskräck som jag trodde jag skulle få. Ska kör några gånger till denna vecka för att se om min hud gillar det eller inte. Jag har annars en väldigt känslig hud. Men vi får hoppas på att jag tål det. Nu funderar jag på om jag ska gå och lägga mig en stund, innan Oscarsgalan börja..får se!



God natt / Joakim

I´ll take you to the candyshop



Gossip Girl
Mia och Klara
I love it!

Vad är det här?

Idag när jag gick upp ur sängen och tittade ut genom fönstret så möts jag av ett täcke av snö över hela marken. Jag tänkte snabbt för mig själv "Men vad fan är detta? Det ska ju inte komma någon snö nu! Det ska ju bli våra nu. Tusan!" Sen gick jag och ställde mig i duschen för att värma mig. Det är ju typiskt, att snön ska falla när den äntligen nästan är borta. Nu får vi börja om med slask, ishalka och blöta skor. Tusan.
Nu ska vi åka till farmor cch farfar och äta lunch. Hoppas det blir något gott!



Ha det bra/ Joakim

Ut i det fria!



Gud vad trött jag är nu! Dagen har spenderats ute för det mesta. Jag, Lisa och Jossan gick ut och gick, och då såg vi några som åkte skridskor på sjön, och då bestämde vi oss för att ta en tur runt Yngaren vi med. Vi gick hem och pakade väskan med varm choklad och mackor. Efter att vi hade åkte en stund fick jag jätteont i fötterna, så då gick jag istället. Men det har varit en dag med mycket friskluft och vi har fått mycket motion.
Nu kommer det lite folk hit som ska äta här och så, sen blir det Melodifestivalen. Mycket spännande!

P.S Detta kollage blev inte så bra, men jag kan ju skylla på att jag är nybörjare!

Ha det bra!/ Joakim

Vill ha!



Min första Photoshopade bild som jag blev nöjd med! Som ni ser vill jag köpa vårskor och gärna ett par Converse!
Men jag vet inte vilka! Vilka tycker ni?

God natt!/ Joakim

Mormormiddag

Hej!

Vilken härlig dag det har varit idag. Solen har skinit och jag har varit ute och motionerat. Vi skulle på middag hos mormor och morfar och de bor ca 5 kilometer från oss och eftersom att det var sånt fint väder så bestämde sig mamma, Jossan och jag för att gå med Helmer upp dit. Jag tog lite fina bilder på naturen som håller på att bli vår.
Hos mormor fick vi en riktig mormormiddag. Som idag bestod utav slottsstek, potatis, sås och sallad. Vilket var väldigt gott, men gud så mätt man blev. Sedan fick vi en stor fruktsallad och glass till det. Och efter ett litet tag när man trodde det var slut på maten i huset så kommer det in en tårta och kaffe. Herre gud vad mät jag är nu. Det går inte ner ett dugg till.
Ikväll ska jag till JuliaT och Amanda skulle vara där också. Vi ska mysa och kolla på Bert och Hjälp!, och äta gosaker. Mums! Här kommer lite bilder som jag tog när vi gick till mormor och morfar.

En å med minivattenfall som börjar tina.


Så fint!


Sen kom vi till en elcentral där det satt ett par skor uppklistrade på väggen.

Ha det bra! / Joakim

Mysdag

Idag har jag bara myst. Det är så skönt att bara umgås med vänner och bara mysa.
Jag var alltså i Katrineholm och träffade Ilda och Diana, vi umgås aldrig utanför skolan så då tänkte vi att vi skulle träffas på lovet och fika lite. Så vi gick till CoffeHouse och fikade. Mycket mysigt!
Sen gick jag och gjorde en grej som jag håller hemlig ett tag, tills jag vet hur det blir!
Det vara alltså en väldigt mysig dag måste jag säga. På slutet träffade vi även stela Emil som hade tränat för första gången i dag på väldigt länge och hade ont i hela kroppen.
Nu ska jag ta ett fotbad under skrivbordet. Det funkar skit bra! Man kan njuta av ett varmt fotbad samtidigt som man kan sitta vid datorn och umgås lite. Mycket effektivt, man sparar tid i vår stressade värld.


Diana på CoffeHouse.


Ilda tog en macka! Mums!


Jag gjorde ett konstverk av det grova sockret och min halva tomat.

Ha det bra!/ Joakim

Solen skiner, inga sura miner

Idag är jag glad! Jag vet inte varför, men jag bara är det. Och det känns jätte skönt. För jag tycker det är så jobbigt när man vaknar på morgonen och redan då är deppig och nere, för då är det så svårt få tillbaka humöret under dagen. Men som sagt, nu är jag på topp.

Om ungefär en timme ska jag, Julia och mamma åka till Flen och hälsa på mammas vän med familj. Det ska bli kul. De brukar alltid bjuda på så gott fika. Hihi, jag är ett fika-freak. Kan inte sluta äta.
Efter det ska jag träffa JuliaT och vi ska titta på Bert. Älskar Bert. Något jag tycker är jättebra är när han fyller år och hans mamma och pappa kommer in med diverse dyra presenter, och inget får Bert att bli särskilt glad. Men så har de en speciell present och det är ett gäng med lättkläda tjejer som sjunger och dansar för Bert och han blir helt i extas. Men sen nyper han sig i armen och upptäcker att det bara var en dröm och att han har fått en rakapparat av sina föräldrar. Jag tycker det är klockrent.


Bert i egen hög person.

Ha det bra! P.S Jag älskar Spotify! / Joakim

LOV!

God morgon!

Gud vad skönt det är med lov. Det är inte klokt. Jag gick nyss upp och tog två mackor och lite jucie och bara tog det lugnt, ingen stress på morgonen här inte, som det är i vanliga fall.

Vet ni!?, jag har skaffat Spotify! Det är så bra. Jag säger bara till alla som inte har det att skaffa det. Alla musik man kan tänka sig finns.

Ja just det, igår var jag i Julita och pratade sommarjobb. Det var lite roligt! :)

Idag ska jag städa övervåningen, lagom kul men det måste göras. Sen ska jag försöka hitta på något roligare.

Ha det bra!/ Joakim

Kulig Helg!

Halloj!

Här kommer en liten redovisning om vad jag har gjort i helgen!

Fredag:

Sista skoldagen innan lovet, så skönt! På eftermiddagen gick jag, JuliaW, Hanna och Linnéa till Coffie house och åt lite middag, sen möte vi Evelina på bowlinghallen och bowlade järnet!


Discobowling!


Evelina med hennes coola tröja från Cheap Monday.

Lördag:

Alla Hjärtansdag! Jippi! Jag tycker det är så mysigt. Att sprida lite extra kärlek till sina nära och kära. Jag bakade en Alla hjärtansdag kladdkaka till min familj, eftersom jag skulle bort och kunde inte mysa med de. Jag följde med till Norrköping med Evelina, Linus och Eva och Fia för att dela ut kondomer med RFSU i Linden. Det var roligt, men lite irriterande med vuxna människor som är så löjliga och som tycker det är lite tabu att ta emot en kondom. Fattar inte varför! Och vet ni, jag fick träffa hela Made in Sweden-gänget! Jag blev så glad. För Laila Bagge är ju så snygg!! Vi gav de också en kondom och Laila sa: "Åh, det kan jag behöva." Så ska en mogen vuxen människa låta! BRA LAILA!
Senare på kvällen åkte jag på fest hos Frida med hela stora gänget! Mycket kul och lyckat!


Alla Hjärtansdag fika.


Delade ut kondomer med RFSU!


Träffade snygga Laila Bagge.


Och Kim.


Och söta Janet Leon.

Söndag:

Idag ska jag till Julia och kolla på film och bara ta det lugnt! Jag har nyss duschat och tagit ett fotbad med olja i. Och lite glass med jordgubbar och en bok till det var inte fel.

Ha det bra!/ Joakim

Först så går det ner, sen så går det upp!

Halloj!

Nu har jag varit väldigt dålig på att uppdatera, men jaja!, Nu skriver jag ett litet inlägg här!

Helgen har varit både bra och dålig. I fredags var vi på begravning för min gammel morfar, och jag är väldigt känslosam av mig, så jag storgrät, men det ska man ju göra. Så den dagen var inte så rolig, eller på kvällen blev den roligare för då åkte jag till Frida på fest.

Sen på lördagen åkte jag och Emil upp till dimmiga Stockholm, för att jag skulle på en provfilmning. Jag hoppas det gick bra. Nu är det bara att vänta och se. Även på lördagskvällen åkte jag till Frida med hela gänget, men då var vi bara 6 st. Vi kollade på Ice age och lekte lekar! ;) Det var väldigt kul!


Emil var trött på väg till Söder.


Mums!, Ben and Jerry´s på vägen hem!

Nu ska jag åka på teater!, ha det bra!

/Joakim
RSS 2.0